٠٨:٣٠ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
آموزشي
سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شعبه اراک:
توسعه فضاي آموزشي هدف ماست

سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه اراک گفت: علی‌رغم توسعه فضای آموزشی این مرکز به دو ساختمان، هنوز هم با مشکلاتی در زمینه کمبود فضای آموزشی روبرو هستیم.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان مرکزی،ابراهیم نبیونی  افزود: این مرکز یکی از بزرگترین مراکز در کل کشور بوده که توانسته با گذشت 11 سال از تأسیس، کد رشته‌های آموزشی خود را از دو رشته به 17 رشته افزایش دهد.
وی با بیان اینکه در سال جدید تحصیلی تعداد رشته‌های آموزشی در این مرکز به 20 کد رشته خواهد رسید، گفت: جهاد دانشگاهی بدلیل دارا بودن سابقه زیاد در زمینه‌های مختلف آموزشی و فرهنگی، در میان مردم وجهه قابل قبولی دارد و امیدواریم که این مرکز علمی کاربردی نیز بتواند به جایگاه آموزشی مورد انتظار خود در سطح استان دست یابد.
نبیونی به موفقیت این مرکز در سال گذشته در رابطه با حذب رشته‌های جدید اشاره کرد و گفت: ارائه چندین مقاله در کنفرانس‌های بین المللی و ارائه چندین مقاله در کنفرانس ها و مجلات علمی داخلی از دستاوردهای این مرکز بوده است.
وی در ادامه برگزاری گردهمایی معاونان آموزشی جهاد دانشگاهی کل کشور در اراک و همایش چشم انداز توسعه اشتغال در بخش صنعت استان را گام‌های مهمی در جلب توجه مردم نسبت به فعالیت‌های این مرکز دانست و گفت: بازتاب مثبت این فعالیت ها نگاه ویژه مسئولین به این واحد آموزشی را به دنبال داشته است.
نبیونی با تأکید بر این مطلب که مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان با جذب 3 هزار دانشجو در 3 شهرستان و ارائه خدمات مختلف پژوهشی و آموزشی به میزان زیادی در دستیابی به اهداف پیش بینی شده موفق بوده اند، گفت: مرکز علمی کاربردی شعبه اراک با توجه به شرایط و دستاوردهای خود در بین مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان جایگاه مناسبی را کسب کرده است.
وی مهمترین مشکل این مرکز را در حال حاضر کمبود فضای آموزشی عنوان کرد و افزود: علی‌رغم توسعه فضای آموزشی این مرکز به دو ساختمان، هنوز کمبود در زمینه فضای آموزشی وجود دارد و اگر بتوانیم کار ساخت مرکز آموزشی جدید اراک را آغاز کرده و به بهره برداری برسانیم توانایی جذب دانشجوی بیشتر و ارایه خدمات بهتر را پیدا خواهیم کرد.
سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه اراک در پایان با بیان اینکه اساتید مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک بومی بوده و دارای مقاطع تحصیلی فوق لیسانس و دکترا هستند، گفت: جذب و نگهداری هیات علمی در مراکز علمی کاربردی به دلیل عدم حمایت بودجه‌ای از طرف دولت یا دانشگاه جامع با مشکلاتی همراه بوده و این مراکز را در رابطه با جذب هیات علمی با تنگناهایی مواجه می‌کند.ح/الف

٠٩:١٧ ٢٤/٠٥/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد