٠٢:١١ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
آموزشي
رئيس جهاددانشگاهي واحد زنجان خبرداد:
تحصيل بيش از40 هزار دانشجو در مركز علمي كاربردي جهاددانشگاهي

رئيس جهاددانشگاهي استان زنجان با تاكيد بر اينكه امروز بايد خود را براي جنگ‌هاي غيرفيزيکي و نرم افزاري آماده كنيم، گفت: دانشگاهيان و نخبگان علمي كشور، در خط مقدم مقابله با اين‌گونه تهديدات دشمنان نظام اسلامي قرار دارند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه زنجان، مهدي عباسي در آيين فارغ‌التحصيلي دانشجويان مرکز علمي کاربردي جهاد دانشگاهي زنجان با گراميداشت روز دانشجو، بر هوشياري جوانان و دانشجويان در مقابل تهديدات دشمنان نظام تأكيد كرد و افزود: با رشادتهاي فرزندان اين مرز و بوم، دشمنان نظام ديگر نمي‌توانند در فكر حمله فيزيكي به كشور باشند، چراكه جوانان ما در طول 8 سال دفاع مقدس ثابت كردند كه به هرگونه تجاوز جوابي دندان شكن مي‌دهند.

وي با تاكيد بر اين‌كه هرچه که انقلاب اسلامي مستحکم‌تر مي شود، دشمنان مخالفت‌ها و کينه ورزي‌هاي خود را بيشتر نمايان مي‌کنند، ادامه داد: امروز با رفع خطر جنگ سخت، با نوع جديدي از جنگ و تهديدات دشمنان بر عليه نظام و مردم مواجه هستيم که به مراتب فراتر و پيچيده‌تر از جنگ سخت است.

عباسي در تشريح فعاليت‌هاي جهاددانشگاهي نيز ابراز کرد: امروز بيش از 40 هزار دانشجو در 42 مركز آموزش عالي علمي كاربردي جهاددانشگاهي در سراسر كشور مشغول به تحصيل بوده و دانشگاه علم و فرهنگ جهاد دانشگاهي نيز به عنوان بزرگترين دانشگاه غيرانتفاعي کشور، در حال حاضر با دارا بودن 18 هزار دانشجو، تنها موسسه آموزشي عالي غيرانتفاعي در كشور است كه در مقطع دكترا دانشجو مي‌پذيرد.

وي افزود: در كنار اين فعاليت گسترده در زمينه آموزش عالي، به جرات مي‌توان گفت كه امروز جهاد دانشگاهي بزرگترين و مهمترين مجموعه پژوهشي در كشور به شمار مي‌رود كه با دارا بودن دو پژوهشگاه، 18 پژوهشكده، 107 مركز خدمات تخصصي، دو پارك علمي و فن آوري و پنج مركز رشد در سراسر كشور، هزاران نفر از محققان، پژوهشگران و نخبگان علمي كشور را تحت پوشش قرار داده است و افتخارات فراواني را در كارنامه علمي خود ثبت كرده است.

اين مقام مسئول در پايان با اشاره به برخي موانع موجود در مسير توسعه فعاليتهاي اين واحد جهاد دانشگاهي نيز تصريح کرد: يكي از مهمترين مشكلات پيش روي فعاليت اين واحد، كمبود فضاي فيزيكي بود كه در حال حاضر عمليات ساخت مجتمع جهاد دانشگاهي زنجان در زيربنايي بالغ بر 6500 مترمربع در حال اجراست و تلاش مي‌كنيم اين مجتمع هرچند زودتر به بهره برداري برسد.

محمد فتحي رييس دانشگاه علمي کاربردي استان زنجان نيز در اين آيين ويژه، طي سخناني با تاكيد بر اين‌كه هدف از تاسيس اين دانشگاه توسعه اشتغال پايدار در جامعه و پيوند دادن آموزشهاي دانشگاهي با مهارتهاي مورد نياز در بازار كار است، گفت: برهمين اساس دو تفاهم نامه با صندوق مهر امام رضا(ع) و وزارت تعاون عقد شده است.

وي افزود: براساس تفاهم‌نامه منعقده با صندوق مهرامام رضا(ع) فارغ‌التحصيلان اين مرکز مي‌توانند با توجه به شرايط تفاهم‌نامه، با ارايه طرح، وام با بهره 4 درصد دريافت کنند. همچنين براساس تفاهم‌نامه‌اي که با وزارت تعاون عقد شده نيز تعدادي دانشجو به همراه يک استاد مي‌توانند تعاوني تشکيل دهند و چنانچه طرح تصويب شود، وام با بهره اندک دريافت کنند.

وي با بيان اين‌كه در حال حاضر بيش از 400 هزار دانشجو در مراکز علمي کاربردي در سطح کشور مشغول تحصيل بوده و 180 هزار نفر نيز فارغ‌التحصيل شده‌اند، از دانش آموختگان اين مرکز خواست تا با عضويت در سايت کانون دانش آموختگان دانشگاه جامع علمي کاربردي از امتيازات عضويت در اين سايت بهره‌مند شوند.

در ادامه اين مراسم، دكتر مصطفي محمدي رئيس مرکز علمي کاربردي جهاد دانشگاهي زنجان نيز با تاكيد بر اينكه فرآيند آموزشي در دانشگاه جامع، تفاوت‌هاي اساسي با ساير مراکز و دانشگاه‌ها دارد، گفت: بارزترين اين تفاوت‌ها در شيوه جذب دانشجو است كه برخلاف ساير مراکز دانشگاهي، محوريت آموزش‌ها مبتني بر نياز بازار کار است.

وي با توصيه به فارغ‌التحصيلان كه زندگي شغلي كارآفريني را براي خود انتخاب كنند، اضافه كرد: دانشگاه هم با حمايت از تشکيل انجمن‌هاي علمي، شرکت‌هاي تعاوني دانشجويي و دانش آموختگان و اعطاي تسهيلات به طرح‌هاي اشتغال‌زا و کارآفرينانه بستر را براي کارآفريني فراهم کرده است.ح/الف

١١:٠٨ ٢٢/٠٩/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد