دوره آموزش بدو استخدام كارآموزان شركت مجتمع گاز پارس جنوبي از امروز در شيراز و از سوي جهاد دانشگاهي واحد استان فارس آغاز بهكار كرد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي فارس، اين دوره آموزشي به مدت 9 ماه ادامه خواهد داشت و طي آن كارآموزان با مباحث عمومي، فني، تخصصي و معنوي آشنا خواهند شد.
در اين دوره آموزشي 120 نفر از نيروهاي جديدالاستخدام شركت مجتمع گاز پارسجنوبي شركت دارند.
مهندس رستگار در مراسم افتتاح دوره آموزشي بدو استخدام كارورزان شركت مجتمع گاز پارس جنوبي، با اشاره به توانمندي جهاد دانشگاهي در مباحث علمي و آكادميك، خطاب به شركت كنندگان در اين دوره گفت : در اين دورهها شركت كنندگان علاوه بر كسب تبحر و مهارت، ارتقا دانش و توان علمي در حوزه تخصصي، مباحث ديني، فرهنگي و مذهبي را نيز خواهند آموخت تا به نيروهايي جهادي تبديل شوند.
رستگار با تصريح اين كه لحظه به لحظه كار در ايران پس از پيروزي انقلاب اسلامي رنگ جهادي داشته و دارد، خاطرنشان كرد: دوران انقلاب، دفاع مقدس، سازندگي و پيشرفتهاي علمي و فناوري پس از آن، همه و همه رنگ جهادي داشته و با عملكرد جهادگونه نسل اول انقلاب همراه بوده است.
وي گفت: اما در سالهاي اخير حوزه اقتصادي پررنگتر شده و امسال نيز به فرموده مقام معظم رهبري سال توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني نامگرفته تا همجنان جهاد در عرصه اقتصادي ادامه داشته باشد.
رييس جهاددانشگاهي فارس، نسل اول انقلاب را نسلي سرافراز دانست كه از تمامي آزمونها سربلند خارج شده است.
وي گفت: اما امروز جهاد و جنگ جنبههاي اقتصادي و فرهنگي بهخود گرفته و در اين دو حوزه پررنگتر از هر زماني ادامه دارد.
رستگار اضافه كرد: جهاددانشگاهي همواره در كنار شما خواهد بود و با توجه به توانمنديها و ظرفيتهاي گستردهاي كه در ابعاد كاري، پژوهشي، آموزشي، فرهنگي و عمدتا حوزههاي تاثيرگذار براشتغال دارد، در خدمت اهداف نظام مقدس جمهوري اسلامي، كار را به پيش برده و مسير را براي خدمت هموار ميكند.
رييس جهاددانشگاهي استان فارس، تصريح كرد: امروز كه تحريمهاي غيرمنطقي عليه نظام جمهوري اسلامي ايران تشديد شده، راه براي بروز استعدادها و ظرفيتها و تواناييهاي شما و تمام كسانيكه قصد خدمت دارند، باز و شرايط مهيا است.
رستگار همچنين گفت: جهاددانشگاهي استان فارس آمادگي خود را براي استفاده از ظرفيتها بالفعل و بالقوه خود در انجام پژوهش و طراحي و ساخت تمامي قطعات و آنچه مورد نياز صنعت گاز و خصوص مجتمع عظيم پارس جنوبي است، اعلام ميكند.
رييس جهاددانشگاهي فارس تصريح كرد: نهاد مقدس جهاددانشگاهي همچون گذشته، جهادگونه در همه ابعاد و با تمام ظرفيت، در مسير سربلندي ايران اسلامي خصوصا در حوزههاي علمي و فناوري، آماده است تا سهم و وظيفه خود را ادا كند.
همچنين دكتر بهمننيا قائم مقام شركت مجتمع گاز پارس جنوبي در مراسم افتتاح دوره آموزشي بدو استخدام كارورزان شركت مجتمع پارس جنوبي در جهاددانشگاهي استان فارس، گفت : سال گذشته سالي بسيار پربركت بود زيرا ابتدا و انتهاي آن شاهد حضور مقام معظم رهبري در صنعت نفت بوديم.
وي با بيان اينكه ايران دومين كشور داراي بزرگترين ذخاير گازي جهان است، گفت: در مجموع ذخاير نفت و گاز، ايران در ميان كشورهاي جهان اول و از نظر توليد و مصرف نيز دوم و سوم است، بنابراين صنعت نفت در جايگاهي رفيع قرار دارد.
اين مقام مسوول ادامه داد: 60 درصد سهم انرژي مصرفي در سبد هزينه خانوارها در ايران به گاز اختصاص دارد و در پايان برنامه پنجساله اين ميزان بايد به 70 درصد برسد.
او با بيان اينكه 40 درصد كل گاز توليد شده در كشور توسط مجتمع پارس جنوبي توليد ميشود، تصريح كرد: با توسعه فازهاي 15، 16 و 17، 18 و 20، 21 و 12 اين ظرفيت به 70 درصد خواهد رسيد.
بهمننيا تعداد كاركنان مجتمع گاز پارسجنوبي را 2 هزار و 300 نفر اعلام و تصريح كرد: استراتژيهاي توسعه صنعت گاز در ايران ترسيم شده و مقام معظم رهبري در اين خصوص تاكيدات و توجه ويژهاي داشته و دارند.
قائم مقام شركت مجتمع گاز پارسجنوبي با بيان اينكه شركت مجتمع گاز پارسجنوبي خود يك شركت گاز محسوب ميشود، خطاب به نيروهاي تازه استخدام شده، گفت: بايد با افتخار و غرور به برند SPGC نگاه و با سرافرازي درآن خدمت كنيد، بهقدري دانش و توان علمي خود را پرورش دهيد تا بتوانيد زمينه ارتقا خود و صنعتي كه در آن فعاليت ميكنيد را فراهم كنيد.
بهمننيا با بيان اينكه چهار يا پنج فاز SPGC تا پايان امسال آماده بهرهبرداري خواهد بود، گفت: امسال فازهاي 15-16 و 17-18 آماده راهاندازي و احتمالا تا پايان سال فاز 12 هم آماده بهرهبرداري شود.
همچنين معاون مديرعامل شركت گاز ايران در اين مراسم گفت :
رسيدن به سهم 10 درصدي در تجارت جهاني چشمانداز 1404 صنعت گاز ايران است
مصطفي كشكولي در مراسم افتتاح دوره آموزشي بدو استخدام كارورزان شركت مجتمع گاز پارس جنوبي در جهاددانشگاهي استان فارس، افزود: سهم شركت گاز ايران در عرصه تجارت جهاني اكنون يك يا كمتر از يك درصد است و رسيدن به سهم ده درصدي تلاشي جهادگونه را طلب ميكند.
وي با بيان اينكه گاز مورد نياز كشور و صادرات در 13 پالايشگاه كشور توليد ميشود، گفت: گاز توليدي از طريق 34 هزار كيلومتر خط انتقال به كل كشور منتقل ميشود و در هر يكصد كيلومتر از مسير يك ايستگاه پمپاژ، قراردارد.
اين مقام مسوول خاطرنشان كرد: هماينك 920 شهر و 12 هزار و 500 روستا از نعمت گاز برخوردار هستند و علاوه بر گازرساني به يك هزار و 850 ايستگاه سيانجي، 40 هزار صنعت و 65 نيروگاه برق نيز از همين خط لوله تغذيه ميشوند.
كشكولي تصريح كرد: براي رسيدن به اهداف چشمانداز توسعه، علاوه بر افزايش توليد، ايجاد و توسعه زيرساختهاي انتقال، افزايش تعدادنيروهاي انساني متخصص و فراهم شدن بستر پالايش، بايد مصرف داخلي گاز نيز مديريت و بهينه شود.
وي با بيان اينكه توسعه شركت مجتمع پارس جنوبي يكي از اولويتهاي بزرگ نظام جمهوري اسلامي است، دوبار حضور مقام معظم رهبري در صنعت نفت ايران را نشاندهنده حساسيت و اهميت اين صنعت از نگاه ايشان ارزيابي و خاطرنشان كرد: از جمله اولويتها نظام توسعه ميادين شامل فازها، چاها و سكوهاي انتقال به ساحل و پالايش گاز است.
كشكولي با بيان اينكه كشور قطر برداشت از ميادين گازي مشترك را 10 سال زودتر آغاز كرده است، گفت: امروز كشور قطر امكان توسعه ميادين گازي را ندارد اما ايران در اين مسير فازهاي بسياري را تعريف كرده است كه بخش اعظمي از آن در مجتمع پارس جنوبي قرار دارد.
معاون مدير عامل شركت گاز ايران، از شركت كنندگان در اين دوره آموزشي خواست در مسير ارتقا سطح علمي خود براي عهدهدار شدن كار و مسووليت در صنعت گاز كشور، تلاش كنند.ح/الف