معاون آموزشی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران خبر داد:
ماماهای کشور افغانستان تحت آموزش دوره های این نهاد قرار می گیرند
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران گفت: با همکاری دو جانبه بین جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران و هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، ماماهای کشور افعانستان در غالب تیم ها و گروه های مامایی اعزام شده از این کشور در نیمه دوم سال جاری تحت آموزش قرار می گیرند.
دکتر رحمانی معاون آموزشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی این نهاد با اشاره به پیام مقام معظم رهبری در خصوص نامگذاری سال جدید بیان داشت: تمامی جهاد گران در حوزه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ستادی باید تلاش کنند تا با همت مضاعف با زمینه سازی برای کار مضاعف پیشرفت و ارتقاء هرچه بیشتر جامعه را در سطح بین الملل فراهم کنند.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران آموزش بین الملل در عرصه رشته های علوم پزشکی و پیراپزشکی را یکی از برنامه های مهم در سال جاری عنوان کرد و بیان داشت: آموزش بین الملل در عرصه رشته های علوم پزشکی و پیراپزشکی برای کشورهای اسلامی منطقه، یکی از اهداف مهم معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی است که در این راستا برگزاری دوره های چهار تا شش ماهه آکادمیک مامایی برای ماماهای افغانی یکی از این اقدامات است.
وی در ادامه افزود: یکی از اهداف حرکت به سوی آموزش در حوزه بین الملل استفاده از تجارب مراکز آموزشی دیگر کشورها و بهره مندی از اساتید برجسته آنها و همکاری با اساتید صاحب نام ایرانی است تا بتوانیم در این جهت با همت مضاعف سطح کمی و کیفی آموزش ها را ارتقاء بخشیم. که از آن جمله می توان به دوره های آموزش ایمپلنت به صورت join program با مراکز سایر کشورها اشاره کرد.
دکتر رحمانی با اشاره به اینکه در زمینه آموزش فوریتهای پزشکی و کمک های اولیه کارهای بسیار مهمی توسط معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی انجام شده، بیان داشت: کارشناسان گروه امداد و کمک های اولیه جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در سال گذشته با آماده سازی پکیج نیمه حضوری آموزش امدادگری توانسته اند گام های خوبی را در این راستا بردارند، بطوریکه داوطلبان می توانند با مطالعه این پکیج ها و گذراندن کارگاه های 8 تا 12 ساعته آموزش های لازم و مهارتهای ضروری را کسب کنند تا به عنوان تیم فوریتهای پزشکی و کمک های اولیه در سطوح پایین برای کشور و جامعه خدمات مناسبی را ارائه دهند.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران در این خصوص ادامه داد: مجوزهای لازم در این زمینه از دفتر فوریتهای پزشکی و اورژانس کشور مربوط به سازمان بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخذ شده و با نظارت بخش اورژانس کشور در تلاشیم تا این حرکت را با همت مضاعف انجام دهیم.
وی در ادامه در خصوص آموزش های دندان پزشکی افزود: در بخش آموزش های دندانپزشکی که دوره های آن از سال گذشته آغاز شده، این مجموعه در صدد است تا هم از لحاظ توسعه کمی در سراسر استان های کشور بتواند این دوره ها را گسترش دهد و هم به لحاظ کیفی به صورت عمیقتری در جهت این آموزشها گام بردارد تا آن ها را از لحاظ کیفیت بهبود بخشد.
دکتر رحمانی ادامه داد: چند دوره آموزش در حوزه های دندانپزشکی در دست توسعه است که از این جمله می توان به آموزش اندودانتیکس یا آموزش روش های نوین روت کانال تراپی، آموزش تکنیک های جدید پروتز برای دندانپزشکان و آموزش تکنیسین ساخت پروتزهای ایمپلنت اشاره کرد که امسال به مرحله تدوین می رسد و تعدادی از آن ها نیز در سال جاری اجرایی می شود.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با اشاره به رویکرد جدید جهاد دانشگاهی در حوزه آموزش های زبان تصریح کرد: منابع زبان در دوره جدید در جهت بهبود بخشیدن کیفی این دوره ها تغییر پیدا می کند و کتابها و رفرنس های جدیدی برای ترم آینده اعلام می شود.
دکتر رحمانی پیرامون آموزش مقاطع تکمیلی گفت: برای آموزش مقاطع تکمیلی کارشناسی به کارشناسی ارشد و کارشناسی ارشد به pHD پکیج های غیرحضوری که در سال گذشته آماده شده بود امسال با بازخوانی مجدد توسط اساتید برجسته این مجموعه به شکل جدید و با محتوای عمیق تری تغییر پیدا می کند و در دسترس علاقمندان قرار می گیرد.ح/الف
١٦:٢٣ ٠١/٠٢/١٣٨٩