٢١:٢٦ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
آموزشي
تاسیس دانشکده‌های جديد در مركز علمي كاربردي جهاددانشگاهي شعبه مشهد

سرپرست مرکز آموزش عالي علمی-کاربردی جهاددانشگاهی شعبه مشهد از زمینه‌سازی تاسیس دانشکده‌های فنی و مهندسی، مدیریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر در مشهد طی یک برنامه سه‌ساله خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد مشهد،محمدعلی خلیلی‌فر با بیان این مطلب گفت: مرکز علمی-کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در نیمسال اول سال 86-87  تعداد 792 دانشجوی ترمی- واحدی را در 3 رشته کارشناسی و 7 رشته کاردانی و تعداد 283 دانشجوی پودمانی را در 4 رشته در مقطع کاردانی پذیرش نمود، همچنین در نیمسال اول، تعداد 113 و در نیمسال دوم، تعداد 136 عضو هیئت علمی و آموزشی با مرکز همکاری داشتند.
وی افزود: در سال گذشته با توجه به امکانات مرکز، دانشگاه جامع علمی-کاربردی با اجرای دوره‌های جدید کاردانی فناوری اطلاعات، کاردانی روابط عمومی، کارشناسی ناپیوسته حقوق قضایی(گرایش ثبتی)، کارشناسی ناپیوسته حسابداری، کارشناسی ناپیوسته مدیریت امور فرهنگی، کارشناسی پیوسته بیمه و کارشناسی پیوسته مترجمی خبر انگلیسی در این مرکز موافقت نمود.
وی به وسعت فضاهای آموزشی در مرکز اشاره کرد و افزود:  با بهینه سازی فضای کارگاه مدل‌سازی و هزینه معادل 550 میلیون ریال کارگاه ماشین ابزار در مرکز خدمات تخصصی فنی و مهندسی راه‌اندازی گردید.
خلیلی‌فر اظهار داشت: مرکز علمی-کاربردی جهاددانشگاهی شعبه مشهد در حال حاضر دارای 2 سایت کامپیوتر فعال است که هریک دارای 20 دستگاه کامپیوتر می‌باشد. در سال 86 یک سایت کامپیوتر با 20 دستگاه کامپیوتر در مرکز راه اندازی گردید. همچنین از حیث تجهیز ابزار کمک آموزشی در مرکز، 5 دستگاه ویدئو پروژکتور به همراه کامپیوتر و پرده نمایش خریداری گردید.
همچنین با تفکیک کتابخانه مرکزی جهاد مشهد از کتابخانه علمی-کاربردی، کتاب‌های پژوهشی از آن کتابخانه به کتابخانه مرکز،انتقال یافت و 183جلد کتاب دیگر نیز پس از بررسی و نیازسنجی خریداری شد.
خلیلی‌فر به فعالیت‌های فرهنگی عمده در سال 86  اشاره کرد و گفت: افتتاح دفتر بسیج دانشجویی، برگزاری جشن فارغ‌التحصیلی، مشارکت در برگزاری جشنواره قرآنی،  شرکت در مسابقات فوتسال مراکز علمی- کاربردی  و کسب مقام نخست این مسابقات از مهمترین این فعالیت‌هاست.
سرپرست مرکز علمی-کاربردی جهاددانشگاهی شعبه مشهد به برنامه‌های آینده  این مرکز اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه در چشم‌انداز سه ساله مرکز، زمینه سازی و فراهم‌کردن مقدمات کار برای تاسیس دانشکده‌های فنی و مهندسی، مدیریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر و نیز رسیدن به استانداردهای آموزش عالی و قرارگرفتن در بین برترین مراکز علمی- کاربردی پیش‌بینی شده است، بیشترین تلاش مرکز در جهت ارتقاء کیفی فعالیت‌ها خواهد بود.
وی افزود: در این خصوص، بکارگیری نیروهای هیئت علمی با تجربه و تکمیل کادر هیئت علمی،
بهینه سازی و تکمیل تجهیزات کمک آموزشی، کارگاهی و آزمایشگاهی و نیز تلاش در جهت اخذ رشته‌های کارشناسی جدید(مهندسی سخت افزار کامپیوتر و کارشناسی روابط عمومی) در سال تحصیلی آینده درخواست گردیده است.
خلیلی‌فر به ضرورت افزایش شهریه متناسب با نرخ تورم تاکید کرد و گفت: شهریه دانشگاه‌های علمی-کاربردی از سال 84 تاکنون هیچ‌گونه افزایش نداشته است که این امر سبب گردیده است تا با توجه به تورم موجود در کشور، مراکز آموزش عالی علمی-کاربردی با مشکل جدی روبرو شوند بنحوی که برای کاهش هزینه‌های خود ناگزیر از قربانی نمودن کیفیت فعالیت و ارائه خدمات آموزشی خود می‌شوند.ح/الف                     

١٠:٥٠ ١١/٠٦/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد