معاون آموزشي جهاد دانشگاهي مشهد گفت: در سال گذشته به 36 هزار و 176 نفر آموزشهاي کوتاه مدت ارائه شده است.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي مشهد، محمدرضا حسيني با اشاره به تاريخچه اين دورهها در جهاد دانشگاهي مشهد اظهار داشت: پس از تاسيس جهاددانشگاهي واحد مشهد در سال 1359، معاونت آموزشي که يکي از معاونتهاي قديمي است در سال 1361 با توجه به نيازهاي روزمره فعاليت خود را آغاز کرد.
وي با بيان اينکه با توجه به درگير بودن كشور در جنگ تحميلي آموزشهاي ارائه شده در سالهاي اوليه تاسيس، آموزش امدادگري و کمکهاي اوليه بود، افزود: هدف از آموزش در اين معاونت، ارائه آموزشهاي تقاضا محور بود و طبيعتا در سالهاي بعد در حوزههاي مختلف اين آموزشها توسعه کمي پيدا کرد.
حسيني ادامه داد: آموزش زبانهاي انگليسي، فرانسه، تربيت مربي کودک، حسابداري، کامپيوتر، آموزش کارکنان دولت و ارائه آموزش به مربيان کارآفريني و آموزش کارآفريني از فعاليتهاي معاونت آموزشي جهاد دانشگاهي واحد مشهد است.
وي عنوان کرد: همواره سعي کردهايم در ارائه آموزشها، کيفيت و استانداردهاي نوين آموزشي را مدنظر قرار دهيم و به ارزشهاي والاي اسلامي و رضايت مشتري در رفع نيازهاي عمومي جامعه توجه کنيم و تلاش ميکنيم آموزشها با تاکيد بر جامعه دانشگاهيان باشد.
معاون آموزشي جهاد دانشگاهي واحد مشهد خاطرنشان کرد: برگزاري دورههاي کوتاه مدت تخصصي بينالمللي حلقه مفقودهاي است که در استانها کمتر به اين موضوع توجه شده و به همين دليل مذاکرهاي را با کشورهاي همسايه و فارسي زبان آغاز کرده و اميدوار هستيم بتوانيم با همکاري آنها، زمينه فعاليتهاي پژوهشي را فراهم ساخته و از يافتههاي پژوهشي استفاده کنيم.
حسيني همچنين عنوان كرد: اميدوارم بتوانيم در مجاورت پرديس دانشگاه فردوسي مشهد، مجتمع آموزشي و فرهنگي و هنري جهاد دانشگاهي را احداث کنيم تا نياز دانشجويان را پاسخ دهد.
وي افزود: تلاش خواهيم کرد نيازهاي آموزشي کارکنان جهاد دانشگاهي را با توجه به حرف و مشاغل مورد توجه قرار داده و تسهيلات لازم را براي تحصيل همکاران در سطوح مختلف تحصيلي افزايش دهيم.
معاون آموزشي جهاد دانشگاهي واحد مشهد تاکيد کرد: ارائه آموزشهاي تخصصي مورد نياز جامعه متناسب با موقعيتهاي جغرافيايي و شرايط فرهنگي از اهم برنامههاي معاونت آموزشي است.
وي با اشاره به اينکه بسياري از مراکز آموزشي استان، به روش سنتي ارائه آموزش دارند، اظهار داشت: اميدوارم بتوانيم تحولي نوين در ارائه آموزشهاي غيرحضوري و نيمه حضوري داشته باشيم که البته مقدمات کار انجام شده و تکوين نرمافزارها نيز در شرف اتمام است.
حسيني خاطرنشان کرد: تجهيز بخشي از کلاسهاي آموزشي جهاددانشگاهي واحد مشهد به LCD و ارائه آخرين برنامههاي آموزشي به روز از فعاليتهاي معاونت آموزشي در سال گذشته است و تا پايان سال جاري نيز تمام کلاسها به LCD و برنامههاي نرمافزاري جديد مجهز خواهند شد که تحول شگرفي در فراگيران به وجود خواهد آورد.
وي اظهار داشت: مصمم هستيم با توجه به شرايط خاص جامعه و مشکلات حمل و نقل، مراکز آموزشي را با توجه به نياز شهروندان، افزايش دهيم و اين مساله از طريق شناسايي بازار هدف در مشهد و استان امکانپذير است.
معاون آموزشي جهاد دانشگاهي واحد مشهد افزود: به تعداد 3835 نفر از کارکنان سازمانها و ادارات نظير دانشگاه علوم پزشکي مشهد، فروشگاههاي زنجيرهاي رفاه، تعاوني اعتبار اميد، گروه صنعتي انتخاب و شرکت ملي گاز خراسان رضوي، آموزش موردنياز با پست سازماني ارائه شده است.
وي با اشاره به اينکه علاوه بر دورههاي آموزشي با همان نگاه ارائه خدمات تقاضا محور، در سال گذشته تعدادي کارگاه آموزشي نيز برگزار کردهايم، گفت: کارگاهي دو روزه با حضور مديران شهرسازي شهرداريهاي کشور برگزار شد که تعداد 30 نفر در آن شرکت داشتند.
حسيني با بيان اينکه در سال گذشته دورههايي براي مدرسان زبان جهت کيفيت خدمات دهي در آموزش برگزار شد، تصريح کرد: کارگاهي سه روزه براي مدرسان زبان انگليسي برگزار شد تا با مهارت بالا در کلاسهاي درس حضور يابند.
وي افزود: ارتقاي سطح کيفي فعاليتهاي آموزشي، ارتقاي آموزش در سطح استان و کشور، ايجاد حداقل دو يا سه مرکز آموزشي جديد در شهر مشهد و نيشابور با توجه به درخواست شهروندان براي دسترسي آسانتر به مراکز آموزشي و تجهيز مراکز آموزشي به آخرين تکنولوژيهاي مطرح در کشور از برنامههاي موردنظر در سال جاري است.الف/ر