١٥:٣٦ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
آموزشي
معاون آموزش جهاد دانشگاهي صنعتي شريف:
ايجاد مراكز مشترك آموزشي تخصصي

معاون آموزشي جهاددانشگاهي صنعتي شريف با ارائه گزارش فعاليت‌هاي اين معاونت در سال 88 ، اهداف و برنامه‌هاي سال جاري را تشريح كرد.

 به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي واحد صنعتي شريف ، محسن جناب  معاون آموزشي جهاد دانشگاهي صنعتي شريف ، درباره‌ مهمترين اهداف و برنامه‌هاي معاونت آموزشي جهاد دانشگاهي واحد  صنعتي شريف در سال گذشته، گفت: ايجاد وحدت رويه در عملكرد مراكز و ارتقا و بهبود سيستم نظارت بر عملكرد اين مراكز بخشي از اهدف و برنامه‌هاي معاونت در سال گذشته بود كه با اجرا و پياده‌سازي آنها، هم‌اكنون شاهد بهبود و ارتقاي روش‌هاي ارائه برنامه‌هاي آموزشي روند ثبت‌نام در مراكز زيرمجموعه اين معاونت هستيم.

 وي تسريع در گردش مالي مراكز آموزشي را به دليل متنوع بودن مولفه‌هاي آن از مباحث مهم اين معاونت عنوان كرد و افزود: در بخش ايجاد وحدت رويه، مباحث مربوط به ثبت نام، جذب مدرسان و گردش مالي كاملا يكسان سازي شد و سرعت متوسط كار در فرآيندهاي مالي بيش از 50 درصد بهبود پيدا كرده است.

 در اين فرآيندها و در پرداخت حقوق مدرسان، هم‌اكنون همگي مراكز از يك رويه واحد پيروي مي‌كنند.

 وي تصريح كرد: بخشي از كندي سيستم مالي به خاطر ضوابط و مقرراتي است كه بايد اجرا شود و مراكز آموزشي ما با ارائه به موقع اسناد و اطلاعات مي‌توانند در فرايند تسريع گردش مالي مربوط به مراكز خود شركت كنند. به گفته جناب، در بخش نظارت بر عملكرد مراكز نيز، با بكارگيري يك نيروي مستقل در اين بخش، گزارش‌ها به روز و با كيفيت بيشتر و در زمان كمتري نسبت به گذشته ارائه مي‌شود و قابل اطمينان‌تر است.

در سال‌هاي گذشته شاهد بوديم كه گزارش‌ها بعضا با بيش از يك فصل تاخير ارائه مي‌شد. تدوين برنامه جامع تبليغات مراكز آموزشي جهاد دانشگاهي صنعتي شريف معاون آموزشي جهاد دانشگاهي صنعتي شريف گفت: در سال گذشته براي اولين بار برنامه جامع تبليغات مراكز آموزشي جهاد دانشگاهي صنعتي شريف توسط معاونت آموزشي تهيه شد؛ ولي به دليل اينكه اتمام تدوين اين برنامه تا پايان سال طول كشيد، اجراي آن در برنامه‌هاي سال 1389 قرار گرفت.

 وي در اين زمينه افزود: بسته‌هاي جديد تبليغاتي، شامل اقلام تبليغات متنوع از جمله ساماندهي و برنامه‌ريزي تبليغات در مطبوعات، تعداد و زمان انتشار تبليغات در مطبوعات، تهيه و توزيع پوستر، تراكت‌ها، بروشورها و تقويم آموزشي مربوط به مراكز زير مجموعه اين معاونت است.

 طراحي و راه‌اندازي پايگاه اينترنتي معاونت آموزشي جهاددانشگاهي صنعتي شريف جناب در ادامه حضور در فضاي الكترونيكي را يكي ديگر از برنامه‌هاي اين معاونت در سال 88 ذكر كرد و افزود: طراحي و راه‌اندازي پايگاه معاونت آموزشي به نشاني http://www.jdsl.ir/ بخشي از اين برنامه بود كه انجام شد و در حال حاضر در مرحله تكميل اطلاعات اين پايگاه اينترنتي هستيم. به گفته وي حضور فعال در نمايشگاه‌ها و جشنواره‌هاي آموزشي از ديگر فعاليت‌هاي سال گذشته بود كه براي اولين بار انجام شد.

 جناب در ادامه، با اشاره به برنامه‌ها و اهداف معاونت آموزشي جهاد دانشگاهي صنعتي شريف در سال جاري گفت: تداوم بهبود سيستم تبليغات و اطلاع‌رساني و توسعه فعاليت‌هاي مربوط به آموزش‌هاي تخصصي از مهمترين برنامه‌هاي سال 89 است كه مقدمات آن را در سال گذشته آماده شد و هم‌اكنون گروه‌هاي جديد تخصصي تعريف و تدوين مي‌شود.

 معاون آموزشي جهاد دانشگاهي صنعتي شريف افزايش شمار تفاهمنامه‌هاي همكاري با سازمان‌ها و نهادهاي خصوصي و دولتي و توسعه آموزش كاركنان دولت را بخشي ديگر از برنامه‌هاي معاونت آموزشي ذكر و اظهار كرد: هم‌اكنون به طور مشخص چند مورد از اين تفاهم‌نامه‌هاي همكاري به مرحله انعقاد قرارداد كاري رسيده و اميدواريم با اجراي اين كارها بتوانيم به سطح مطلوب در حوزه آموزشي سازمان نزديك شويم.

 جناب ايجاد مراكز مشترك آموزشي تخصصي با برخي از صنايع خودرو، همكاري با شهرداري‌هاي مناطق مختلف تهران را از جمله‌ مواردي ذكر كرد كه هم‌اكنون به مرحله انعقاد قرار داد رسيده است.

معاون آموزشي جهاد دانشگاهي صنعتي شريف، فعاليت در جهت افزايش ميزان درآمد از محل قراردادهاي آموزشي را يكي ديگر از اهداف معاونت آموزشي در سال 89 برشمرد.

 بررسي ورود مراكز آموزشي جهاد دانشگاهي صنعتي شريف در آموزش‌هاي الكترونيكي جناب از اتمام طراحي بخش ثبت‌نام الكترونيكي پايگاه اينترنتي معاونت آموزش تا پايان نيمه اول سال 89 خبر داد و اظهار اميدواري كرد دانشجويان و فراگيران بتوانند از اول نيمه دوم سالجاري بدون مراجعه به مراكز آموزشي، از طريق پايگاه اينترنتي اين معاونت ثبت‌نام كنند.

 جناب از شروع طرح مطالعاتي بررسي امكان ورود معاونت آموزشي جهاددانشگاهي صنعتي شريف در آموزشهاي الكترونيكي(E-learning) در سال 89 خبر داد و افزود: هم‌اكنون بررسي دو بحث، يكي آغاز فعاليت در بخش آموزشهاي الكترونيكي يه صورت مستقيم توسط مراكز معاونت آموزشي و ديگري مشاركت جهاددانشگاهي صنعتي شريف در همان بسترهاي مشترك جهاددانشگاهي در زمينه‌ي آموزش‌هاي الكترونيكي آغاز شده است.

 وي در اين زمينه اظهار كرد: مذاكرات در اين بخش به دليل هزينه بر بودن و لزوم مهيا ساختن مقدمات و بسترهاي لازم براي ارائه، به كندي پيش مي‌رود ولي معتقديم عليرغم وجود همه‌ مشكلات اوليه‌اي كه در اين بخش وجود دارد، با ورود آموزش‌هاي الكترونيكي تا حد زيادي محدوديت زماني براي فراگيران و كارآموزان و محدوديت مكان براي ارائه دهندگان آموزش كاهش مي‌يابد و همين مزايا مي‌تواند هزينه‌هاي زياد مقدمات اين نوع آموزش را در طول زمان جبران نمايد.

ساخت ساختمان جديد مركز آموزش‌هاي علمي- كاربردي در سال جاري معاون آموزشي جهاددانشگاهي صنعتي شريف، با اشاره به مشكل فضاي آموزش در بخش آموزش‌هاي علمي-كاربردي در اين واحد، گفت: هم‌اكنون به دليل پايين بودن تعداد دانشجويان اين مراكز، فعاليت در اين بخش براي ما بسيار هزينه‌بر شده است.

 وي گفت: به دليل محدوديت وسعت فضاي آموزشي، با پذيرش محدود دانشجو در اين بخش روبرو هستيم كه اين كار به دليل وجود هزينه‌هاي بالا و ثابت كه قابل مقايسه با هزينه‌هاي آموزش در ساير بخش‌ها و حتي دولتي نيست، فعاليت در اين بخش را با مشكل مواجه كرده است. جناب در خاتمه سخنان خود از آغاز ساخت ساختمان جديد مركز آموزش‌هاي علمي-كاربردي در نيمه اول سال جاري خبر داد و اظهار اميدواري كرد تا در آينده‌ نزديك با جذب دانشجوي بيشتر در اين مركز، علاوه بر رفع مشكل اقتصادي در اين بخش شاهد ارتقاي كيفيت آموزش باشيم.الف/ر

١٤:١١ ١٧/٠٣/١٣٨٩
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد