جهاددانشگاهي آذربايجانغربي با دانشگاه جامع پيامنور استان فعاليتهاي مشترك خود را توسعه ميدهند
نشست توسعه همكاريهاي علمي، پژوهشي، فرهنگي و آموزشي جهاددانشگاهي آذربايجانغربي و دانشگاهپيامنور استان با حضور رئيس دانشگاهجامعپيامنور آذربايجانغربي و رئيس دانشگاه پيامنور اروميه و رئيس و معاونين پژوهشي و آموزشي و فرهنگي واحد در حوزه رياست جهاددانشگاهي استان برگزار شد.
بهگزارش روابطعمومي جهاددانشگاهي واحد آذربايجان غربي، در اين نشست مهندس عاقلي، رئيس جهاددانشگاهي استان با اشاره به ظرفيتها و دستاوردهاي علمي، پژوهشي، فرهنگي اين نهاد در استان خاطرنشان ساخت: برنامههاي تعريفشده در چشمانداز توسعه اين واحد همگي بصورت كاربردي و تخصصي هدفگذاري شدهاست.
وي ورود به عرصههاي بكر و خلاءهاي موجود در عرصههاي علمي، پژوهشي، فرهنگي و آموزشي استان را از رويكردهاي اصلي اين واحد ذكر كرد و افزود: متوسلشدن به ابزارهاي تخصصي و پژوهشي در تمامي اين حوزهها اصليترين دليل موفقيتهاي اين واحد در سطحكشور ميباشد.
وي با تشريح فعاليتهاي پژوهشي و خدمات علمي، تخصصي اين واحد خاطرنشانساخت: ارائه مقالات تخصصي ISI در نشريات معتبر و راهاندازي آزمايشگاههاي فوقتخصصي پژوهشي راهاندازي گلخانه مدرن هيدروپونيك، باغتحقيقاتي و آزمايشگاه كشتسلولي كشاورزي و بسياري از طرحهاي پژوهشي در زمينه خدمات تخصصي شهري و روستايي و علومانساني قسمتي از توانمنديهاي علمي اين واحد ميباشد كه ميتوان در تعريف و اجراي طرحهاي پژوهشي مشاركت داشت.
وي موفقيتهاي ملي حوزه معاونتفرهنگي اجراي طرحهاي تكريم ارباب رجوع از همه ادارات تمامي شهرستانهاي استان برگزاري جشنوارههاي علمي و منطقهاي و حتي ملي در زمينه تخصصي كارآفريني را از ديگر پتانسيلهاي قابل همكاري ذكر كرد.
وي در ادامه با تشريح دورههاي اجرا و تدوين شده تخصصي و فوقتخصصي گفت: برگزاري دورههاي تخصصي براساس سرفصلهاي آموزشي درسي و فوق برنامه و كمكآموزشي نيز ميتواند يكي از موارد مشترك مورد همكاري لحاظ گردد.
در ادامه اين نشست دكتر عاشري رئيس دانشگاه جامع پيامنور استان گفت: اين دانشگاه در سطح استان 60 هزار نفر دانشجو دارد كه 15 هزار نفر آنها جديدالورود ميباشند.
وي ادامه داد: جهاددانشگاهي يكي از نهادهاي موفق علمي، تخصصي و فرهنگي كشور است كه خدمات ارزندهاي براي توسعه كشور داشتهاست.
وي حضور جهاددانشگاهي را در تمامي عرصههاي پربركت ذكر كرد و افزود: جهاددانشگاهي يكي از ثمرات ارزشمند انقلاب ميباشد.
وي با اشاره به تعداد دانشجويان و رشتههاي تحصيلي اين دانشگاه در سطح استان خاطرنشان ساخت: اين دانشگاه يكي از دانشگاههاي بزرگ استان ميباشد كه در سالهاي اخير از بعد علمي و نيز تعداد دانشجو و رشتههاي تحصيلي از رشد چشمگيري برخوردار بودهاست.
وي اظهار اميدواري كرد كه در برگزاري نشستهاي تخصصيتر در حوزههاي آموزشي، پژوهشي، فرهنگي فعاليتهاي مشترك تفكيك و جلسات اجرايي آنها برگزار و طرحها و برنامههاي مشترك عملياتي شوند.
در ادامه اين جلسه دكتر بهنام رئيس دانشگاهپيامنور اروميه با تشريح آخرين وضعيت آموزشي و علمي اين دانشگاه در اروميه گفت: دانشگاه پيامنور اروميه 15 هزار نفر دانشجو در 57 رشته كارشناسي و سيصد دانشجوي كارشناسيارشد در چهار رشته، دانشجو جذب كرده كه هماكنون مشغول به تحصيل ميباشند.
وي با اشاره به توانمنديهاي فرهنگي آموزشي و پژوهشي جهاددانشگاهي استان خواستار مشاركت اين دانشگاه در زمينههاي مختلف با اين واحد شد.
در ادامه معاونين آموزشي، فرهنگي و پژوهشي واحد زمينههاي مشترك مورد همكاري را مورد بحث و بررسي قرار دادند.
١٢:٣٣ ١٨/٠٨/١٣٨٨