١٨:٤٧ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
آموزشي

معاون آموزشي جهاد دانشگاهي واحد استان مركزي خبر داد:
افزايش دانشجويان به 3500 نفر تا پايان سال
بهره‌مندي ساليانه 15 هزار نفر از آموزشهاي کوتاه مدت

معاون آموزشي جهاددانشگاهي واحد استان مرکزي از افزايش سه هزار و 500 نفري دانشجو در مرکز آموزش عالي علمي - کاربردي جهاددانشگاهي خبر داد.
مهندس ابراهيم نبيوني در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)- منطقه مرکزي، افزود: با آغاز فعاليت مرکز آموزشي علمي- کاربردي در ساوه و نيم ور محلات، تعداد دانشجويان مرکزآموزش عالي علمي- کاربردي به دو هزار و 200 نفرافزايش مي يابد که با برنامه ريزي انجام شده و با جذب دانشجو در بهمن ماه تعداد دانشجويان اين مراکز تا پايان سال به 3500 نفر افزايش خواهد يافت.
وي بيان کرد: اين معاونت از سال 71 همزمان با ايجاد معاونت آموزشي در دفتر مرکزي جهاد دانشگاهي آغاز به فعاليت كرده و در حال حاضر داراي يک حوزه ستادي و دومرکز آموزش در شهرستانهاي اراک و ساوه است.
وي همچنين خاطرنشان کرد: فعاليت در اين معاونت به صورت حمايتي بوده و بر اساس سياستهاي جهاد دانشگاهي واحد و نيازسنجي انجام شده توسط فرمانداريها يا مراکز معتبر دولتي نسبت به پيگيري، تاسيس و تجهيز مراکز اقدام نموده و با جذب شروع فعاليت آن نيز مراکز بصورت مستقل و زير نظر رييس واحد و با نظارت سازمان مرکزي آموزش عالي علمي- کاربردي فعاليت مي نمايند.

اشتغال يک هزار و 400دانشجو در مرکز آموزش عالي علمي- کاربردي جهاددانشگاهي استان مرکزي

نبيوني در رابطه با ظرفيت آموزشي مرکزي علمي- کاربردي سال گذشته يادآور شد : ظرفيت آموزشي اين مرکز براساس سياستهاي دانشگاه جامع رو به افزايش است و درحال حاضر يک هزار و 400 دانشجو درمرکز مشغول به تحصيل مي باشند .
معاون آموزشي جهاد دانشگاهي واحد استان مرکزي، بزرگترين موانع و مشکلات بحث فضاي فيزيکي و منابع مالي را جذب نيروي انساني ، توسعه و تجهيزات آموزشي عنوان کرد .

افزايش رشته هاي کارشناسي پيوسته، ناپيوسته و کارداني ناپيوسته

وي در ادامه برنامه سال جاري را افزايش رشته هاي کارشناسي ناپيوسته شامل برق الکترونيک ابزار دقيق ، کنترل ابزاردقيق ،ICT گرايش هاي مديريت ICTو تحت شبکه ،کارشناسي پيوسته در امور شعب بانک ، بيمه، مترجمي خبر انگليسي و کارداني ناپيوسته در رشته هاي حسابداري دولتي و روابط کار بيان کرد.
به گفته وي؛ حدود30 تا40 درصد فارغ التحصيلان اين مرکز جذب بازار کار مي شوند.
وي همچنين در مورد اقدامات صورت گرفته در سال معاونت آموزشي تصريح کرد: اين معاونت تاکنون توانسته بيش از 200 هزار نفر فراگير را آموزش دهد که شامل جوانان و نوجوانان در شهرهاي اراک ، ساوه و کارکنان سازمان هاي دولتي و غيردولتي بويژه استانداري، شهرداري هاي استان ، دهياران که در تمامي شهرستان ها حتي در شهرهاي کوچک آموزش داير و اجرا نموده است.

آموزش ساليانه 15هزار نفر از آموزش هاي کوتاه مدت
راه اندازي مرکز آموزش تخصصي زبان انگليسي در مرکز کوتاه مدت

وي با توجه به اينکه در حوزه آموزش هاي کوتاه مدت نيز بطور متوسط ساليانه 10هزار نفر از اين آموزش بهره مند مي شود، ابراز اميدواري کرد با شروع فعاليت مرکز آموزش زبان توسعه دوره هاي آموزشي تعداد فراگيران تا پايان سال جاري 15هزار نفر افزايش يابد.
نبيوني در پايان خاطرنشان کرد: توسعه مراکز آموزشي کوتاه مدت و تخصصي شدن دوره هاي آموزشي با راه اندازي مرکز شماره 2 اراک بصورت تخصصي و در زمينه زبان انگليسي فعاليت خواهد داشت.
لازم به ذکر است،مرکز آموزش عالي علمي- کاربردي جهاددانشگاهي واحد استان مرکزي در سال 85 بعنوان مرکز نمونه در سراسر کشور قرار گرفته است.ح/الف

١٢:٣٥ ٠١/٠٥/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد