در صورت ارايه مجوز؛
دوره کارشناسي ارشد MBA در مركز علمي كاربردي جهادددانشگاهي شعبه مشهد راه اندازي مي شود
مهندس جلالالدين صادقي گفت: در نظر داريم اگر دانشگاه جامع علمي-کاربردي بحث کارشناسي ارشد را فعال کرد مجوز کارشناسي ارشد MBA مديريت اجرايي را درخواست کنيم.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد مشهد،مهندس جلالالدين صادقي مديرگروه مديريت و خدمات اجتماعي مرکز علمي- کاربردي اين واحد، گفت: يکي از گروههاي فعال در مرکز علمي- کاربردي جهاددانشگاهي مشهد گروه مديريت و خدمات اجتماعي است. هماکنون بيش از 50 درصد رشتههاي مرکز در اين گروه جاي دارند به عبارتي اگر 17 رشته در مرکز وجود دارد، 9 رشتهي آن در گروه مديريت و خدمات اجتماعي ميگنجد که در 6 رشته در مقطع کارشناسي و در 3 رشته در مقطع کارداني پذيرش صورت ميگيرد.
وي بازده گروه را گسترده عنوان کرد و گفت: رشتههايي که در اين گروه سرويسدهي ميشوند کارشناسي ناپيوسته حقوق گرايش ثبتي، کارشناسي ناپيوسته مديريت امور فرهنگي، کارشناسي پيوسته بيمه، کارشناسي ناپيوسته حسابداري، کارشناسي ناپيوسته روابط عمومي، کارشناسي پيوسته مترجمي خبر انگليسي، کارداني اقتصاد کار و بهره وري، کارداني روابط عمومي و کارداني مديريت بازرگاني ميباشند.
مهندس صادقي خاطرنشان کرد: مرکز علمي-کاربردي جهاددانشگاهي مشهد ابتدا در دوره کارداني آغاز به کار کرد و به تدريج به سمت رشتههاي کارشناسي رفت و حالا نزديک به 3 سال است که پذيرش در مقطع کارداني متوقف شده و کارشناسي پذيرش ميشود.
وي افزود: يکي از اهداف مرکز آن است که ترکيب جمعيتي دانشجويان را در رشتههاي مختلف به سمتي ببرد که 60 درصد در مقطع کارشناسي و 40 درصد در مقطع کارداني باشند. در گروه مديريت و خدمات اجتماعي نيز 65 درصد دانشجويان در مقطع کارشناسي و 35 درصد در مقطع کارداني هستند. هدف اين است که با توجه به آنکه مراکز علمي- کاربردي ديگري فعال شدند به سمت حذف مقطع کارداني و افزايش مقاطع کارشناسي ارشد برويم.
مديرگروه مديريت و خدمات اجتماعي مرکز علمي- کاربردي جهاددانشگاهي واحد مشهد گفت: در نظر داريم اگر دانشگاه جامع علمي-کاربردي بحث کارشناسي ارشد را فعال کرد مجوز کارشناسي ارشد MBA مديريت اجرايي را درخواست کنيم.
مهندس صادقي اذعان داشت: دانشگاه علمي- کاربردي از سال 77 رشته هاي کارداني را داشت و تا اکنون مقاطع کارشناسي را متناسب با نياز جامعه در وزارت علوم تصويب و اجرا نموده است. اما هنوز مقطع کارشناسي ارشد را ندارد البته انتظار ميرود که در سال 88 در مقطع کارشناسي ارشد پذيرش شود که يکي از رشتهها MBA مديريت اجرايي است که مختص مرکز آموزش عالي تصويب شده است و ما در مرکز علمي- کاربردي جهاد اميدواريم بتوانيم مجوز اين رشته را بگيريم.
وي به چشمانداز سه ساله جهاددانشگاهي مشهد در حوزه علمي-کاربردي اشاره کرد و افزود: مطابق با چشمانداز سه ساله در پايان سال 89 گروه مديريت و خدمات اجتماعي بايد شرايط تفکيک شدن به دو دانشکده فرهنگ و هنر و مديريت و خدمات اجتماعي را پيدا کرده باشد که ما با داشتن سه رشته کارشناسي حقوق، حسابداري و مترجمي خبر انگليسي که از جمله شروط دستيابي به اين مهم است را داريم.
در خصوص ايجاد دانشکده فرهنگ و هنر نيز رشته هاي کارشناسي مديريت امور فرهنگي و کارشناسي بيمه را داريم که لازم است يک رشته کارشناسي ديگر نيز بگيريم. اميدواريم در سال جاري بتوانيم براي رشته کارشناسي سازهاي ايراني و گرافيک يکي از اين دو رشته يا هر دوي آنها را بگيريم که قطعا شرايط تبديل به دو دانشکده فراهم خواهد شد. در اين رابطه دکتر شمسيان رياست جهاددانشگاهي مشهد، محمدرضا خليليفر رئيس مرکز علمي-کاربردي جهاددانشگاهي مشهد و مهندس هدايتي مسئول علمي- کاربردي جهاددانشگاهي زحمات بسياري داشتند که جاي تشکر و سپاسگزاري دارد.
وي در خصوص وضعين نيروي انساني در مرکز گفت: در سال گذشته که مجوز چند رشته کارشناسي را گرفته بوديم. يکي از دغدغه ها آن بود که چگونه در قالب يک گروه همه رشته ها را پوشش دهيم. بنابر اين قرار شد که تا زماني که رشتهها قوام پيدا نکرده و تعداد دانشجويان به حدنصاب نرسيده است، نسبت به جذب نيروي تماموقت اقدام نکنيم. براي رشته مترجمي خبر انگليسي يک فوق ليسانس زبان انگليسي به صورت پارهوقت، براي کارشناسي ناپيوسته حقوق از يک کارشناس ارشد حقوق، براي کارشناسي بيمه و روابط عمومي از يک کارشناس ارشد مديريت بازرگاني و براي رشته کارشناسي حسابداري از يک کارشناس ارشد مديريت بازرگاني دعوت به همکاري نموديم.
وي تاکيد کرد: با پذيرش 900 دانشجو در ترم جديد که بيش از 400 نفر از آنها در گروه مديريت و در رشتههاي حقوق، حسابداري، مديريت فرهنگي و بازرگاني هستند، آمار دانشجويان اين گروه افزايش چشمگيري داشت؛ که در بحث نيروي انساني به حداقل دو کارشناس ارشد تماموقت نياز است.
وي تاکيد کرد: يکي از نقائصي که در سيستم دانشگاه جامع علمي- کاربردي احساس ميشود، ان است که ما همچنان در بحث تربيت مدرس ويژه مراکز علمي- کاربردي دچار کمبود هستيم که اميدواريم در بازده زماني کوتاه اين اتفاق صورت يابد.ح/الف
١٠:٠٠ ٢٧/٠٢/١٣٨٨