٠٢:٠١ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
آموزشي
مدیر سازمان همیاری و اشتغال دانش اموختگان شعبه مازندران:
وجود این سازمان نشات گرفته از حضور موفق جهاددانشگاهی در عرصه های مختلف موردنیاز کشور است

 در جلسه هم اندیشی که با حضور مدرسان کارآفرینی در جهاددانشگاهی مازندران برگزار شد نقاط مشترک همکاری بین فعالان حوزه کارآفرینی در استان به ویژه مدرسین مورد بررسی قرار گرفت .

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی مازندران، مدیر سازمان همیاری اشتغال دانش آموختگان شعبه مازندران در جلسه هم اندیشی که با حضور مدرسان کارآفرینی در جهاددانشگاهی استان برگزار شد اظهارداشت: هدف از برگزاری این جلسه پیدا کردن نقاط مشترک همکاری بین فعالان حوزه کارآفرینی در استان به ویژه مدرسین است .
داوود موزانی تصریح کرد:سازمان همیاری دانش آموختگان شعبه مازندران طرح هایی را در حوزه اشتغال و کارافرینی در 5محور آموزش، مشاوره و راهنمایی ، ترویج ، تحقیقات و توسعه در 3دوره زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت در دستورکار خود قرار داده است.
مدیر سازمان همیاری اشتغال دانش آموختگان شعبه مازندران یاداورشد: این سازمان در بخش آموزش مهارت های کسب و کار و کارآفرینی ، دوره تربیت مربی و مشاور ، ارزیابی و مستندسازی دوره ها را برگزار می کند.
موزانی ادامه داد: سازمان همیاری دانش آموختگان مازندران در بخش راهنمایی و مشاوره، راهنمایی های مقدماتی و تخصصی را به منظور ایجاد تثبیت ،توسعه و تغییر کسب و کار به صورت حضوری و غیرحضوری به افراد متقاضی ارایه خواهد داد.
وی افزود: در بخش ترویج سمینارها و نشست های تخصصی با موضوع کسب و کار و کارآفرینی برگزار می شود.
مدیر سازمان همیاری اشتغال دانش آموختگان شعبه مازندران اظهارداشت: دربخش تحقیقات تدوین تیپ های شغلی ، انتشار مقالات ، چاپ و بروشور در دستور کار این سازمان قرار می گیرد .
موزانی خاطرنشان کرد: سازمان همیاری دانش آموختگان مازندران در بخش توسعه نیز به بهینه سازی و تجهیز امکانات موردنیاز می پردازد.
وی تصریح کرد: ایجاد مراکز رشد کسب و کار ، تدوین طرح های تیپ شغلی ، گسترش زمینه های اشتغال در حوزه it، مدیریت و اجرای طرح های کلان در حوزه اشتغال، اجرای طرح های اشتغال زا ، تعریف و تدوین راهکارهای اجرایی توسعه اشتغال از توانمندی های سازمان همیاری دانش آموختگان به شمار می رود.
مدیر سازمان همیاری اشتغال دانش آموختگان شعبه مازندران ضرورت وجود این سازمان را نشات گرفته از حضور موفق جهاددانشگاهی در عرصه های مختلف موردنیاز کشور دانست.
موزانی به نبود یک واحد منسجم جهت پاسخگویی به مسایل علمی و اجرایی حوزه کسب و کار اشاره کرد و گفت: ضرورت ایجاد یک حوزه آموزش مانند دانشکده یا دانشگاه کارآفرینی در استان احساس می شود.
وی یادآورشد: درآینده می توان با همراهی دیگر فعالان عرصه کارآفرینی نسبت به راه اندازی کلینیک کارآفرینی اقدام کرد.

 

٠٨:٠٨ ٠٨/١٢/١٣٨٩
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد