١٤:٥٩ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
آموزشي
معاون پژوهشی و آموزشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی خبر داد: ارائه آموزش به 2500 فراگیر در قالب قراردادهای مختلف در یک‌سال گذشته

معاون پژوهشی و آموزشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: حوزه معاونت آموزشی از اولین معاونت‌هایی است که در جهاد دانشگاهی استان تشکیل شده و قدمتی طولانی دارد.

 به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزیابراهیم نبیونی با تبریک فرا رسیدن سی و یکمین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی اظهار کرد: این معاونت در طول 30 سال فعالیت خود در مقاطع و شرایط مختلف و بنا بر ضرورت‌های مختلف تغییراتی را در فعالیت‌های خود ایجاد کرده است و فعالیت‌های خود را بر نیازهای موجود در استان منطبق کرده است. نبیونی ادامه داد: طی سال گذشته در حوزه‌های تخصصی، عمومی و آموزش کارکنان دولت دوره‌های فراگیر بسیاری را برگزار کردیم و علاوه بر برگزاری دوره‌های فراگیر آزاد، برگزاری دوره‌های تخصصی و عمومی نیز در این مجموعه صورت گرفته است. از ابتدای سال 90 تا امروز به 2500 فراگیر در قالب قراردادهای مختلف آموزش ارایه شده است. وی با بیان اینکه با توجه به تغییرات سیاست‌های جهاد دانشگاهی کل کشور در زمینه آموزش به نظر می‌رسد این معاونت در آینده از رشد خوبی برخوردار خواهد شد، از فراهم شدن شرایط در خصوص ادامه تحصیل همکاران در داخل و خارج از کشور خبر داد و گفت: این امکان به دنبال عقد قرارداد جهاد دانشگاهی کشور با موسسات آموزشی فراهم می‌شود و با توجه به اینکه این امکان در استان‌ها نیز تسری خواهد یافت احتمال دارد از مهرماه سال جاری بتوانیم در این زمینه اقدام کنیم. نبیونی به ارایه خدمات آموزشی توسط این معاونت به ارگان‌ها و سازمان‌های مختلف همچون سازمان انرژی اتمی خنداب، پتروشیمی، پالایشگاه، شرکت خطوط لوله و دفاتر شهری و روستایی استانداری اشاره کرد و افزود: این دوره‌های آموزشی بر اساس اعلام نیاز و درخواست این سازمان‌ها برگزار می‌شود. وی همچنین ضمن ارایه عملکرد معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی استان، با بیان اینکه این معاونت جدید و نوپاست و فعالیت رسمی خود را در قالب معاونت پژوهشی از سال 88 آغاز کرده است، گفت: در سال 88 فقط یک گروه اقتصاد توسعه در مجموعه این معاونت فعالیت می‌کرد و قراردادهای آن نیز در حد یک یا دو قرارداد محدود پژوهشی بود ولی با توجه به اهداف دفتر مرکزی و نیازی که در جامعه احساس می‌شد نسبت به توسعه فعالیت‌های این معاونت اقدام شد و در حال حاضر بیشترین حجم فعالیت خود را در جهت رشد و توسعه فعالیت‌های معاونت پژوهشی قرار داده است. معاون پژوهشی و آموزشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در ادامه عنوان کرد: در حال حاضر دو گروه مطالعات توسعه اجتماعی که دارای موافقت کلی است و برنامه‌ریزی توسعه شهری که در حال اخذ موافقت کلی است بعلاوه یک گروه پژوهشی نانو در این مجموعه فعالیت می‌کنند و دو مرکز خدمات تخصصی سنگ‌های معدنی و مشاوره و روانشناسی نیز در این معاونت دایر و فعال هستند.

وی با بیان اینکه مرکز درمان ناباروری استان نیز به همت این معاونت در حال راه‌اندازی است و مراحل پایانی دریافت مجوزهای ویژه از دفتر مرکزی و وزارت بهداشت را طی می‌کند، افزود: براساس توافقات انجام شده با هیأت امنای ساختمان کوثر قرار بود این مرکز در ساختمان مذکور مستقر شود ولی با توجه به اینکه در راستای استقرار دستگاه‌های تخصصی در این مرکز نیاز به ایجاد تغییراتی در ساختمان مذکور احساس می‌شد هیأت امنای ساختمان با این اقدام موافقت نکرده و همکاری خود را با این مجموعه قطع کردند.

نبیونی اظهار کرد: در حال حاضر توافقاتی با بیمارستان قدس اراک در زمینه استقرار این مرکز در بیمارستان مذکور صورت گرفته است و به این ترتیب مجبور به انجام دوباره تمام روال اداری انجام شده جهت استقرار در مکان قبلی در خصوص مکان جدید مرکز هستیم که لاجرم این امر راه‌اندازی مرکز یاد شده را با وقفه زمانی مواجه می‌کند. وی وجود بروکراسی اداری در وزارت بهداشت و وجود مشکلات متعدد در رابطه با تخصیص فضا و امکانات لازم برای این مرکز و ایجاد وقفه در ورود دستگاه‌های خریداری شده از دیگر کشورها را از عواملی عنوان کرد که روند راه‌اندازی و تجهیز این مرکز را با کندی مواجه کرده است. نبیونی از صرف نزدیک به 500 میلیون تومان هزینه جهت خرید تجهیزات از داخل و خارج از کشور جهت نصب و راه‌اندازی در این مرکز خبر داد و گفت: نیروی انسانی متخصص مورد نیاز این مرکز از سال گذشته جذب و در پژوهشکده‌های رویان تهران و اصفهان آموزش داده شده‌اند. وی عقد قراردادهای مختلف پژوهشی با موسسه کار و تأمین اجتماعی، تدوین سند توسعه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان، اجرای طرح‌های پژوهشی در قالب قرارداد با شرکت شهرک‌ها، سازمان امور اقتصادی و دارایی و دفتر امور اجتماعی و امور بانوان استانداری را از اقدامات این معاونت در مدت زمان کوتاه فعالیت‌ عنوان کرد و افزود: در حال حاضر برنامه‌ای برای توسعه فعالیت‌ها نداریم و سعی داریم حوزه‌های تشکیل شده را به مرحله نهایی رسانده و فعالیت آنها را ارتقا دهیم. معاون پژوهشی و آموزشی جهاد دانشگاهی استان در پایان، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 14 نفر در در قالب نیروهای تمام وقت و پاره وقت با این معاونت همکاری می‌کنند که 10 نفر از این تعداد دارای مدرک فوق لیسانس و بالاتر و عضو هیأت علمی هستند.

١٠:٠١ ٢٢/٠٥/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد