فعاليتهاي مركز آموزش عالي علمي ـ كاربردي جهاددانشگاهي واحد صنعتي شريف تشريح شد
سرپرست مركز آموزش عالي علمي ـ كاربردي جهاددانشگاهي شعبه تهران(۲)، فعاليت هاي اين مركز در سال 87 در حوزه هاي مختلف آموزشي، فرهنگي و دانشجويي را تشريح كرد.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد صنعتي شريف،سيد محسن جناب گفت: در اين مركز رشته هاي فناوري اطلاعات، نرم افزار كامپيوتر، سخت افزار كامپيوتر در مقطع كارداني و رشته هاي مهندسي نرم افزار و مهندسي سخت افزار در مقطع كارشناسي فعال میباشد و حدود 800 دانشجو در اين مركز مشغول تحصيل هستند.
وي با اعلام اين خبر كه رشته مهندسی فناوري اطلاعات با 6 گرايش مختلف در این مركز تدوين شده است، افزود: درحال حاضر كار تصويب اين رشته جديد در دانشگاه جامع علمي كاربردي درحال انجام است و اميدواريم با تصويب نهایی در ترم بهمن پذیرش دانشجو داشته باشیم.
سرپرست مركز آموزش عالي علمي ـ كاربردي جهاددانشگاهي صنعتي شريف با تشريح فعاليتهاي اين مركز در حوزه دانشجويي و فرهنگي در 4 بخش علمي، فرهنگي، مشاوره و ورزش، تشكيل تيم جديد رباتیک جهت شرکت در مسابقه small size قزوین، بازديد دانشجويان از صنايع ملي كشور و شركت در نمايشگاه را بخشي از فعاليتهاي علمي دفتر امور دانشجويي عنوان كرد.
وي بازدید از برج میلاد ، بازديد از شركت ایران خودرو و ایساکو و نمایشگاه الکامپ را از جمله بازدیدهای علمی مرکز ذكر كرد و افزود: در طی این بازدیدها 150 نفر دانشجو ضمن آشنایی با فرایند ساخت برج میلاد، اهداف و برنامه های آن و تاریخچه کارخانه ایرانخودرو و سایتهای مالی، الکترونیک، بازاریابی ایساکو از بخشهای مختلف برج میلاد، کارگاههای پرس، شاتل، مونتاژ و تولید خط پژو، 206، سمند از کارخانه ایرانخودرو و قسمت کامپیوتری و خدمات پس از فروش و سیستم تجارت الکترونیکی ایساکو نیز بازدید نمودند.
جناب با اشاره به ارسال چهار طرح کارآفرینی مربوط به چهار نفر از دانشجویان اين مركز به دانشگاه جامع گفت: از بين اين چهار طرح، يك طرح مربوط به آقای "محمد مطهر" با عنوان «تولید پوشاک زنانه و مردانه با طرح های تایپوگرافی و نستعلیق با رویکرد صادراتی» از طرف کمیته اشتغال و فناوری دانشگاه جامع انتخاب و مبلغ 5 ميليون تومان وام بلاعوض به ایشان اختصاص یافت و جهت استفاده از فرصتهای مطالعاتی خارج از کشور نیز انتخاب شد.
شرکت انجمن علمی دانشجویان در اولین نمایشگاه آثار و دستاوردهای دانشجویان دانشگاهها از ديگر فعاليتهاي علمي مي باشد كه دانشجویان این مرکز با دستاوردهایی چون رباط مسیر یاب، دستگاه خاموش کننده کامپیوتر از راه دور، نرم افزار کتابخانه، نشریات دانشجویی و … در این نمایشگاه شرکت كرده اند.
وي افزود: برگزاری سمينار علمی دانشجويي جهت تبیین اهداف و برنامه های علمی، برگزاري كارگاه روشهاي برتر تدريس با موضوع عناصر اصلي تدريس(معلومات، كنترل، تعامل و ارزشيابي) از ديگر برنامه هاي علمي اين مركز در سال 87 بوده است.
سرپرست مركز آموزش عالي علمي ـ كاربردي جهاددانشگاهي شعبه تهران(۲) در ادامه با اشاره به عناوين برخي از فعاليتهاي فرهنگي اين دفتر در طول يك سال گذشته، برگزاري چهارمین و پنجمین مراسم معارفه دانشجویان جدید الورود در اردیبهشت و اسفند ماه 87 با حضور بيش از 220 نفراز دانشجويان كه با هدف آشنايي دانشجويان با آیین دانشجویی، حساسیت و اهمیت این دوره از تحصیل با قوانین و آیین نامه های آموزشی، مالی و امور دانشجویی فرهنگی و فعالیتهای فوق برنامه برگزار شد، برگزاری دو دوره نمایشگاه کتاب و بانک CD با بيش از 1300 عنوان كتاب تخصصي و عمومي، خريد270جلد كتاب و 42 عنوان لوح فشرده تخصصي را بخشي از فعاليتهاي فرهنگي اين مركز ذكر كرد.
وي گفت: برگزاري اردوی زیارتی مشهد مقدس، هماهنگی شرکت دانشجویان در مسابقات فرهنگی ـ مذهبی بین دانشگاه ها، برگزاري چهارمین دوره مراسم ساليانه ضيافت نور در روز 28 ماه مبارک رمضان با حضور جمعی از دانشجويان، اساتيد و همکاران اين مرکز از ديگر فعاليتهاي فرهنگي دفتر امور دانشجويي و فرهنگي اين شعبه بود كه به آن اشاره شد.
وي در ادامه به برنامه هاي دفتر مشاوره ي اين مركز اشاره كرد و افزود: با توجه به ضرورت بهداشت روان که از جمله مهمترین نیاز انسان امروزی است و تاثیر شگرف ارتقاء بهداشت روان در سلامت زندگی افراد، دفتر مشاوره مرکز بر آن شد تا علاوه بر مشاوره فردی و گروهی، برگزاری کارگاههای آموزشی مهارتهای زندگی، مهارتهای اجتماعی، مهارتهای قبل از ازدواج، روابط سالم و موثر و ... تهیه تراکتها با عنوان پیام مشاور، بروشورها و CDهای آموزشی را نیز در دستور کار خود قرار دهد كه در راستاي اين هدف، یک دوره کارگاه آموزشی فراگیران به مدت 40 ساعت با مهارتهای خودآگاهی، کنترل خشم، مهارتهای ارتباطی، مهارت تفکر خلاق، تفکر نقادانه، مهارت مقابله با استرس، مهارتهای حل مسئله آشنا شده و در کارگاه مهارتهای قبل از ازدواج، پیش نیازهای ازدواج و همسانی و همسازی ارائه می¬گردد.
جناب گفت: در سال 87، چند نفر از دانشجويان مركز آموزش عالي علمي ـ كاربردي جهاددانشگاهي شعبه تهران(۲) موفق به كسب رتبه هايي در مسابقات فرهنگي، علمي و ورزشي شدند كه "زهرا خادم" دانشجوی رشته مهندسی نرم افزار در "مسابقه اینترنتی زلال وحی" در بین کل دانشجویان دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی رتبه ممتاز را کسب نمود و خانمها "شهرزاد شفیانی"، "حدیثه حکیمی" و "سیما شاه محمدی" در رشته بسکتبال در مسابقات کشوری دانشجویان (مرداد ماه) موفق به کسب مقام دوم شدند.ح/الف
١٥:٣١ ٠٨/٠٢/١٣٨٨