٠١:٣٣ ٠٢/٠٩/١٤٠٣
آموزشي
کارگاه آشنایی با قوانین مالیاتی از سوی پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه برگزار شد

توسط پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه و در ادامه سلسله کارگاه های آموزشی ویژه شرکت های دانش بنیان، کارگاه آشنایی با قوانین مالیاتی برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه،  کارگاه آشنایی با قوانین مالیاتی با حضور جمعی از واحدهای فناورمستقر در پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه در محل سالن کنفرانس شهید نوروز نژاد پارک علم و فناوری برگزار شد.
مصطفی صفری- مدرس این کارگاه- گفت: مالیات عبارت است از قسمتی از درآمد یا ثروت افراد که به منظور پرداخت بخشی از هزینه های عمومی و حفظ منافع اجتماعی و اقتصادی و سیاسی کشور به موجب قانون به وسیله دولت وصول می شود.
وی افزود: هر دولتی برای اداره جامعه نیازمند امکانات مالی است تا بتواند وظایفی را که از جانب مردم بر عهده گرفته به نحو مطلوبی انجام دهد.
صفری اظهار داشت: یکی از اصول وضع مالیات قدرت پرداخت افراد است یعنی کسانی که از درآمد و ثروت بیشتری برخوردارند باید مالیات بیشتری بپردازند. زیرا افراد از خدمات و امکانات و مواهب جامعه بیشتر استفاده می کنند و درآمد و ثروتی را که کسب می کنند مدیون امکانات و خدمات اجتماعی است که دولت ارائه می کند.
وی اظهار داشت: لغو معافیت های مالیاتی نهادها و ارگان ها با هدف رفع تبعیض در عرصه اقتصاد و فراهم کردن شرایط برابر برای تولید کنندگان و شفاف سازی منابع درآمدی دولت، قانون لغو معافیت های مالیاتی نهادها و ارگان ها به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و این امور مورد موافقت مقام معظم رهبری نیز قرار گرفت.
صفری در رابطه با مالیات بر ارزش افزوده گفت: مالیات بر ارزش افزوده نه تنها مالیات نسبتا" ساده ای است بلکه رایج ترین مالیات در دنیای امروز نیز محسوب می شود.
وی تصریح کرد: اولین قدمی که مالکین یا مدیریت شرکت بعد از تأسیس و ثبت آن در اداره ثبت شرکت ها از لحاظ قانون مالیات های مستقیم می بایست انجام دهند مراجعه به اداره امور مالیاتی محل ثبت شرکت و پرداخت مالیات سرمایه اولیه بر اساس ماده 48 ق.م. م می باشد.
وی گفت: سهام و سهم الشرکه کلیه شرکت های ایرانی موضوع قانون تجارت به استثنای شرکت های تعاونی بر اساس ارزش اسمی سهام یا سهم الشرکه به قرار دو هزار مشمول حق تمبر خواهد بود.
وی در رابطه با نگه داری دفاتر گفت: تمامی اشخاص حقوقی مکلف به ثبت فعالیت های شغلی خود در دفاتر روزنامه و کل موضوع قانون تجارت هستند و باید دفاتر و اسناد و مدارک مربوط را با رعایت اصول و موازین و استانداردهای پذیرفته شده حسابداری نگه داری کنند.
صفری در پایان گفت: شرکت های تازه تأسیس از تاریخ ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت ها یک ماه فرصت دارند دفاتر روزنامه و کل خود را در اداره ثبت شرکت ها ثبت و پلمپ نمایند.

٠٩:٢٠ ٠٧/٠٣/١٣٩١
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد