٢٠:١٦ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
آموزشي
همايش گوهرشناسي در شيراز برگزار شد

معاون آموزشي جهاد دانشگاهي استان فارس گفت: بايد مديريت دانش را در همه ابعاد و امور مورد توجه قرار داده و خصوصاً در برنامه‌ريزي‌هاي آموزشي و فعاليت‌هاي اقتصادي دانش‌محور به اين مقوله توجهي ويژه كرد.

 به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي  واحد ،فارس محمدجواد همافر در نخستين همايش گوهرشناسي كه به همت جهاد دانشگاهي استان فارس روز جمعه 6 خردادماه در شيراز برگزار شد، خاطرنشان كرد: ارتقا توان علمي و آگاهي‌هاي صنفي تمام صنوف و فعالان بخش اقتصادي بايد در دستور كار قرار گيرد. وي ادامه داد: يكي از صنوفي كه ارتقا دانش اعضاي آن لازم و ضروري است،‌ فعالان عرصه طلا و جواهر است. همافر يكي از اهداف برگزاري همايش گوهرشناسي را ايجاد بستري مناسب براي ارتقا دانش فني و آگاهي‌هاي حرفه‌اي در ميان اعضاي فعال در صنف طلا و جواهر و همچنين تربيت و آموزش علاقه‌مندان ورود به اين حرفه دانست و گفت: در اين راستا جهاد دانشگاهي فارس اقدام به تعريف و برگزاري دوره‌هاي آموزشي گوهرشناسي كرده است. معاون آموزشي جهاد دانشگاهي استان فارس تصريح كرد: در همين راستا لابراتوار تخصصي گوهر‌شناسي با سرمايه‌اي بالغ بر 700 ميليون ريال ايجاد و تجهيز شده است. همافر ابراز اميدواري كرد: اين اقدام مي‌تواند سهم بسزايي در تشخيص گوهرها و سنگ‌هاي قيمتي و نيمه‌قيمتي در منطقه جنوب ايران ايفا كند. دكتر بيژن اعتمادي عضو هيأت علمي و استاد دانشگاه شيراز نيز با اشاره به موقعيت ممتاز ايران در حوزه معادن، منابع غني جواهر و سنگ‌هاي قيمتي و نيمه‌قيمتي، گفت: ورود به اين حوزه بستري مناسب براي توليد ثروت فراهم مي‌كند.

 وي با يادآوري اين كه تجارت سنگ‌هاي قيمتي و نيمه‌قيمتي يكي از فعاليت‌هاي مهم اقتصادي در سطح جهان به‌شمار مي‌رود، افزود: اين عرصه ظرفيت فراواني براي اشتغال‌زايي دارد. وي با اشاره به سال جهاد اقتصادي، پرداختن به اين عرصه را فرصتي ارزشمند براي رشد و توسعه اقتصاد ايران و استفاده از ظرفيت‌هاي بالفعل در راه رسيدن به خود‌كفايي‌ اقتصادي و رهايي از اقتصاد تك محصولي دانست. در اين همايش جواد پيش‌بين، مديرعامل مؤسسه الماس آسيا و رييس انجمن تخصصي گوهرشناسي، ويژگي‌هاي ممتاز و تنوع سنگ‌هاي قيمتي و نيمه‌قيمتي در كشورمان و همچنين ذخاير ارزشمند در اين حوزه را تشريح كرد. رييس اتحاديه صنف طلا و جواهرآلات شيراز نيز با تصريح اين كه جواهرآلات در دنيا داراي بازار جذابي براي سرمايه‌گذاران است، گفت: جذابيت بازار ايجاب مي‏كند كه به سمتي حركت كنيم تا بازار گوهر ايران از حالت سنتي و تجربي بيرون آمده و به بازاري علمي و سودآور تبديل شود. رضا راسخي ادامه داد: شناخت صحيح معادن سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي و كارآفريني در اين حوزه مي‏تواند موجب توسعه بيش از پيش صنعت سنگ و گوهر قيمتي شود. وي برگزاري گردهمايي گوهر‌شناسان در شيراز را عاملي مؤثر در علمي و فراگيركردن فعاليت‌ها در اين بخش قلمداد و خاطرنشان كرد: در دنياي امروز ايجاد پيوند بين مشاغل و صنوف مختلف با مجامع علمي و دانشگاهي با هدف استفاده از دستآوردهاي علمي و پژوهشي و بهره‌برداري از ظرفيت‌هاي موجود در اين مراكز، امري ضروري و اجتناب ناپذير است.

 راسخي رويكرد برگزاري اين گردهمايي را شناخت بهتر سنگ‌هاي قيمتي و نيمه‌قيمتي، سالم‌سازي بازار معاملات مربوطه و ارتقاء دانش حرفه‌اي فعالان اين عرصه با استفاده از تجارب، اطلاعات علمي و دانش پژوهشي شركت كنندگان دانست. شايان ذكر است اين همايش به منظور آشنايي دانش‌پژوهان و دست‌اندركاران گوهرشناسي با آخرين دستآوردهاي علمي و عملي در جهان، بازار و تجارت گسترده جهاني گوهرها، ارزيابي و تشخيص عملي و كاربردي گوهرها، اهميت سرمايه‌گذاري، اشتغال و كارآفريني توسط جهاد دانشگاهي فارس با همكاري اتحاديه صنف طلا و جواهر استان فارس برگزار شد.الف/ر

٠٩:١٠ ٠٩/٠٣/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد