دكتر عبدالله شفيعي سرپرست جهاد دانشگاهي استان در اين نشست مشترك كه در سازمان اموزش و پرورش استان قزوين برگزار شد با اشاره به اينكه استان قزوين با وجود همه ظرفيت ها و امكانات از جايگاه واقعي خود فاصله دارد گفت: استان قزوين با همكاري و همت مسئولان مي تواند به آنچه شايسته اين استان است دست يابد
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي واحداستان قزوين،وي آموزش و پرورش را يكي از مهمترين نهادها در عرصه آموزش و تربيت عنوان كرد و گفت: خوشبختانه مقوله تربيت كه براي چند سالي از بدنه اموزش و پرورش حذف شد،دوباره احياء شده و اين امر موجب قوت قلب خانواده ها و مردم در بحث تربيت است .
سرپرست جهاد دانشگاهي خبرگزاريهاي ايسنا،ايكناومركز افكار سنجي دانشجويان ايران در خدمت توسعه استان ذكر كرد و گفت :جهاد دانشگاهي آمادگي دارد در حوزه هاي پژوهشي ،آموزشي و فرهنگي نقش مهمتري را ايفا كند .
وي به تفاهم نامه آموزشي بين جهاد دانشگاهي و آموزش و پرورش استان قزوين اشاره و تاكئيد كرد :امضاي تفاهم نامه زمينه ساز همكاري بيشتر دونهاد علمي و فرهنگي و آموزشي خواهد بود .
حبيبي جهاد دانشگاهي را يكي از نهادهاي پيشتاز در عرصه علمي ،فرهنگي وآموزش عنوان كرد و گفت: من سالها در مجلس و از طريق كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي همكاري وارتباط نزديك با جهاد دانشگاهي داشته و دارم .
وي به فعاليتهاي آموزش و پرورش استان اشاره كرد و گفت: فعاليتهاي فرهنگي و قرآني خوبي از طريق خبرگزاري بويژه،خبرگزاري قراني جهاددانشگاهي به شكل شايسته انعكاس يابد .
رييس سازمان آموزش و پرورش استان قزوين به راه اندازي 153مدرسه قراني در استان اشاره و خاطر نشان كرد : دانش آموزان ،معلمان،و اولياء سه ركن مسلم در آموزش و تربيت هستند . و براي هر گروه برنامه هاي مختلف آموزشي را دنبال مي كنيم كه مهمترين آنها در بحث گسترش قرآن و آموزشهاي قرآني است .
دراين نشست كه امير علي بينام سردبير ايسنا قزوين نيز حضور داشت . برآموزش خبرنگاران افتخاري در مدارس تاكيد شد و روساي آموزش و پرورش استان و جهاد دانشگاهي به اموزش خبرنگاران افتخاري و قرآني از طريق دانش اموزان علاقمند ومعلمان قرآني تاكيد كردند .
حبيبي با تاكيد به اينكه مدارس كشور بايد به محلي براي آموزش مهارت هاي زندگي و مهارتهاي اجتماعي تبديل شوند گفت: جهاددانشگاهي در اين زمينه هم مي تواند به آموزش و پرورش كمك كند و دانش آموزان را براي ورود به صحنه هاي اجتماعي آماده نمايد .
وي تصريح كرد :سازمان آموزش و پرورش استان قزوين افتخاردارد اعلام كند كه سه عنوان كتاب با هدف آموزش مهارتهاي زندگي تدوين كرده كه بزودي براي چاپ و عرضه درسراسر كشور به وزارت آموزش و پرورش ارائه خواهد شد .
وي با تاكيد به اينكه اصل تشويق و تنبيه درست است گفت: ولي شيوه هاي تشويق و تنبيه با توجه به مقتضيات زمان تفاوت مي كند وبايد به روز شود .
وي به موضوع حذف معاونت تربيتي اشاره كرد و گفت: متاسفانه بجاي ارائه شيوه هاي درست در بحث تربيت اصل موضوع را حذف كردند كه خوشبختانه مجددا احياء شد ولي با وجود احياء اگر روشهاي تربيتي و شيوه هاي تشويق و تنبيه درست را نتوانيم به كار ببريم ،گويي دوباره بحث تربيت را فراموش كرده ايم ؛بنابراين بايد از روش ها وشيوه هاي نوين تربيتي و تشويق و تنبيه براي تربيت نسل موفق ومهارت ديده ،تلاش كنيم و اين جزوظيفه همه استانها،معلمان اوليا، و آموزش و پرورش است .الف/ر