با حضور رييس جهاددانشگاهي؛
دومین گردهمایی شعب مراکز علمی- کاربردی در مشهد برگزار شد
دومین گردهمایی شعب مراکز آموزش عالی علمی- کاربردی در مشهد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد مشهد، دکتر طیبی رییس جهاددانشگاهی در دومین گردهمایی شعب مراکز آموزش عالی علمی- کاربردی که روز پنجشنبه 16 اردیبهشت ماه در مشهد برگزار شد، افزود: در راه اندازی رشته های جدید نباید تابع فشارهای بیرونی و یا نیازهای مقطعی باشیم بلکه تصمیمات باید براساس مطالعه و تحلیل دقیق علمی اتخاذ شود.
وی در این خصوص به موضوع ادغام موسسه آموزش عالی و علمی- کاربردی اشاره کرد و افزود: این موضوع بایستی پس از بررسی و انجام کارشناسی نهایی تصمیم گیری شود.
وی در ادامه گفت: بایستی آیین نامه هایی تدوین شود که انجام کارها را روان و آسان کند.
وی همچنین بحث فعالیتهای فرهنگی در جهاددانشگاهی را از مسائل مهم مطرح کرد و بیان کرد: معاونت های فرهنگی بخش مهمی از فعالیتهای خود را باید به مراکز آموزش عالی جهاددانشگاهی اختصاص دهد.
دکتر شمسیان:
مباحث فرهنگی درعلمی کاربردی باید بازنگری شود
در ادامه دکتر سید علی اکبر شمسیان رییس جهاددانشگاهی مشهد، گفت: از تعداد 624 مرکز کشور، مرکز مشهد جز 6 مرکز برتر کشور شناخته شده است.
دکتر شمسیان با بیان اینکه شهریه ها در چند سال گذشته، ثابت بوده است افزود: این میزان بودجه، جوابگوی افزایش حقوق مدرسین و تامین هزینه هایی که به این مراکز وارد می شود نیست.
وی عنوان کرد: تفاوتهای سنی بین دانشجویان مراکز علمی-کاربردی نیز از مشکلات دیگری است که در این مراکز وجود دارد.
وی خاطر نشان ساخت: بحث فرهنگی در مراکز علمی- کاربردی باید بازنگری شود و همین طور ثابت نگهداشتن شهریه ها در چند سال گذشته توجیهی ندارد.
معاون آموزشی جهاددانشگاهی: مصوباتی در خصوص تامین نیروهای هیات علمی مراکز علمی کاربردی داشتهایم.
همچنین دکتر احمدی معاون آموزشی جهاددانشگاهی نیز، گفت: طی 2 سال گذشته، نظارت و ارتقاء کیفی را در دستور کار معاونت آموزشی قرار داده ایم که بازنگری در آیین نامه شورای نظارت از آن جمله است.
عبدالحمید احمدی در ادامه افزود: در راستای نظارت، مسئله دریافت اطلاعات از واحدهای مراکز علمی- کاربردی انجام شد که به این صورت می توان بانک اطلاعاتی جامع از فاکتورهای آموزش داشت تا در جهت برنامه های و نظارتهای کارآمد دنبال شود.
وی عنوان کرد: فعالیتهایی نظیر نظارت و بازدید از کلیه ی مراکز آموزشی نیز در حال انجام است که همه ی مراکز آموزشی کوتاه مدت، علمی- کاربردی و آموزشی عالی را در بر می گیرد. و به این صورت نقاط قوت و ضعف واحدها شناسایی و به اطلاع واحدها خواهد رسید.
وی خاطر نشان کرد: در مجموع روند حر کت، به گونه ایست که قرار است در سند چشم انداز 20 ساله و اهداف برنامه های توسعه به سمت ارتقاء کیفی حرکت کنیم.
وی با ا شاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص ارتقاء کیفی مراکز گفت: از جمله مواردی که در این زمینه مورد توجه است، توجه به مسائل فرهنگی است.
دکتر احمدی افزود: در خصوص بحث هیات علمی پیشنهاداتی طرح و درقالب ماده واحدی تنظیم و به تصویب رسید که بر آن اساس ما بتوانیم حداقل نیاز مراکز علمی- کاربردی در شورای علمی جهاد به این امر را مورد توجه قرار بدهیم.ح/الف
١٦:٣٧ ١٩/٠٢/١٣٨٩