معاون آموزشي جهاددانشگاهي:
ارتقاء کیفی مراکز آموزشی از اولویت هاست/
آموزشهاي کوتاه مدت جهاد دانشگاهي به صورت مجازي ارائه مي شود
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی گفت: ارتقا کیفی مراکز آموزشی و توسعه دوره های تخصصی از اولویت های جهاد دانشگاهی است.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد کرمانشاه،دکتر سيد عبدالحميد احمدي در حاشیه بازدید از جهاد دانشگاهی کرمانشاه در گفتگویی با اشاره به شرایط آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی کشور، افزود: حوزه آموزشی جهاد دانشگاهی در 3 بخش عمده آموزش عالی، آموزش های علمی کاربردی و مراکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت فعالیت دارد.
وی ادامه داد: در بخش موسسات آموزش عالی که شامل دانشگاه علم و فرهنگ و موسسات آموزش عالی یزد، خوزستان، کرمانشاه و اصفهان می شود قریب 15 هزار دانشجو در مقاطع کاردانی تا دکتری مشغول تحصیل هستند.
احمدی خاطرنشان کرد: شاخه دوم، آموزش های علمی کاربردی است که در حال حاضر 42 مرکز با بیش از 35 هزار دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی در سراسر کشور مشغول تحصیل هستند که امیدواریم با تصویب تحصیلات تکمیلی، جهاد دانشگاهی بتواند مقطع کارشناسی ارشد را نیز در آموزش های علمی کاربردی ایفا کند.
وی افزود: سومین بخش، مراکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت است که با 125 مرکز در سراسر کشور سالانه بیش از 500 هزار نفر در این مراکز تحصیل می کنند.
معاون آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی کشور، گفت: حرکت دیگری جهاد دانشگاهی در بحث آموزش آغاز کرده و آن آموزش های مجازی است که قصد توسعه آن را داریم و اعتقاد ما بر این است که می شود بخشی از آموزش های کوتاه مدت را از راه دور و به صورت مجازی ارائه داد.
دکتر احمدی با اشاره به برنامه های آتی و توسعه ای جهاد دانشگاهی در خصوص آموزش، تصریح کرد: عمده برنامه های ما در بحث توسعه، ارتقاء کیفی مراکز آموزشی و توسعه دوره های تخصصی و توجه ویژه به تدوین دوره های آموزشی جدید و توسعه دوره های تحصیلات تکمیلی است.
وی در خصوص سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه، گفت: به اعتقاد من جهاد دانشگاهی کرمانشاه در حوزه آموزش خیلی خوب و موفق تا کنون عمل کرده و در تمامی 3 بخش آموزشی شرایط مطلوبی دارد.
احمدی تصریح کرد: خوشبختانه در کرمانشاه مشکل فضای آموزشی نداریم و جهاد دانشگاهی کرمانشاه توانسته شرایط مناسبی را برای دانشجویان فراهم آورد که با افتتاح ساختمان جدیدی که در دست ساخت است یقینا کرمانشاه از لحاظ فضای آموزشی از شرایط ویژه و مطلوبی برخوردار خواهد شد.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی کشور، گفت: یکی از دغدغه های ما چه در علمی کاربردی و چه در موسسات آموزش عالی، شرایط دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی و بحث اشتغال آن هاست.
وی افزود: خوشبختانه آمار دانشجویان فارغ التحصیل جهاد دانشگاهی که وارد بازار کار شده اند آمار قابل قبول و به نسبت سایر مراکز علمی آموزشی کشور مناسب تر است.
احمدی در خصوص وضعیت شهریه های دانشجویی در جهاد دانشگاهی، گفت: وضعیت شهریه های دانشجویی با توجه به افزایش هزینه ها خیلی متناسب نیست، گرچه اخیرا 10 درصد به شهریه دانشجویان اضافه شده اما این مبالغ هنوز کفاف هزینه های علمی کاربردی را نمی دهد.
وی تاکید کرد: رقم پایین شهریه ها باعث افت کیفیت در مراکز آموزشی می شود و مسئولین آموزشی کشور باید به این مهم توجه داشته باشند.ح/الف
١٤:٤٤ ٣٠/٠٨/١٣٨٨