١٧:٥٩ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
آموزشي
عضو هیات علمی دانشگاه تهران:
شکل‌گیری ارتباطات سازنده بین مراکز تحقیقاتی و مراکز آموزشی در شهرستان کاشمر ضروری است

عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت: شکل‌گیری ارتباطات سازنده بین مراکز تحقیقاتی و مراکز آموزشی در شهرستان کاشمر ضروری است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد مشهد، دکتر غلامرضا رسولیان عضو هیات علمی دانشگاه تهران در حاشیه بازدید از موسسه آموزش عالی و مرکز علمی- کاربردی جهاددانشگاهی شعبه کاشمر، ضمن بیان این مطلب، گفت: در موسسه آموزش عالی و مرکز علمی- کاربردی جهاددانشگاهی شعبه کاشمر، آنچه که بیش از همه مشهود است، وجود علاقه و انگیزه بسیار در بین مسئولان و دانشجویان این دانشگاه است.

وی با اشاره به برخورداری دانشگاه مذکور از امکانات درخور و مناسب آزمایشگاهی و کارگاهی، گفت: شهرستان کاشمر نسبت به گذشته، رشد قابل توجهی داشته و بسیاری نهادها و موسسات تحقیقاتی در این شهرستان تاسیس شده‌اند. مهمترین آنها، مرکز تحقیقات پنبه استان خراسان است که با استقرار در این شهرستان، یک پتانسیل بسیار قوی برای دانشجویان این شهرستان بشمار می‌آید. دکتر رسولیان با تاکید بر شکل‌گیری ارتباطات سازنده بین مراکز تحقیقاتی و مراکز آموزشی در شهرستان کاشمر، این موضوع را در جهت ارتقای سطح علمی دانشجویان در این شهرستان، مفید و موثر عنوان کرد.

وی افزود: موسسه آموزش عالی و مرکز علمی- کاربردی جهاددانشگاهی شعبه کاشمر نیز، ارتباط خوبی را با مراکز تحقیقاتی شهرستان ایجاد نموده که در رشد علمی دانشجویان تاثیرگذار بوده است. وی بهره‌گیری کشاورزان منطقه را از نتیجه کارهای علمی و تحقیقاتی، ضروری عنوان کرد و افزود: شهرستان کاشمر، سرزمین مستعدی از نظر کشاورزی محسوب می‌شود؛ هرچند که بهره‌برداری غیراصولی از چاه های عمیق در این شهرستان، کشاورزی را با مشکل جدی مواجه کرده است و اکنون کمبود آب به عنوان یک معضل اساسی مطرح است، اما همچنان این شهرستان قابلیت‌های بالایی را از حیث کشاورزی دارا می‌باشد. وی با تاکید بر توجه و بهادادن به تلاش و انگیزه برخی از دانشجویان فعال در این عرصه، گفت: هرچند که امروزه، برخی دانشجویان به کارهای بی دردسر و گرفتن یک حقوق ماهانه، علاقه‌‌مند هستند اما این در خصوص همه دانشجویان صدق نمی‌کند. همه اینگونه نیستند و دوست دارند در مزرعه کار کنند؛ اما به دلیل نداشتن سرمایه لازم و در پی دوندگی بسیار برای گرفتن وام، به تدریج انگیزه خود را از دست می دهند.

دکتر رسولیان خاطرنشان کرد: وزارت کشاورزی واسطه کشاورز و محقق است. محققان کار تحقیقاتی می‌کنند و در اختیار اداره حفظ نباتات می‌گذارند و این اداره آن را در اختیار اداره ترویج قرار می‌دهد. این بخش‌ها در ارتباط موثر با یکدیگر و ایجاد ارتباط فعال با دانشگاه، می‌توانند به رشد کشاورزی کمک کنند. در شهرستان کاشمر پیشرفت‌های چشمگیری رخ داده است. نهادها و موسسات تحقیقاتی بسیاری ایجاد شده‌اند؛ البته قابل مقایسه با استانداردها و شهرهای بزرگ نیست اما رشد خوبی داشته و می‌تواند در فرآیند بالابردن سطح علمی دانشجویان شهرستان کمک موثری باشد. شایان ذکر است: دکتر غلامرضا رسولیان استاد گروه گیاهپزشکی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، متولد سال 1320 در روستای کسرینه کاشمر است. وی پس از طی دوران تحصیل در مقاطع ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان در شهرستان کاشمر، در سال 1341 در رشته کشاورزی دانشگاه تهران قبول شد و پس از اخذ مدرک مهندسی کشاورزی دفع آفات در همان دانشگاه به عنوان عضو هیات علمی مشغول به تدریس شد. ایشان در سال 1364 موفق به اخذ دانشنامه دکترا از دانشگاه تهران شده و اکنون پس از 43 سال سابقه خدمت، بازنشست شده‌ است.ح/الف

١١:٤٤ ١٢/٠٤/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد