به ميزباني جهاد دانشگاهي سيستان و بلوچستان؛
سي و چهارمين گردهمايي معاونين آمورشي جهاد دانشگاهي سراسر کشور در چابهار برگزار شد
به ميزباني جهاد دانشگاهي سيستان و بلوچستان؛
سي و چهارمين گردهمايي معاونين آمورشي جهاد دانشگاهي سراسر کشور در چابهار برگزار شد
سي و چهارمين گردهمايي معاونين آموزشي جهاد دانشگاهي سراسر کشور دوم و سوم اسفندماه جاری با حضور رئيس ،معاونين و معاونین آموزشی کلیه واحدها و پژوهشکده های lين نهاد در چابهار برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي واحد سيستان و بلوچستان در ابتداي مراسم افتتاحيه اين گردهمايي عباس صفدري رئيس جهاددانشگاهي سيستان و بلوچستان ضمن خوش آمد گويي به حضار به ارائه گزارشي از فعاليتهاي گوناگون آموزشي، فرهنگي و پژوهشي اين نهاد پرداخته و افزود: گروه زيست شناسي دريا با توجه به پتانسيلهاي موجود در استان فعال شده است. وي افزود: طرح بررسي آب سنگهاي مرجاني از فعاليتهاي پزوهشي و تحقيقاتي مهم جهاد دانشگاهي استان است، همچنين فاز اول برنامه آمايش سرزمين استان سيستان و بلوچستان به زودي اجرا خواهد شد.
وی افزود سیستان و بلوچستان بیشترین آمار دانشگاهی دولتی را در اختیار خود قرار داده است و از تاسیس مرکز علمی کاربردی شهرستان چابهار در آینده ای نزدیک خبر داد.
سپس مهندس شادنوش معاون طرح و توسعه منطقه آزاد چابهار و رئیس دانشگاه بین المللی چابهار ضمن قدررانی از خدمات گسترده آموزشی،فرهنگی و پژوهشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان در منطقه گفت: جهاد دانشگاهی، جهاد علمی، عرفتی و قداستی است.سپس وی به معرفی توانمندیها و خصوصیات منحصر به فرد شهرستان چابهار پرداخه و افزود منطقه چابهار یکی از 12 نقطه استراتزیک جهان محسوب می شود.
سپس حیدری فرماندار چابهار ضمن خیر مقدم به حضارگفت: جهاد دانشگاهي تبلور علم، تلاش و خدمت است ، حيدري افزود: جهاد دانشگاهي عرصه علم و پژوهش را به خوبي در دانشگاهها تبيين کرده است. وي با اشاره به خدمات جهاددانشگاهی در منطقه خواستار افزایش و گسترش این خدمات در شهرستان چابهار شد.
حیدری با اشاره به انتخابابت مجلس نهم گفت :در دوازده اسفند ملت ايران دشمن را بار ديگر تسليم خود خواهد کرد فرماندار چابهار خاطر نشان کرد ملت ايران يک قدم از حمايت هاي خود از مقام معظم رهبري عقب نشيني نخواهد کرد.
سپس دکتر صفدری معاون عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان طی سخنانی گفت: جهاد دانشگاهي فرصتي مناسب براي جذب استعدادهاي علمي کشور است
دکتر صفدري افزود، امروز جهاد دانشگاهيميداني وسيع براي نشان دادن جهاد علمي کشوراست. صفدري اظهار داشت: سيستان و بلوچستان يکي از استان هاي علمي کشور است و در چند سال اخير به لحاظ توسعه مراکز دانشگاهي پيشرفت چشمگيري داشته است.
وي به استعداد هاي درخشان استان در زمينه رشد اقتصادي نيز اشاره کرد وگفت در دولت نهم و دهم به نيروي انساني و اشتغال و توسعه يافتگي استان توجه خاصي شده است. وي افزود: گسترش راهها، ايجاد راه آهن ، ورود گاز به استان و توسعه و ايجاد جاده ترانزيت از فعاليتها و پروژه هاي مهم دولت در استان بوده است.
سپس دکتر ایمانی خشخو معاون آموزشی جهاددانشگاهی ضمن تشکر از زحمات واحد سیستان و بلوچستان به جهت برپایی این گردهمایی گفت: رويکرد اصلي جهاد دانشگاهي در سال جديد، توجه ويژه به دکتراي پژوهش محور است. وي بيان کرد بزودي دانشگاه نسل سوم، در جهاد دانشگاهي تاسيس ميشود، دانشگاه نسل سوم يک دانشگاه کارآفرين محور است و براي پرکردن خلاء بخش آموزشي و اشتغال نو آورانه طراحی شده است. وي گفت: از اين پس می بایست اولویت اصلي در آموزش جهاد دانشگاهي، آموزش مبتني بر پژوهش باشد.
دکتر ایمانی خوشخو در زمینه توسعه آموزشهای عالی علمی-کاربردی در مقاطع تحصیلات تکمیلی خبر از آغاز این سطح از آموزشها داد که اولین گام آن در رشته مهندسی فن آوری ارشد سازه های فضا در جهاد دانشگاهی واحد استان کرمان برداشته شده است. وي گفت: توجه به امور کيفي نيز از برنامه هاي پيش روي جهاد دانشگاهي است. وي تاکيد کرد: آموزش متکي بر پژوهش در بستر فرهنگي بايد مورد توجه برنامه ريزان در جهاد دانشگاهي باشد. وي در پايان اسفتاده صحيح از پتانسيلهاي موجود در دانشگاه ها را از اهداف کلي جهاد دانشگاهي عنوان کرد.
سپس مهندس زجاجی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی طی سخنانی گفت: جهاد دانشگاهي، فرهنگ جهادي و بيداري اسلامي شعار سال 91 معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي است
معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي کشور در سي و چهارمين گردهمايي معاونين جهاد دانشگاهي در چابهار گفت: رويکرد اصلي سال 91 معاونت جهاد دانشگاهي تحت عنوان جهاد دانشگاهي، فرهنگ جهادي و بيداري اسلامي تبيين شده است.
مهندس زجاجي با بيان اين مطلب افزود: بايد با نيت و قصد الهي فعاليتهاي جهاد گونه در جهاد دانشگاهي انجام داد.
وي افزود: فعاليتهاي جهاد گونه علمي مي تواند پايه هاي استقلال علمي کشور را استحکام بخشد. به گفته زجاجي: آماده ايم الگوي جهاد دانشگاهي براي کشور هايي که طالب هستند همچون مصر ولبنان در راستاي فعاليتهاي آموزشي و پژوهشي اجرا کنيم. وي خاطر نشان کرد: اين فرهنگ علم و پژوهش است که به نوعي باعث تداوم جهاد دانشگاهي شده است. وي تائيد کرد: رويکرد فرهنگي در مراکز و موسسات آموزشي جهاد دانشگاهي بايد با شيوه اصولي برنامه ريزي شود.
در جلسه بعد از ظهر مراسم افتتاحیه مرکز آموزشهاي مجازي جهاد دانشگاهي با حضور واحد های سیستان و بلوچستان،صنعتی اصفهان ،فارس،آذربایجان شرقی،زنجان، کهکیلویه و بویر احمد و دفتر مرکزی تهران در سامانه مربوطه برگزار شد.
دکتر ایمانی خشخو در مراسم افتتاحیه این مرکز گفت: اين مرکز مجازي مي تواند در برگزاري دوره هاي آموزشي عمومي، و تخصصي به صورت مجازي خدمات ارائه دهد. از ديگر مزاياي اين مرکز مجازي راه اندازي سيستم کنفرانس آنلاين جهت برگزاري جلسات تحت وب سازمانها، موسسات و شرکتها است. ارائه خدمات تخصصي ومشاوره اي در زمينه نصب و راه اندازي سيستم کلاس مجازي و برگزاري دوره هاي آموزش آنلاين از ديگر خدمات اين مرکزاست.
در مراسم اختتامیه این گردهمایی دکتر یادگاری رئیس جهاددانشگاهی گفت: بعد معنوی باید همسو با تکنولوژی در جهاد دانشگاهی گسترش یابد
دکتر محمد حسین یادگاری با بیان این مطلب افزود: جهاد دانشگاهی یک تحول عظیم فکری در دانشگاه ها ایجاد کرده است. وی ادامه داد: برای رسیدن به اهداف متعالی باید تلاش و کارهای جهاد گونه را اولیت کاری خود قرار دهیم. یادگاری با تاکید بر توجه به بخش آموزش اظهار داشت:باید طوری برنامه ریزی کرد که این بخش نیز به لحاظ کمی و کیفی نسبت به گذشته ارتقاء یابد. رئیس جهاد دانشگاهی کشور خاطر نشان کرد: اعضای هیات علمی با تخصصهای بالا می بایست در جهاد دانشگاهی جذب شوند.
وی گفت: مانباید صرفاٌ به دنبال تکنولوژی باشیم بلکه تکنولوژی در کنارمعنویت و توحید محوری توسعه یابد. وی بیان کرد: جهاد دانشگاهی در تولید علم و فناوری و فرهنگ در چند سال اخیر پیشرو بوده است.
یادگاری تسریح کرد: جهاد دانشگاهی سرآمد و نوآور در طراحی تدوین و اجرای دوره های آموزشی است. و تلاش بر این است که این آموزش را در عرصه های ملی و بین المللی توسعه دهد.
در پایان این گردهمایی دو روزه اعضاء بر توسعه تحصیلات تکمیلی پژوهش محور بخصوص راه اندازی دوره های دکتری پژوهش محور، اخذ مجوزهای کشوری از معاونت توسعه مدیریت و سرمایه نیروی انسانی ریاست جمهوری در آموزش کارکنان دولت، تحصیلات تکمیلی فناوری محور و راه اندازی دانشگاه نسل سوم تاکید کردند و سند مربوطه به تصویب رسید.
گفتنی است در پایان حاضرین پس از گشت دریایی از جاذبه های طبیعی و تاریخی منطقه همچون پلاژ ساحلی،کوههای مینیاتوری،قلعه پرتغالی ها و ... بازدید نمودند.
٠٩:٢٧ ٠٧/١٢/١٣٩٠