بازديد نماينده مجلس از موسسه آموزش عالي جهاددانشگاهي شعبه اردكان
نماينده مردم اردکان در مجلس شوراي اسلامي از دانشکده هنر موسسه آموزش عالي جهاددانشگاهي این شهرستان بازديد و از نزديک در جريان برنامهها و اقدامات اين واحد دانشگاهي قرار گرفت و در جلسهاي به بررسي مشکلات آن پرداخت.
به گزارش روابطعمومي جهاددانشگاهي واحد يزد، محمدرضا تابش در اين بازديد با اشاره به روند رو به رشد اين نهاد برامده از انقلاب که توسط نيروهاي دلسوز و دلبسته به انقلاب پايه گذاري شده گفت: با توجه يه تغيير و تحول در عرصههاي جهاني، تغييرات بنيادي در نظام آموزش عالي امري ضروري است و نميتوان چشم را بر واقعيات بست و توقعات و نيازهاي جامعه خصوصا جوانان را مدنظر قرار نداد وآموزش عالي را به صورت سنتي اداره نمود.
وي افزود: فرايند جهاني شدن همان گونه که عرصه صنعت و تجارت را دگرگون ساخته مقوله آموزش عالي را نيز تحت تاثير قرار داده است به طوري که شاهد گسترش شعبههاي دانشگاههاي معتبر درسراسر جهان هستيم وبسياري از کشورها تلاش دارند تا آموزش عالي را به "صنعت صادراتي" تبديل نمايند.
عضو هيات امناي دانشگاه يزد افزود: با توجه به اهميت مقوله اقتصاد در مديريت جهاني و نقش تعيين کننده رشد اقتصادي و جايگزيني آن با منابع اقتصادي ،"رشد اقتصادي دانش مدار" که پايگاه آن هم به لحاظ تربيت نيروي انساني و هم تامين امکانات و ملزومات مورد نياز دانشگاه هاست مهم است.
وي با بيان اينکه در حال حاضر هزينه جهاني آموزش عالي 300 ميليارد دلار يعني در حدود يک درصد توليد اقتصاد جهاني است، رقابت بين دانشگاه ها براي جذب دانشجو و کمک مالي و تحقيقاتي را از جمله علل پديد آمدن تغييرات در نظام آموزش عالي دانست .
نماينده مردم اردکان با طرح اين پرسش که "چگونه مي توان نظام آموزش عالي را بوجود آورد که بين کيفيت و دسترسي همگاني به عنوان دو الزام مورد نيازتوازن ايجاد نماید؟" افزود: مسلما آموزش نيازمند يک نگاه انساني است و بايد همه افراد فرصت ادامه تحصيل و امکان استفاده از امکانات دانشگاههاي معتبر و فناوريهاي جديد و مدرن آموزشي را داشته باشند.براي دستيابي به نظام آموزشي مطلوب بايد دانشگاههاي زيادي را بنا به نياز اعم از دولتي و غيرانتفاعي راه اندازي نمائیم و تنوع دستیابی به منابع درآمدی آنها شامل اخذ شهريه،اخذ کمک از خيرين و صنعتگران و ... را مدنظر قرار دهیم.
تابش همچنين در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به پيشقدمي نهاد جهاد دانشگاهي در عرصه هاي علم و تحقيق و پژوهش افزود: خوشبختانه با اقدامات انجام شده جهت دانشکده هنر جهاد دانشگاهي اردکان ،بستر مناسبي جهت ارتقاء کيفيت آموزشي فراهم شده و ان شاء ا.. با پيگيريهاي صورت گرفته و قول مسئولان جهاد دانشگاهي در آينده نزديک شاهد ارتقاي اين دانشکده به دانشگاه باشيم.
وي همچنين خبر از برگزاري گردهمايي فارغ التحصيلان فرش کشور در اسفندماه سالجاري در اردکان داد و اظهار اميدواري کرد تا برگزاري اينگونه همايشها بتواند در راستاي تبادل نظر و استفاده از علم و ايده هاي دانش آموختگان رشته هاي مختلف و پيوند بين علم و اشتغال موثر باشد.
در ابتداي اين بازديد نيز رئيس دانشکده هنر موسسه آموزش عالي جهاددانشگاهي اردکان با اشاره به وجود 1200 دانشجو در رشته هاي نقاشي،معماري،گرافيک،فرش صنايع دستي و هنرهاي اسلامي از برنامه اين دانشکده براي ارتقاي توسعه سطح کيفي اين دانشکده خبر داد و افزود: براي اولين بار کارگروه تخصصي فرش به رياست اين دانشکده در وزارت علوم تشکيل گرديده است.
برزگري ضمن تشکر از نماينده مردم اردکان به جهت حمايت از اين دانشکده در زمينه هاي ارتقاي کيفي و عمراني آن، به برخي از تنگناهاي موجود در بخشهاي عمراني و مشکلات اساتيد و دانشجويان اين دانشکده اشاره نمود و خواستار تداوم حمايتهاي نماينده مردم اردکان براي رفع اين مشکلات داد که محمدرضا تابش قول داد تا در ديدار خود با رئيس جهاد دانشگاهي اين موارد را پيگيري نمايد.
شايان ذکر است؛ نماينده مردم اردکان ضمن بازديد از بخشهاي مختلف اين دانشکده، از نمايشگاه دانشجويان بازديد و از نزديک با دانشجویان و اساتید به گفتگو نشست و مشکلات آنها را بررسی نمود.ح/الف
١٤:٤٨ ٢٦/١٠/١٣٨٩