١٢:٢١ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
آموزشي
در راستاي دومین طرح ملی دیدار با مفاخر صورت گرفت؛
دیدار دانشجویان با علی سجادی در همدان

جمعی از دانشجویان دانشگاههای همدان، 18 خرداد ماه با علی سجادی یکی از هنرمندان خوشنویس همدانی دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد همدان،در این دیدار که به همت معاونت فرهنگی این واحد برگزار شد، سجادی ضمن تشکر از این معاونت گفت: دانشجویان آینده سازان مملکت هستند و بودن در کنار آنها نعمت بزرگی است.

وی انجام کار فرهنگی را به اندازه فرهنگ، ارزشمند عنوان کرد و افزود: کسانی تحول، توسعه و پیشرفت بوجود آوردند که همواره به به کسب علم و فرهنگ پرداختهاند.

او تصریح کرد: انسان تا زمانی که حیات دارد باید به علم پرداخته تا زنده و پویا باشد.

موسس انجمن خوشنویسی شهرستان اسدآباد در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در خصوص نوشتن قرآن با خط نستعلیق گفت: به دلیل وجود اعرابگذاری در قرآن، نوشتن قرآن با این خط مشکل است وخواندن آن را نیز سخت می کند چراکه خط نستعلیق تنها جنبه کار تزیینی دارد.

او در ادامه با اشاره به این که مطالب نوشته شده باید ماندگاری داشته باشد، تاکید کرد: اکثر هنرمندان خوشنویس، مناسبتی نمینویسند چون آن نوشته فقط مناسب آن زمان بوده و ماندگاری ندارد.

او اضافه کرد: جملات و کلمات پندآموز را باید نوشت و در جلوی چشم گذاشت. مضمون هنر خوشنویسی باید در محتوای مطلب نوشته شده هویدا باشد.

سجادی بزرگترین افتخار زندگیاش را فرزندان موفق و علمپژوه خود اعلام و خاطر نشان کرد: دررسیدن به موفقیت، داشتن علاقه و تلاش دو شرط اصلی است و فرد باید تمام مشکلات و سختی را با سعه صدر تحمل کند.

وی با اشاره به این مطلب که در دوران گذشته به خط و خوشنویسی توجه بیشتری میشد، تصریح کرد: من آنقدر به خوشنویسی علاقه داشتم که در زمان دانشجویی، مدتی تحصیل را کنار گذاشته و فقط به خوشنویسی پرداختم.

او در خصوص حمایت خانواده نیز گفت: آنان در حد توان خود امکانات را برای من فراهم کردند و همیشه برای من قابل احترام هستند.

وی داشتن قدرت انتقال هنر به هنرجو، سعهصدر، مهارت در خوشنویسی و نیز خوی و خصلت و برخورد اجتماعی مناسب را از ملاکهای انتخاب استاد برای هنرجویان خوشنویسی عنوان کرد.

ایشان حمایت مسئولین و نهادهای دولتی از نظر معنوی و مادی را از عوامل گسترش هنر خوشنویسی دانست و مشکلترین هنر ایران را هنر خوشنویسی مطرح کرد و اظهارداشت: برای رسیدن به درجه عالی در این رشته هنری باید وقت طولانی صرف کرد.

سجادی امکانات موجود برای آموزش هنر خوشنویسی در استان را خوب ارزیابی کرد و افزود: در سالهای گذشته علاقمندان به هنر خوشنویسی برای آموزش این هنر مجبور بودند به تهران بروند اما امروز تمام امکانات در استان مهیاست.

شایان ذکر است: علی سجادی دارای درجه استادی خوشنویسی است و در حال حاضر مدرس و سرپرست انجمن خوشنویسان شهرستان اسدآباد می باشد.

این هنرمند خوشنویس که یکی از نخبگان استان شناخته شده، دارای عناوین رتبه نخست خوشنویسی استان و رتبه دوم خوشنویسی غرب کشور بوده و تا کنون بیش از 50 هنرجو در سطح ممتاز تربیت کرده است.

گفتنی است،سجادی موفق به خوشنویسی آثار غنی ادبیات فارسی نظیر شاهنامه فردوسی، مثنوی مولوی، دیوان حافظ، رباعیات خیام، دوبیتی های باباطاهر، مخزن الاسرار نظامی، گزیده غزلیات روح القدس و دیوان شمس شده است. آثار این هنرمند علاوه بر نمایشگاههای داخلی در کشور هندوستان نیز در معرض دید هنر دوستان قرار گرفته است.

خاطرنشان مي كند،در پایان این دیدار دانشجویان با اهدای تندیس طرح ملی دیدار با مفاخر از سوی معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد همدان از مقام این استاد گرانقدر تجلیل کردند.ح/الف

١١:٢٨ ٢٥/٠٣/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد