١٦:٠٨ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
آموزشي
راه اندازي دوره هاي كارشناسي ارشد در مرکز علمی- کاربردی جهاددانشگاهی شعبه کاشمر ضروري است

رييس مركز آموزش عالي علمي كاربردي جهاددانشگاهي شعبه كاشمر گفت:به منظور حفظ موقعیت و رقابت با دیگر موسسات آموزش عالی، گرایش مرکز به سوی رشته‌هایی در مقاطع کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ضروری است.
به گزارش روابط‌عمومی جهاددانشگاهی واحد مشهد،مهندس صادق باغبان رییس مرکز علمی-کاربردی جهاددانشگاهی واحد کاشمر گفت: تا قبل از بهمن‌ماه 87 تعداد دانشجویان 1413 نفر در دو موسسه آموزش عالی و علمی کاربردی کاشمر بود که در آن زمان تعدادی فارغ التحصیل شدند و تعدادی نیز دانشجویان جدیدالورود مرکز علمی- کاربردی ثبت نام نمودند که اکنون جمعیت دانشجو در حدود 1200 نفر است تا مهرماه سال 88 و ثبت‌نام دانشجویان موسسه آموزش عالی و احتساب دانشجویان فارغ التحصیل که حدود 1500 دانشجو پیش بینی می‌شود. این تعداد به تفکیک دانشجویان علمی-کاربردی 320 نفر و مابقی دانشجویان موسسه آموزش عالی را تشکیل می دهند، به عبارت دیگر 25درصد دانشجویان مربوط به مرکز علمی- کاربردی و 75 درصد دانشجویان موسسه آموزش عالی هستند. تنوع رشته‌های تحصیلی در مرکز بسیار است اما با یکدیگر همپوشانی دارند.
وی با بیان اینکه تعداد دانشجویان بومی نسبت به گذشته افزایش داشته اند، افزود: تعداد 230 نفر از دانشجویان بومی هستند که حدود یک هفتم را تشکیل می دهند.
مهندس باغبان به تعداد اعضای هیئت علمی و پرسنل اداری مرکز اشاره کرد و گفت: اعضای هیئت علمی تمام وقت 7 نفر و پاره وقت نیز 3 نفر هستند که یک نفر آنها دکترا دارد. همچنین 70مدرس به صورت حق التدریس با مرکز همکاری می‌نمایند که 10 نفر آنها از مشهد و 60 نفر از  شهرستان کاشمر هستند و در مجموع 6 نفر آنها دکترا دارند. پرسنل اداری نیز 18 نفر تمام وقت و 3 نفر پاره وقت هستند.
وی در خصوص امکانات و محدودیت های موجود در مرکز اظهار داشت: اکنون از حیث فضای فیزیکی دچار مشکل هستیم. فضای فعلی مرکز کاشمر 1800 مترمربع است، امسال با توجه به ساخت و ساز در ضلع شرقی و نیز در بهاریه فضای فیزیکی در عرض دو سال آینده تا 1700 متر مربع افزایش خواهد داشت. اما این موضوع در بخش تجهیزات محقق نشد، سایت کامپیوتر مرکز از حیث فیزیکی مناسب است اما تجهیزات آن تنها تعداد 13 سیستم کامپیوتر است که تا افزایش20 سیستم دیگر گنجایش دارد.
البته در عرض سه سال آینده پیش‌بینی 100 میلیون تومان تجهیزات آموزشی و آزمایشگاهی دیده شده است که امیدواریم محقق شود.
در حوزه پرسنلی نیز با توجه به 6 برابر شدن تعداد دانشجویان و ثابت بودن تعداد پرسنل، شاهد خستگی روحی در بین همکاران هستیم که امیدواریم این موضوع نیز در برنامه فوق‌الذکر مرتفع شود.
رییس مرکز علمی-کاربردی جهاددانشگاهی واحد کاشمر به افزایش شهریه مرکز نسبت به سال گذشته اشاره کرد و گفت: میزان شهریه در موسسه آموزش عالی به مقدار 10درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است. در مرکز علمی- کاربردی نیز مقدار 10درصد در کل شهریه ثابت و متغیر افزایش داشته ایم.
میانگین شهریه در هر ترم برای موسسه 300هزار تومان و در مرکز علمی- کاربردی 280 هزار تومان است که این میزان شهریه در دانشگاه آزاد کاشمر در رشته تحصیلی و ورودی همسان تا 3 برابر است که این موضوع از دلایل اصلی رغبت و تمایل دانشجویان برای تحصیل در مرکز جهاددانشگاهی کاشمر است.
مهندس باغبان همچنین جایگاه مرکز را در بین موسسات و مراکز آموزش عالی کاشمر مطلوب عنوان کرد و گفت: خوشبختانه جهاددانشگاهی با توجه به سبقه مطلوب خود در بین مردم و مسئولان شهرستان کاشمر به عنوان مرکزی پویا شناخته شده است. در آینده و برای حفظ موقعیت و رقابت با دیگر موسسات و مقابله با تهدیدهای فراروی مرکز، گرایش به سوی رشته‌هایی در مقاطع کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ضروری به نظر می‌رسد که با توجه به سابقه 17 ساله و پتانسیل‌های موجود اعم از فضای ملکی، نیروی متعهد، جوان و جهادی و نیز با توجه به روند برنامه‌ریزی شده افزایش ظرفیت دانشجو نسبت به جذب رشته ها و مقاطع مطلوب امیدوار هستیم.ح/الف

١٥:١٣ ٢٨/١٢/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد