نشست همانديشي اساتيد مركز علمي ـ كاربردي جهاددانشگاهي زنجان برگزار شد/
رئيس جهاددانشگاهي واحد استان زنجان:10اختراع در سال گذشته ثبت كردهايم
رئيس جهاددانشگاهي واحد استان زنجان گفت: در سال گذشته شاهد ثبت 10 اختراع از سوي محققان گروههاي پژوهشي فناوري اطلاعات و بيوفناوري زيستي جهاددانشگاهي زنجان بودهايم.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد، مهدي عباسي رئيس جهاددانشگاهي واحد استان زنجان در نشست همانديشي اساتيد مركز علمي ـ كاربردي جهاددانشگاهي زنجان با اشاره به نقش و جايگاه مجموعه جهاددانشگاهي در روند توسعه علمي كشور، يادآور شد: جهاددانشگاهي را بهمعناي واقعي كلمه ميتوانيم فرزند خلف تفكر امام راحل بدانيم، چرا كه اين نهاد با تكيه بر دو اصل محوري در سيره بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي، مبتني بر خودباوري و اعتماد به نسل جوان، توانسته است گامهاي بلندي را در توسعه علمي كشور در ابعاد و حوزههاي مختلف بردارد.
وي با تاكيد بر اينكه امروز نيز در ديدگاههاي مقام معظم رهبري، اعتماد و باور قلبي ايشان به توان و ظرفيتهاي اين نهاد انقلابي، بهوضوح قابل مشاهده است، يادآور شد: سرمايه اعتماد رهبر معظم انقلاب و رهنمودهاي ارزشمند ايشان، مسئوليت مضاعفي را در مسير رشد و بالندگي جهاددانشگاهي بر دوش يكايك اعضاي اين نهاد قرار داده است كه براي توسعه كشور، بهويژه در حوزههاي علمي و فرهنگي، از هيچ كوششي مضايقه نكنند.
عباسي با تاكيد بر لزوم تلاش مضاعف بر ايجاد فضاي معنوي و مومنانه در محيطهاي علمي و دانشگاهي، خاطرنشان كرد: مزيت اصلي مراكز آموزشعالي در ايران اسلامي را بايد در تربيت دانشجويايي فرهيخته و محققان مومن و معتقد جستجو كنيم و همه اساتيد و دستاندركاران آموزشعالي، در اين زمينه مسئوليتي مشترك دارند.
اين مقام مسئول در ادامه با اشاره به فعاليتهاي گسترده جهاددانشگاهي در حوزه فعاليتهاي فرهنگي، يادآور شد: بدون اغراق ميتوان ادعا كرد كه جهاددانشگاهي، پس از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و سازمان تبليغات اسلامي، گستردهترين شبكه فرهنگي در كشور را در اختيار دارد و مراكز تخصصي فرهنگي جهاددانشگاهي با مزيت ويژه ارتباط با نسل جوان و دانشجو، ظرفيت فوقالعاده را در راستاي توسعه فرهنگي در محيطهاي علمي و دانشگاهي ايجاد كردهاند كه با بهرهمندي از ديدگاهها و مشورتهاي اساتيد دانشگاهي و بهويژه اساتيد مركز علمي ـ كاربردي جهاددانشگاهي، قطعاً شاهد تعميق و اثرگذاري هر چه بيشتر فعاليتهاي اين نهاد در حوزه فرهنگي خواهيم بود.
وي در تشريح دستاوردهاي جهاددانشگاهي استان زنجان در سالهاي اخير نيز خاطرنشان كرد: در دو سال گذشته، دو گروه پژوهشي در حوزه فناوري اطلاعات و بيوفناوري زيستي در اين واحد فعال شده است و تنها در سال 89 شاهد ثبت 10 اختراع از سوي محققان اين گروههاي پژوهش بوديم. در حوزه آموزش عالي نيز، تعداد دانشجويان مركز علمي ـ كاربردي جهاددانشگاهي استان، از حدود 700 دانشجو در سال 88 به حدود 2400 دانشجو در سالجاري رسيده است و براي رفع مشكلات مربوط به فضاي فيزيكي اين مركز، مجتمع جهاد دانشگاهي با زيربنايي بالغ بر 10 هزار متر مربع كلنگزني شده در حال حاضر قريب به 50 درصد پيشرفت دارد.
عباسي، جلب اعتماد مسئولان و نخبگان استان به مجموعه جهاددانشگاهي استان را يكي از مهمترين دستاوردهاي اين نهاد در سالهاي اخير عنوان كرد و گفت: با جذب فارغالتحصيلان و محققان جوان شايسته و در سالهاي اخير، توان علمي خوبي در اين نهاد بهوجود آمده است و در حال حاضر بهعنوان يكي از مجموعههاي علمي موفق مورد توجه مسئولان استاني قرار دارد كه واگذاري تدوين سند توسعه اشتغال استان به اين نهاد، نمونهاي بارز در اين زمينه است.
وي تاكيد كرد: دستاوردهاي جهاد دانشگاهي استان در سالهاي اخير بيش از هر چيز ديگري مرهون، توجه و حمايت ويژه استاندار محبوب و مردمي زنجان و تلاش شبانهروزي جوانان متعهد و انقلابي عضو اين نهاد بوده است.ح/الف
١١:١٨ ٢٩/٠٣/١٣٩٠