٢١:٠٢ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
آموزشي
مراسم تودیع و معارفه مدیران معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی برگزار شد
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی: نهضت ارتقاء آموزش در جهاد دانشگاهی آغاز شده است

در این مراسم محمد کیا به عنوان مدیر اداره کل نیاز سنجی و پروژه یابی و عارف آقا صفری به عنوان مدیر کل نظارت و گسترش مراکز آموزشی معرفی شدند و با اهدای لوح تقدیر از خدمات مدیران پیشین - دکتر بهمن سعیدیان راد و حسین مهرجردی -  تشکر و قدردانی گردید.

 به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي ، معاون آموزشی جهاد دانشگاهی که صبح روز – سه شنبه- در مراسم تودیع و معارفه مدیران آموزشی سخن می گفت بر فعالیت های هدفمند با محوریت ارتقاء آموزش های جهاد دانشگاهی بر اساس ارتباط آموزش با اشتغال و پژوهش تاکید کرد.

 دکتر محمد حسین ایمانی خوشخو- معاون آموزشی جهاد دانشگاهی- توسعه بین المللی آموزش های تخصصی جهاد دانشگاهی و ورود جدی به بحث تحصیلات تکمیلی پژوهش محور و تکنولوژی محور را در راستای نهضت ارتقاء فعالیت های آموزشی این نهاد ارزیابی کرد و گفت: تغییرات انجام شده منطبق با سیاست های دوره جدید معاونت آموزشی است و با هدف ارتقاء بیش از پیش دوره های آموزشی جهاد دانشگاهی صورت گرفته است.

 معاون آموزشی جهاد دانشگاهی گفت: تفاوت اساسی دوره های آموزشی به خصوص آموزش های تخصصی جهاد دانشگاهی با سایر آموزش های عرضه شده مشابه، تضمین اشتغال برای افراد آموزش دیده است که این امر ضرورت وجودی آموزش های این نهاد را یادآور می شود. وی گفت: بیش از 400 هزار فراگیر در سراسر کشور از آموزش های جهاد دانشگاهی بهره می برند و در تلاش خواهیم بود بازمهندسی رویکردهای آموزشی جهاد دانشگاهی را محور و دستور کار قرار داده و ضریب بهره وری از این آموزش ها را در بحث اشتغال و پژوهش به بالاترین حد ممکن برسانیم. دکتر ایمانی ضمن انتقاد از عملکرد جزیره ای در فعالیت های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی بر لزوم ارتباط همسوی این فعالیت ها تاکید نمود و یادآور شد: بهره گیری از ظرفیت های مختلف و اتکاء به پتانسیل های موجود نتایج درخشانی در فعالیت های جهاد دانشگاهی به بار خواهد آورد که نمونه آن موفقیت معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی در امر پیگیری و پذیرش دانشجوی دکتری پژوهش محور با کمک پژوهشگاه ها و پژوهشکده های این نهاد می باشد.

 وی گفت: هم اکنون در جهاد دانشگاهی 25 رشته دکتری با ظرفیت دو نفر در هر رشته در حال راه اندازی است که این امر ورود بیش از پنجاه دانشجوی دکتری را به دنبال خود دارد و این موفقیت بزرگی برای آموزش های تحصیلات تکمیلی جهاد دانشگاهی به شمار می آید. معاون آموزشی جهاد دانشگاهی افزود: این نهاد ظرفیت ورود به تحصیلات تکمیلی تکنولوژی محور را داراست و در این زمینه نیز فعال بوده و در حال ورود به بحث راه اندازی دوره های کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه علمی _ کاربردی می باشد.

 معاون آموزشی جهاد دانشگاهی با تاکید بر اساسنامه جهاد دانشگاهی لزوم بازمهندسی سیاست های آموزشی را یادآور شد و خواستار اراده جمعی همکاران خود بر توسعه اشتغال در آموزش و استفاده از توانایی های پژوهشی در آموزش های تخصصی و تحصیلات تکمیلی گردید.الف/ر

١٢:١١ ٢٨/٠٢/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد