در جلسه مشترک رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی با مدیر عامل آب منطقه ای استان تاکید شد؛
مراکز علمی و دانشگاهی برای جبران خلاء های بخش صنعت تلاش نمایند
جلسه مشترک رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی و مدیر عامل آب منطقه ای استان با هدف بررسی زمینه ی همکاریهای مشترک در محل جهاددانشگاهی واحد بر گزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی ؛ احمد فرشبافیان رئیس جهاددانشگاهی استان در این جلسه با اشاره به فعالیت های جهاددانشگاهی در زمینه های مختلف گفت: خوشبختانه با تلاش جهادگران متخصص وتوانمند استان در سال گذشته توانستیم اولین نیروگاه هیبریدی کشور را با ظرفیت 50 کیلو وات ساخته و در جزیره خارک نصب نماییم ودر حال حاضر در حال مذاکره با سازمان های مختلف برای تامین برق تیر های چراغ برق برای مناطق مختلف و جاده های استان از این طریق هستیم.
وی همچنین با اشاره به طراحی وساخت دستگاه fire fating “آتش خاموش کن های دیزلی“در استان توسط متخصصین این واحد گفت: اولین نمونه این دستگاه در سکوی نفتی ابوذر با موفقیت نصب و راه اندازی شد.
فرشبافیان ادامه داد: در حال حاضر مراکز پزشکی و آزمایشگاه های تخصصی و طب کار جهاد دانشگاهی یکی از مراکز مهم ومعتبر استان است که به صورت غیردولتی اما با تعرفه دولتی به مردم استان خدمات پزشکی ارئه می دهند.
رئیس جهاددانشگاهی استان در ادامه با اشاره به شروع بکار مرکز درمان ناباروری جهادانشگاهی استان از اوایل سالجاری گفت: امیدواریم با توسعه فعالیت های این مرکز بتوانیم بخشی از مشکلات مردم استان بخصوص خانواده های نابارور را حل نمائیم.
وی همچنین با اشاره به فعالیت های آموزشی جهاددانشگاهی گفت: این واحد در بحث آموزشهای تخصصی در بیش از 70 رشته تخصصی مجوز برگزاری دوره را دارا می باشد که یکی از مهمترین و موفقترین مراکز آموزشی کشور محسوب می شود که با بسیاری از ارگانهاوسازمان های دولتی استان قرارداد های اموزشی اجرا نموده اند.
به گزارش ایسنا در ادامه این جلسه مهندس هاشمی مدیر عامل آب منطقه ای استان نیز ضمن اعلام آمادگی برای همکاری با جهاددانشگاهی در پروژه های علمی افزود: ارتباط با مرکز علمی- آموزشی از جمله جهاددانشگاهی که کارنامه خوبی دارد می تواند برای تولید علم در مراکز صنعتی در زمینه های مختلف کمک نماید.
وی افزود:استاندارد های مختلف آب، سد سازی، زه کشی و سایر زمینه های مختلف می توانند زمینه ای برای همکاری مشترک با مراکز علمی و دانشگاهی در سازمان آب منطقه ای باشند.
مهندس هاشمی گفت: نیاز های بخش صنعت ایجاب می کند که مراکز علمی ودانشگاهی همسو با مراکز صنعت حرکت کنند تا بتوانند بخشی از خلاء های موجود در مراکز صنعتی را جبران نمایند.
گفتنی است در ادامه این جلسه طرفین ضمن بحث در زمینه های مختلف همکاری، آمادگی خود را برای همکاری های مشترک در زمینه های علمی و پژوهشی اعلام نمودند.
٠٨:٠٤ ٢٣/٠٧/١٣٩٠