سایت آزمایشگاه های مرکز علمی- کاربردی جهاددانشگاهی شعبه اراک راه اندازی می شود
مسؤول آزمایشگاه های مرکز آموزش عالی علمی- کاربردی جهاددانشگاهی شعبه اراك از راه اندازی سایت آزمایشگاه های این مرکز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی،مهندس امیر قاسمی" با اعلام این خبر افزود:سایت آزمایشگاه های مرکز آموزش عالی علمی- کاربردی جهاددانشگاهی استان در دست طراحی است و با راه اندازی این سایت آزمایشگاهی می توان اخبار و اطلاعات مربوط به آزمایشگاه ها ، زمان برگزاری امتحانات ، لیست دانشجویان را در این سایت قرار داد تا دانشجویان شهرستانی بتوانند به سرعت به اطلاعات مورد نیاز دست پیدا کنند.
وی تصریح کرد:در این سایت نحوه قراردادن نرم افزارهای کاربردی مورد استفاده در آزمایشگاه ها و همچنین تعداد ، نوع و زمان تشکیل آزمایشگاه و طراحی قسمتی از سایت جهت نظرات و انتقادهای دانشجویان به منظور بهبود وضعیت آزمایشگاه ها و نیاز دانشجویان قرار داده شده است.
او در ادامه آزمایشگاه های مورد استفاده دانشجویان را شامل آزمایشگاه های معماری، منطقی ، مدار الکتریکی ، الکترونیک،مدار مجتمع ، مدار مخابراتی ، plc و ابزار دقیق ، دستگاه جانبی ، تعمیر کارن های الکترونیکی ، نرم افزارهای کاربردی ،کنترل کننده الکترونیکی و آزمایشگاه فیزیک الکتریسته عنوان کرد.
قاسمی گفت: در آزمایشگاه های معماری و منطقی در مقطع کاردانی و در رشته های الکترونیک و ابزار دقیق ،کامپیوتر سخت افزار و کارشناسی نرم افزار ، هشت دستگاه لاجیک برد و تمام آی سی های موجود نیاز استفاده در اختیار دانشجویان این مرکز قرار دارد.
وی در خصوص آزمایشگاه های الکترونیک ، مدار مجتمع ، مدار مخابراتی و الکترونیک صنعتی آزمایشگاه مدار الکتریکی توضیح داد: این آزمایشگاه ها دارای 6 دستگاه کامل شامل اسیلوسکوپ، مولتی متر ، فانکشن ژنراتور RF ، فانکشن ژنراتورAF ، منبع تغذیه دوبل و تمام مقاومت ها ، سلف ،خازن و تراتزیستور های مورد نیاز این آزمایشگاه است.
مسؤول آزمایشگاه های مرکز آموزش عالی علمی- کاربردی جهاددانشگاهی استان گفت: آزمایشگاه میکروپروسور نیز جهت استفاده دانشجویان مقطع کاردانی سخت افزار و الکترونیک است که مجهز به 7 دستگاه کامپیوتر و 7 دستگاه ست آموزشی SR500 می باشد. وی همچنین به آزمایشگاه PLC و ابزار دقیق اشاره کرد و افزود: این آزمایشگاه نیز در رشته الکترونیک مجهز به 7 دستگاه کامپیوتر و 8 دستگاه logo ورژن 5 و همچنین یک دستگاه PLCS7 است.
او در ادامه آزمایشگاه دستگاه جانبی را ویژه رشته های پودمانی سخت افزار و تعمیر کارن های الکترونیکی ، نرم افزار های کاربردی ،کنترل کننده های الکترونیکی ویژه رشته های پودمانی سخت افزار و کارشناسی الکترونیک است و شامل شش دستگاه کامپیوتر و وسایل جانبی مورد استفاده در آزمایشگاه مربوطه بیان کرد.
به گفته وی؛ آزمایشگاه فیزیک الکتریسته در مقاطع کاردانی سخت افزار ، الکترونیک و IT است که دارای پنج دستگاه کامل که شامل مولتی متر ، منبع تغذیه دوبل ، فانکشن ژنراتور و اسیلوسکوپ همچنین ست آموزش فیزیک که دارای آزمایشگاه های پل تار ، پل دستون و غیره می باشد و در کارگاه برق نیزتمامی امکانات جهت کار مهیا می باشد.
این کارشناس کارگاه در ادامه خاطرنشان کرد : کارگاه پروژه دارای شش کامپیوتر است که دانشجویان جهت انجام پروژه ها از این آزمایشگاه ها استفاده می کنند. وی امکانات آزمایشگاه های این مرکز را مطابق با استاندارد عنوان کرد و افزود: در هر ترم 600 نفر از دانشجویان از این آزمایشگاه ها استفاده می کنند که حدود 95درصد نیاز دانشجویان این مرکز را برطرف می نماید. او در خصوص آموزش های ارائه شده به دانشجویان یادآور شد: در این آزمایشگاه ها برخلاف سایر آزمایشگاه های دیگر مدرس قبل از انجام هرگونه آزمایش به توضیح آن می پردازد و دانشجویان نیز به مفاهیم عملی و تئوری دست می یابند.
وی هدف از برگزاری این آزمایشگاه ها را ایجاد زیرساخت های لازم جهت به کارگیری مفاهیم موجود در دروس منطقی ، معماری، کامپیوتر ، مدارهای الکتریکی ، الکترونیک و میکروپروسسور بیان کرد و افزود: بیشترین میزان استفاده دانشجویان این مرکز از کارگاه ها در زمینه های میکروپرسورر،الکترونیک ،مدار و کارگاه پروژه می باشد.
قاسمی در پایان خاطرنشان کرد: کار تجهیز چند آزمایشگاه دیگر شامل FPGA ، تعمیر و عیب یابی سیستم ، ارتقاء آزمایشگاه PLC ، الکترونیک صنعتی و غیره نیز جهت استفاده بهینه دانشجویان در دست اقدام است.ح/الف
١٦:٤٦ ٣١/٠٤/١٣٨٧