٠٦:٢٩ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
آموزشي
سی و دومین گردهمايي معاونان آموزشي جهاد دانشگاهي در کرمان

 سی و دومین گردهمايي معاونان آموزشي واحدهاي جهاد دانشگاهي سراسر كشور  11 و 12 آذر ماه در کرمان  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي به نقل از ايسنا،اين مراسم با حضور مسئولان جهاد دانشگاهي، نماینده ولی فقیه در استان کرمان، جمعي از مسوولان این استان و معاونين آموزشي واحدهاي جهاد دانشگاهي كشور، در سالن اجتماعات جهاددانشگاهی کرمان برگزار شد.

دکتر رضا کامیاب مقدس رییس جهاددانشگاهی استان کرمان در این مراسم گفت: امروز در عرصه پیشرفت های گسترده علمی در کشور جهاد دانشگاهی نقش متمایز و پیشرویی را ایفا می کند. وی افزود: جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد برخاسته از بطن انقلاب اسلامی و یک نهاد دانشگاهی امروز رسالت بزرگی بر عهده دارد و به ویژه با عنایت های رهبر معظم انقلاب اسلامی این مسوولیت خطیر بر شانه های ما سنگین تر از گذشته احساس می شود.

رییس جهاددانشگاهی استان کرمان یادآور شد: اعتماد مقام معظم رهبری علاوه بر اینکه مسوولیت ما را بیشتر می کند راه ما را نیز برای رسیدن به استقلال و جامعه آرمانی مد نظر حضرت امام راحل را روشن تر می کند. دکتر کامیاب مقدس با اشاره به گسترش فعالیت های جهاد دانشگاهی در زمینه های مختلف در کشور یادآوری کرد: امروز در عرصه پیشرفت های گسترده علمی در کشور جهاد دانشگاهی نقش متمایز و پیشرویی را ایفا می کند.

رییس جهاد دانشگاهی استان کرمان خاطرنشان کرد: ان شاء الله آنطور که شایسته است بتوانیم در مسیر موفقیت های روزافزون حرکت کنیم و در خدمت میهن اسلامی باشیم.

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی:

جهاد دانشگاهی پتانسیل لازم برای توسعه تحصیلات تکمیلی پژوهش محور را دارد

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی با تاکید بر توسعه تحصیلات تکمیلی پژوهش محور، گفت: خوشبختانه جهاد دانشگاهی پتانسل لازم را برای دستیابی به این هدف مهم را دارد.  

 

دکتر"احمدی" معاون آموزشی جهاد دانشگاهی ، با اشاه به شهادت دکتر"شهریاری" که در روزهای گذشته هدف ترور کور دشمنان اسلام و انقلاب قرار گرفت، گفت: پیشرفت در روند جمهوری اسلامی ایران مورد پسند دشمنان نظام نیست و به هر قیمتی در صددند موانعی برای این پیشرفت ایجاد کنند.

 

وی افزود: از روزهای اول پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره شاهد چنین مسایلی از قبیل جنگ و ترورها بوده ایم و این 30 سال اخیر مملو است از حرکت های کوری است که استکبار، برای ایجاد مانع در جهت پیشرفت در نظام اسلامی به وجود آورده است و هدف آنها ایجاد تزلزل در اراده ملت و نخبگان است اما این حرکت ها خللی در اراده مردم ایران در جهت رسیدن به قله های پیشرفت ایجاد نخواهد کرد و این هشداری ست برای مسوولان که از این سرمایه های علمی به نحو مطلوب حفاظت کنند.

 

دکتر احمدی تصریح کرد: از ابتدای استتقرار نظام اسلامی درکشور جهاد دفاعی داشته و داریم  اما امروز جهاد، در عرصه علم و فناوری است که در صف اول قرار می گیرد و کشور را به نقطه تعالی می رساند بنابراین کسانی که در خط مقدم جهاد هستند مورد توجه قرار می گیرند و ممکن است چنین اقدامات ناجوانمردانه ای برای آنها برنامه ریزی شود.

 

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی بیان کرد: باید برای حفاظت از سرمایه های علمی کشور تمهیدات موثری اندیشیده شود تا شاهد چنین مسایل تأسف باری نباشیم و ما به عنوان اعضای یک نهاد علمی و انقلابی این حرکت کورو ناجوانمردانه را محکوم می کنیم.

 

وی اظهار کرد: فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با جهادگران مسیر حرکت جهاد دانشگاهی را به خوبی ترسیم کرد و ما امروز سندی در اختیار داریم که برنامه حرکتی جهاد را مشخص کرده و امیدواریم بتوانیم با انگیزه و روحیه انقلابی و جهادی در این مسیر پرتوان تر و با انگیزه ای بیشتر از گذشته حرکت کنیم.

 

دکتر احمدی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه تأکید داشتند جهاد دانشگاهی نهاد انقلابی است و بایستی انقلابی بماند، گفت: انقلابی ماندن شرطی است که می تواند ضامن بقای چنین نهادی باشد.

 

وی افزود: جهاد دانشگاهی برای اینکه بتواند به خدمات خود در حد مطلوب پاسخ دهد لازم است که انقلابی بماند و مولفه های انقلابی بودن را در فرهنگ سازمانی خود زنده و پایدار نگهدارد.

 

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی تصریح کرد: همچنین رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند" جهاد دانشگاهی یک نهاد فرهنگی، معنوی و انقلابی است که باید این فرموده رهبری را در سرلوحه امور خود در فعالیتهای فرهنگی، پژوهشی، آموزشی و رفتار فردی و سازمانی این نهاد قرار دهیم .

 

دکتر احمدی اضافه کرد: برای همه ما به عنوان اعضای جهاد دانشگاهی این یک تکلیف است که در برنامه های خود در همه حوزه ها در جهت حفظ محوریت فرهنگی و معنوی جهاد دانشگاهی سعی و تلاش وافری داشته باشیم.

 

دکتر احمدی اظهار کرد: در حوزه آموزش جهاد دانشگاهی در این سالها فعالیت های گسترده ای شکل گرفته است روزی که جهاد دانشگاهی فعالیت خود را در عرصه آموزش شروع کرد شرایط با امروز تفاوت زیادی داشت امروز در حوزه آموزش عالی بیش از 62 هزار دانشجو در جهاد دانشگاهی داریم و مدیریت مطلوب 62 هزار دانشجو در عرصه های علمی, آموزشی، پژوهشی و فرهنگی مسوولیتی خطیر و دشوار است و طبعاً نیاز دارد با همتی مضاعف و تلاشی مضاعف در جهت تربیت مطلوب و بهینه دانشجویان به عنوان سرمایه های کشور کار شود.

 

وی یادآوری کرد: امروز درحوزه های آموزش علمی کاربردی ما 45 مرکز آموزشی در سراسر کشور داریم و نزدیک به 45 هزار دانشجو در مراکز آموزش علمی کاربردی جهاد تحصیل می کنند و به عنوان اولین نهادی که بیشترین تعداد دانشجو علمی کاربردی را در کشور دارد، فعالیت می کنیم و این شرایط می طلبد که در عرصه های آموزشی با همتی فراتر از گذشته برنامه ها را دنبال کنیم.

 

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی بیان کرد: در آموزش عالی غیرانتفاعی تعداد دانشجویان جهاد دانشگاهی بیش از سایر مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی است و نزدیک به 20 هزار دانشجو در موسسات آموزش عالی مشغول تحصیل هستند که یک بار مسوولیتی بسیار سنگین در این حوزه بر دوش جهاد است و انتظار می رود با برنامه ریزی و مدیریتی دقیق مبتنی بر ظرفیت های علمی فرهنگی جهاد دانشگاهی ما بتوانیم این مسوولیت را به نحو مطلوب ارایه دهیم و از عهده این مسوولیت برآییم.

 

وی افزود: مسایل و مشکلاتی که مراکز آموزش عالی در حوزه های علمی و آموزشی دارد طبعاً باید در مجموعه جهاد کمتر باشد ما به عنوان یک نهاد علمی و آموزشی با بیش از 30 سال کار علمی و فرهنگی در مجموعه دانشگاه و برخورداری از مراکز پژوهشی طراز اول مطرح در کشور بایستی در عرصه آموزش های دانشگاهی هم این پیشگامی را داشته باشیم.

 

دکتر احمدی گفت: در حوزه آموزش برنامه 20 ساله جهاد دانشگاهی این بوده و هست که بتواند در سطح اول آموزش های علمی کاربردی و غیرانتفاعی قرار بگیرد و این هدف کلان می طلبد که در این عرصه با همفکری، تعامل و همکاری بیشتر مراکز آموزشی و پژوهشی جهاد، کارهای خوبی را انجام دهیم.

 

وی ادامه داد: مجموعه جهاد دانشگاهی در حوزه آموزش های کوتاه مدت فعالیت گسترده ای را در این سالها دنبال کرده و علاوه بر حوزه آموزشهای عالی در حوزه آموزش های تخصصی، مهارتی کوتاه مدت و مورد نیاز در بخش های خدماتی و صنعتی کشور فعالیت داشته و ظرفیت خیلی خوبی را ایجاد کرده است.

 

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی کشور تصریح کرد: 139 مرکز آموزش علمی کوتاه مدت در کشور، ظرفیتی حدود 500 هزار نفر فراگیر را در سال پوشش می دهد و خوشحالیم که بیش از 600 دوره آموزش های تخصصی در مجموعه های جهاد ارایه می شود و بیش از 100 هزار نفر در سال برای کارکنان دولت و تعداد قابل توجهی از کارشناسان حوزه های شهرِی، دهیاران و شهرداری ها دوره های آموزشی برگزار می شود.

 

 وی با بیان این مطلب که برای بخش های صنعتی و خدمات آموزش های تخصصی خوبی ارایه می شود، گفت: می طلبد در جهت ارتقا کیفیتی مراکز آموزشی در جهت استفاده از فناوری های روز در فعالیت های آموزشی این روند را مد نظر قرار دهیم.

 

دکتر احمدی ادامه داد: بزرگترین شبکه آموزشی کوتاه مدت کشور را در اختیار داریم که می طلبد در این عرصه ها توجه به ارتقا کیفی هرچه بیشتر مد نظر قرار بگیرد و همچنین در حوزه آموزشی کوتاه مدت اقدامات موثری در سال های گذشته انجام شده است.

 

وی افزود: در توسعه آموزش های مجازی هم گام های خوبی برداشته شده است و در برگزاری آزمون های متمرکز برای بخش های مختلف صنعتی و خدماتی و در تولید منابع آموزشی فعالیت های خیلی جدی انجام شده و همه اینها مسیری است که بایستی تکامل و توسعه یابد و تا بتوانیم شرایط خدمت بیشتر و مطلوب تر را برای جامعه فراهم کنیم.

 

دکتر احمدی خاطرنشان کرد: در حوزه آموزش های بین المللی کارهای خیلی خوبی انجام شده است و ما نیازمند این هستیم که در دنیا با ایجاد ارتباط با موسسات و نهادهای آموزشی بین المللی امکان ورود دوره های جدید آموزشی را فراهم و بومی سازی کنیم و بتوانیم به دانشگاهی به روز در عرصه های مهارتی دست پیدا کنیم.

 

دکتر احمدی افزود: اخیراً یک توافق نامه همکاری با دانشگاه کگری امضا کرده ایم که ان شاء الله اولین دوره آموزشی مشترک ما با دانشگاه کگری در دیماه برگزار خواهد شد و پس از ارزیابی آن دوره امیدوار هستیم که بتوانیم شرایط توسعه این همکاری های مشترک را بیشتر فراهم کنیم و از این طریق زمینه ساز دوره های آموزشی و مهارتی جدید در عرصه های صنعتی و خدماتی برای کشور باشیم.

 

وی گفت: یکی از برنامه های خوب حوزه معاونت آموزشی جهاد این است که بتواند با توسعه ارتباطات بین المللی زمینه های ورود دوره های آموزشی جدید را در کشور فراهم کند همچنین امیدواریم با هماهنگی که با وزارت علوم و بهداشت انجام شده اولین همایش بررسی چالش و راهکارهای توسعه تحصیلات تکمیلی پژوهش محور را در ایران برگزار کنیم.

 

دکتر احمدی ادامه داد: طرح برگزاری این همایش نهایی و جلساتی  با نمایندگان وزارت علوم و بهداشت برگزار شده که امیدواریم با توسعه تحصیلات تکمیلی پژوهش محور شرایط جدیدی در آموزش تحصیلات تکمیلی فراهم شود.

 

وی تصریح کرد: نهادی مثل جهاد دانشگاهی با بهره مندی از پژوهشکده ها و پژوهشگاه هایی مثل رویان، ابن سینا، علوم انسانی، بهداشت، برق، توسعه تکنولوژی، گیاهان دارویی و پژوهشکده های دیگر این پتانسیل و ظرفیت و توانمندی را دارد که جهت توسعه تحصیلات تکمیلی پژوهش محور گام بردارد و قطعاً این حرکت می تواند موجبات تحول در عرصه آموزش عالی کشور را در عرصه تحصیلات تکمیلی ایجاد کند.

 

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه و جشنواره بین المللی آموزش ایران گفت: در سال 1390(سال اینده) در مهرماه اولین نمایشگاه و جشنواره بین المللی آموزش ایران را برگزار خواهیم کرد که هماهنگی های لازم با وزارت های ذیربط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، آموزش و پرورش و ارشاد در جهت تشکیل ستاد سیاستگزاری انجام شده است.

 

دکتر احمدی افزود: ما هدفمان این است که بتوانیم با برگزاری این جشنواره و نمایشگاه زمینه ساز یک تحول جدی در عرصه آموزش در کشور باشیم.

 

وی ادامه داد: هم نظام دانشگاهی ما و هم نظام آموزشی در بخش های مختلف نیازمند تحول و نوآوری است و شرایط امروز دنیا ایجاب می کند که با فناوری های روز و با طرح های نوین حوزه آموزش ارتباط برقرار کنیم، درهمین راستا موسسات بین المللی آموزش هم دعوت شده اند که بتوانند در این نمایشگاه توانمندی ها و ظرفیت های خود را ارایه کنند.

 

دکتر احمدی در ادامه مطلب فوق افزود: باید یک عرصه رقابتی و ارایه ظرفیت ها و توانمندی ها شکل بگیرد تا بتوانیم از این طریق تحول و نوآوری های لازم را در عرصه های آموزشی کشور در بخش های دانشگاهی و غیردانشگاهی ایجاد کنیم که ان شاء الله این حرکت با جدیت در حوزه معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی دنبال می شود.

 وی در پایان خاطرنشان کرد: در آستانه روز 16 آذر( روز دانشجو) هستیم که امیدواریم همه ما و همه دانشجویان به تکالیف خودشان واقف باشند و با روشن بینی، آگاهی و بصیرت لازم در جهت رشد و تعالی ایران اسلامی گام بردارند.

امام جمعه کرمان در گردهمایی معاونان آموزشی:

کار شما کاری است الهی و جهاد شما جهادی ارزشمند است

مسوولان باید به فکر حفظ سرمایه های کشور باشند زیرا اساتید سرمایه های ارزشمند ی هستند

در ادامه مراسم ، آیت الله سید یحیی جعفری نماینده ولی فقیه و امام جمعه  كرمان با اشاره به فعالیت های گسترده در این نهاد انقلابی گفت: با هر زبانی که بخواهیم از دانشمندان و جهادگران جهاد دانشگاهی قدردانی کنیم میسر نیست، کار شما کاری است الهی و جهاد شما جهادی ارزشمند است.

وی افزود: انشاالله این راه بزرگ را استمرار دهید ودشمنان بشریت را برای چندمین بار مایوس کنید وامیدوارم با جهاد شما جهادگران به مرحله ای برسیم که دشمن مایوس شود و دست از این توطئه ها بردارد.

وی یادآور شد: شیرین ترین لحظات زندگی ما لحظاتی است که در یک مرکز علمی حضور داشته و در خدمت عالمان و دانشمندان به سر ببریم امام جمعه کرمان با بیان این مطلب که هر قدر دانشمندان، دانشجویان و مسئولان به کار دانش و پژوهش بپردازند باز هم کم است، اظهار کرد: گرچه در این سی سال از پیروزی انقلاب اسلامی پیشرفت های قابل ملاحظه ای داشته ایم اما با کاروان علم و دانش و فناوری که مدنظر رهبر فرزانه انقلاب است فاصله زیادی داریم.

آیت الله جعفری یادآور شد:همه می دانید که دنیای کفر و استکبار همه چیز را می خواهد در اختیار خود نگه دارد و مایل نیست کشورهای اسلامی از نظر علمی و فناوری در دنیا کشوری پیشرفته باشند . وی اظهار داشت: در این چند سال با تلاش و کوشش دانشمندان و محققین جوان به یک موقعیت باور نکردنی دررشته های مختلف علمی، پزشکی، هسته ای و ....نایل شدیم.

آیت الله جعفری با اشاره به سخن امام محمد باقر (ع) که می فرمایند، آن عالمی که جامعه از علم آن بهره مند گردد بهتر است از هفتاد هزار عابد. تصریح کرد: معلوم می شود که مکتب مقدس اسلام و بالاخص مکتب ارزشمند تشیع تا چه اندازه ای موجبات تشویق انسانها را برای کسب علم فراهم آورده است و تاکید می کند که دنبال علم و تحقیق و پژوهش باشد.

امام جمعه کرمان تصریح کرد: شما آگاهید که مکتب مقدس اسلام و بالاخص مکتب ارزشمند تشیع تا چه اندازه موجبات تشویق انسان ها را برای کسب دانش و علم فراهم ساخته و چه اندازه تاکید می کند که انسان ها به دنبال علم ،تحقیق و پژوهش باشند .

وی به روایت دیگری از پیامبر اکرم(ص) اشاره و تصریح کرد: صدای گردش قلم های دانشمندان به هنگام نوشتن ، صدای قدم های مجاهدین در میدان جهاد و صدای چرخ نخ ریسی زنان پاکدامن است که همه فاصله ها رااز میان بر می دارد و انسان را به پیشگاه عظمت خدا می رساند . امام جمعه کرمان یادآور شد: در این بیان نورانی بر سه مسئله علم و دانش و پژوهش و تحقیق، مسئله جهاد در راه خدا و اقتصاد تاکید شده است .

وی در ادامه به توطئه هایی که علیه ایران اسلامی انجام می شود اشاره کرد و افزود: در زمان انقلاب 72 نفرکه در راس آنها دکتر بهشتی و مسئولان با تقوا و متدین بود به شهادت رسیدند و در آن سالها ترور ها به قدری زیاد بود که عده ای دچار ترس و وحشت شده بودند . وی ادامه داد:البته با یاری و نصرت خدا در این سالها دشمنان انقلاب راه به جایی نبردند و مردم آماده تر از همیشه در صحنه باقی ماندند. آیت الله جعفری با اشاره به ترورهای اخیر(شهادت دکتر شهریاری) در کشور بیان کرد: امروز مجامع بین المللی چه جوابی دارند؟ چرا سکوت کردند و حرف نمی زنند ؟ اینها که پرچم حقوق بشر را به دست گرفته اند آن ادعاها کجا رفت؟ شما خیال می کنید ملت ها نمی فهمند که شما درغگو هستید؟ شما استعمارگرید و ادعای تسلط بر کشورهای ما را دارید .

وی با بیان این مطلب که ما از ترور وحشت نمی کنیم افزود: این را آمریکا، صهیونیست های غاصب، انگلستان مزدور و روباه صفت بداند که ملت ایران از ترور هیچ ترسی به خود راه نمی دهد و سی سال است که این شیوه را امتحان کرده است.

معاون سیاسی امنیتی استاندار استان کرمان:

جهاد دانشگاهی تاکنون موفق بوده و گام های بزرگی برداشته است/

جهاد دانشگاهی در زمینه تحقیقات امنیتی ورود پیدا کند

کمالی معاون امنیتی سیاسی استاندار استان کرمان در سی و دومین گردهمایی معاونان آموزشی واحدها،پژوهشکده ها ،مراکز و سازمانهای جهاد دانشگاهی سراسر کشور در کرمان گفت: چهل بار در قرآن کریم به جهاد تاکید شده است و با توجه به انواع جهاد شامل جهاد اقتصادی، اجتماعی و... جهاد شما جهاد جامعی است.

وی با اشاره به فعالیت های گسترده جهاددانشگاهی در سطح کشور و استان کرمان افزود: شما در حساسترین نقطه فرهنگی کشور و انقلاب قرار دارید و کار شما در بعد فرهنگی به عنوان یک نهاد انقلابی درکشور از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

کمالی تصریح کرد: امام خمینی (ره) جهاددانشگاهی را راه اندازی کرد تا به عنوان الگو، اسوه تحولات علمی ، فکری، فرهنگی، تحقیقاتی و پژوهشی شود که تا به حال شما موفق بوده اید و گام های بزرگی برداشته اید.

وی تصریح کرد: در شرایط سخت و در شرایطی که تمام دنیا ما را تهدید می کرد ما توانستیم در عرصه های مختلف نظامی، علمی، نانوتکنولوژی به موفقیت های بسیار بزرگی دست یابیم. کمالی با بیان این مطلب که با توجه به این که سر نخ تمام علوم عالم در قرآن مشخص است،اظهار داشت: هر کس کار تحقیقاتی انجام دهد سر نخ آن را در قرآن پیدا خواهد کرد .

وی با اشاره به این مطلب که دانشگاه ها باید به سمت فعالیت های قرآن بروند یادآور شد: شما باید قرآن را در محور کار خود قرار دهید و مطمئن باشید که کارتان ماندگار و جاودانه می ماند. کمالی بیان کرد: استقامت و پایداری در جهاد دانشگاهی از مسایل مهمی است که شما باید آن را مد نظر داشته باشید نباید مایوس شوید بلکه هر روز باید بهتر از روز دیگرتحقیقاتتان را انجام دهید و جلوتر بروید . وی به امر اطلاع رسانی اشاره کرد و افزود: شما باید اطلاع رسانی قویی داشته باشید و با رسانه ها ارتباط خوبی را برقرار کنید .

معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمان با اشاره به اینکه اگر علم به مسایل سیاسی وارد شود آسیب می بیند گفت: جهاد دانشگاهی نباید در مسایل سیاسی ورود پیدا کنید . کمالی اظهار داشت: شما باید ارتباط خود را با حوزه های علمیه قوی تر کنید که قطعا این ارتباط باعث موفقیت بیشتر شما خواهد شد. وی با بیان این مطلب که با توجه به اینکه دانشگاه ها به سمت کاربردی پیش رفته اند موفق تر بوده اند گفت: دانشگاهها باید به سمت کاربردی پیش روند چون راه نجات در دانشگاه مسئله کاربردی کردن آن است.

کمالی با اشاره به توانمندیهای جهاددانشگاهی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی باید در زمینه تحقیقات امنیتی ورود پیدا کند و نظر سنجی های لازم را در این زمینه انجام دهد. معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمان به ظرفیت های خوب از جمله کشاورزی،فرهنگی،تاریخی، در استان کرمان اشاره کرد.

تقدیر از اعضای جهاد دانشگاهی در سی و دومین گردهمایی معاونان آموزشی

در حاشيه سی و دومین گردهمايي معاونان آموزشي واحدهاي جهاد دانشگاهي سراسر كشور كه در کرمان برگزار شد تنی چند از اعضای جهاد دانشگاهی مورد تقدير قرار گرفتند.

  بر اساس اين گزارش ،به پاس خدمات صادقانه و کوشش خالصانه آقایان:رضا گل آبادی(مدیر اداره امور اعضای هیات علمی جهاد دانشگاهی)، عزیز آشنا (معاون آموزشی جهاد دانشگاهی واحد تهران) و دکتر کامران احمدیان (معاون آموزشی جهاد دانشگاهی واحد گیلان) به آن ها لوح تقدیر اعطا شد و از آن ها تقدیر و تشکر به عمل آمد.

ياد آور مي شود،گزارش فعاليت‌هاي حوزه معاونت آموزشي، تبادل نظر در خصوص برنامه‌هاي آموزشي آتي جهاد دانشگاهي، ارائه گزارش وضعيت مراكز و همچنین کلنگ زنی چندین طرح آموزشی و فرهنگی، افتتاح کلنیک تخصص پزشکی جهاددانشگاهی کرمان و بازديد از مراكز آموزش عالی جهاددانشگاهی و مراکز آموزشی و پروژهای تحقیقاتی این واحد از برنامه‌هاي جنبي اين گردهمايي دو روزه بود.الف/ر

١١:٤٧ ١٦/٠٩/١٣٨٩
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد