٠٠:٢٩ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
آموزشي
/با تصويب «دستورالعمل تشكيل كارگروه‌هاي برنامه‌ريزي راهبردي جهاددانشگاهي»، /
اولين جلسه «كارگروه آموزش و اشتغال» در معاونت آموزشي جهاددانشگاهي تشكيل شد
دكتر احمدي معاون آموزشي جهاددانشگاهي و رييس كارگروه اعلام داشت: كارگروه هاي برنامه‌ريزي راهبردي جهاددانشگاهي و كارگروه آموزش و اشتغال به عنوان يكي از اين كارگروه‌ها در راستاي رسيدن به جايگاه سند چشم‌انداز بيست ساله جهاددانشگاهي و‌ جهت عملياتي نمودن برنامه و تحقق اهداف برنامه تشكيل شده است.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي ، تحقق چشم‌انداز 20 ساله جهاددانشگاهي و اهداف برنامه‌هاي توسعه اين نهاد نيازمند بررسي و فعاليت‌هاي كارشناسي مشاركت جويانه و مستمر نيروهاي محقق و كارشناسي جهاددانشگاهي است. لذا براي شكل‌گيري فرآيند تصميم‌سازي متناسب با شرايط در حوزه‌هاي كلان جهاددانشگاهي و گسترش فضاي مشاركت بر اساس سند جايگاه جهاددانشگاهي در چشم‌انداز بيست‌ساله جمهوري اسلامي ايران مبني بر «الهام بخش و مؤثر در تشخيص چالش‌ها،‌مسائل و نيازهاي علمي، فرهنگي و اجتماعي كشور، ارائه راه حل‌هاي هوشمندانه و تأثيرگذار در نظام تصميم‌سازي و تصميم‌گيري كشور» و برنامه چهارم توسعه جهاددانشگاهي مبني بر «ارتقاء جايگاه جهاددانشگاهي در نظام فرهنگي، علمي و فناوري درعرصه ملي و بين‌المللي» و تمهيدات پيش‌بيني شده در طرح بازنگري اصلاح ساختار سازماني جهاددانشگاهي،‌مصوب هيأت امناء اين نهاد، كارگروه‌هاي برنامه‌ريزي راهبردي تشكيل گرديد.

با تصويب «دستورالعمل تشكيل كارگروه‌هاي برنامه‌ريزي راهبردي جهاددانشگاهي»، اولين جلسه «كارگروه آموزش و اشتغال» در معاونت آموزشي جهاددانشگاهي تشكيل شد.
يكي از موضوعات اصلي سند برنامه توسعه جهاددانشگاهي در چشم‌انداز بيست ساله، مباحث آينده پژوهي است كه بدون رصد آينده، تحقق برنامه‌هاي توسعه امكان‌پذير نخواهد بود. به همين منظور كارگروهايي در چهار حوزه پژوهش و فناوري، فرهنگي و ‌اجتماعي،‌ آموزش و اشتغال و اقتصادي و زير بنايي تشكيل شده است.
در ادامه جلسه آقاي مهندس رباني مديركل برنامه‌ريزي و توسعه آموزش و دبير كارگروه اشاره نمود: با توجه به تركيب اعضا و جايگاه قانوني گارگروه اميد است جلسات كارگروه بتواند توقعات را در راستاي سياست‌هاي جهاددانشگاهي و جامعه برآورده نمايد.
موارد و موضوعات قابل طرح در دو حوزه آموزش و اشتغال به طور دايم در جهاددانشگاهي،‌ جامعه و حتي در سطح بين‌الملل در حال تغيير و تحول و نوآوري و ارتقاء مي‌باشد. لذا به لحاظ ماهيت موضوع لازم است كه اين مباحث به صورت مستمر و همه جانبه در جلسات با حضور مسئولين و افراد صاحب نظر و فكر و ايده مورد بررسي و مطالعه قرار گرفته و پس از ارزيابي وضع موجود، وضعيت مطلوب و مؤثر را شناسايي و در جهت دستيابي به آن اقدام نمائيم.

اعضاي كارگروه آموزش و اشتغال كه از سوي رياست جهاددانشگاهي انتخاب شده‌اند عبارتند از: آقايان دكتر احمدي (معاون آموزشي)، مهندس احمدي (معاون اشتغال)، مهندس رباني، مهندس عطايي، دكتر شاهوردي، ، مهندس پرهيزكار، آشنا، مهندس نواب‌پور، دكتر هاشمي، دكتر مجدالدين و دكتر شمسيان.
١١:٤٣ ٢٤/٠٩/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد