اولين دانشكده علوم گردشگري كشور افتتاح شد/
رييس جهاد دانشگاهي خبر داد: برنامه جهاد دانشگاهي براي ارتقاي گردشگري در كشور
مراسم افتتاح اولين دانشكده علوم گردشگري ايران و دومين مدرسه پاييزي گردشگري صبح امروز با حضور رييس جهاد دانشگاهي، معاون آموزشي وزارت علوم، رييس دانشگاه علم و فرهنگ و جمعي از دانشجويان و اساتيد در محل تالار كاظمي آشتياني دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاهي ايسنا، دكتر يادگاري رييس جهاد دانشگاهي طي سخناني در اين مراسم با گراميداشت هفته دفاع مقدس ، با اشاره به افتتاح اولين دانشكده علوم گردشگري دانشگاه علم و فرهنگ و دومين مدرسه پاييزي گردشگري از پشتيباني جهاد دانشگاهي براي ارتقا حوزه گردشگري خبر داد.
وي با بيان اينكه بحث گردشگري در زمينه آشنايي با فرهنگ كشور و طبيعت گردي ايران و آشنايي با فرهنگهاي متنوع تاثيرگذار است، اظهار اميدواري كرد كه جهاددانشگاهي بتواند در بحث مديريت و اقتصاد گردشگري اثرگذار باشد.
يادگاري خاطر نشان كرد: ايران با وجود دارا بودن فرهنگها و آداب و رسوم متعدد هنوز ناشناخته است كه اين موضوع ميتواند مورد توجه قرار گيرد.
معاون جهاد دانشگاهي: اولين دوره دكتري مديريت گردشگري در كشور ايجاد شد
معاون آموزشي جهاد دانشگاه از ايجاد اولين دوره دكتري مديريت گردشگري در كشور خبر داد.
دكتر محمدحسين ايماني خوشخو در مراسم افتتاح اولين دانشكده علوم گردشگري ايران گفت: دانشگاه علم و فرهنگ به عنوان بزرگترين دانشگاه غير انتفاعي كشور با راهاندازي اين دانشگاه و ايجاد اولين دوره دكتري مدريت گردشگري كشور به عنوان قطب گردشگري مسير خود را در اين حوزه ادامه خواهد داد.
وي افزود: با ايجاد اولين دوره دكتري مديريت گردشگري كشور دغدغه بسياري از دانشجويان كارشناسي ارشد، اين حوزه جهت ادامه تحصيل در مقطع بالاتر در داخل كشور رفع ميشود.
معاون آموزشي جهاد دانشگاهي با اشاره به منابع فراوان كشور و با تاكيد بر تبديل اين منابع به محصول گفت: با توجه به منابع خدادادي در كشور، گردشگري ميتواند به غير از منافع نفتي براي كشور درآمدزايي داشته باشد.
وي با بيان اينكه شعار ما در دانشگاه علم و فرهنگ اين است كه فارغ التحصيل بيكار نداشته باشيم، تصريح كرد: اين دانشگاه برآمده از نهاد جهاد دانشگاهي است و مسيري را انتخاب كرده كه تا چند سال آينده در ميان دانشگاههاي دولتي برتر كشور قرار گيرد.
معاون دانشگاه علم و فرهنگ خبر داد: افتتاح مدرسه پاييزي گردشگري در 5 استان
معاون آموزشي دانشگاه علم و فرهنگ از افتتاح دومين مدرسه پاييزي گردشگري ويژه مخاطبان دانشجو، دانش آموختگان و اساتيد حوزه گردشگري و ساير علاقمندان در استانهاي تهران، البرز، فارس و خراسان رضوي خبر داد.
دكتر هاشمي امروز در مراسم افتتاح دومين مدرسه پاييزي گردشگري و اولين دانشكده علوم گردشگري ايران كه در محل دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، با بيان اينكه دومين مدرسه پاييزي گردشگري با شعار «علم، آموزش و بازار گردشگري» به مناسبت هفته گردشگري از امروز تا 12 مهرماه به مدت 5 روز در سطوح عمومي، كاربردي و تخصصي برگزار ميشود، ادامه داد: سال گذشته اولين مدرسه گردشگري در حوزه آموزشهاي همگاني شكل گرفت اما امسال اين مدرسه علاوه بر حوزه همگاني در حوزه تخصصي نيز فعاليت ميكند.
وي با اشاره به اهداف كلي اين همايش افزود: از جمله اين اهداف ميتوان به ترويج ادبيات گردشگري در كشور، فراهم نمودن بستر مناسب براي آشنايي دانشجويان، پژوهشگران و استادان با آخرين نظريهها و تئوريهاي حوزه گردشگري، ارتقاي سطح علمي و آشنايي جامعه دانشجويي و علاقمندان گردشگري، تبيين عملي نقش آموزش منابع انساني در توسعه سند گردشگري كشور، بررسي و مطالعه گردشگري منطبق بر اصول علمي و آموزشي رايج در جهان و شناخت طبقهبنديهاي علمي موجود در گردشگري و تحليل آن در ارتباط با منابع انساني اشاره كرد.
هاشمي محورهاي كارگاههاي آموزشي تخصصي را نيز شامل بازاريابي در محدوديتها، سياستگذاري و برنامهريزي در گردشگري، بازارهاي هدف گردشگري ايران عنوان كرد و گفت: همچنين اهميت شناخت گردشگري، آشنايي با جاذبههاي گردشگري ايران، بهداشت سفر و كمكهاي اوليه از محورهاي كارگاههاي آموزشي عمومي به شمار ميرود.
به گزارش خبرنگار ايسنا طي اين مراسم كه امروز صبح در تالار دكتر كاظمي آشتياني دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، علاوه بر افتتاح نخستين دانشكده علوم گردشگري ،دومين مدرسه پاييزي گردشگري و افتتاح نخستين مدرسه كارآموزي گردشگري كشور از باغ گياه شناسي نيز بازديد به عمل خواهد آمد.
اعطاي سمت استاد افتخاري گردشگري به معاون وزارت علوم
معاون وزير علوم خبر داد: ايجاد كميتههاي آموزشي گردشگري، ارتباطات و رسانه
معاون آموزشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري از تشكيل نخستين كميتههاي برنامهريزي آموزشي در حوزه گردشگري و ارتباطات و رسانه در وزارت علوم خبر داد.
بكتر حسين نادري منش نیز در این مراسم با بيان اينكه ايران با مزيتهاي ويژه خود ميتواند بيش از منابع نفت در حوزه گردشگري درآمدزايي داشته باشد، تصريح كرد: اگر تاكنون نتوانستهايم در اين حوزه فعال باشيم از بيتدبيري مسئولان سياستگذار تا مابقي افراد مربوط به اين حوزه است.
وي عنوان كرد: اگر ميخواهيد در گردشگري اقدامي اساسي صورت گيرد بايد درسهاي مربوط به اين حوزه نيز پاسخگوي نيازهاي لازم در اين بخش باشد و در واقع در اين حوزه بايد مسئله محور فعاليت كرد.
وي با اشاره به ضرورت تربيت نيروهاي فني،حرفهاي و علمي كاربردي يا دورههاي پودماني در كشور تصريح كرد: در حال حاضر با مشكل كمبود تكنيسين كاردان روبرو هستيم در حالي كه داراي تعداد زيادي افراد كارشناس ميباشيم.
وي مهمترين بحث در حوزه گردشگري را بحث فرهنگ گردشگري دانست و اظهار اميدواري كرد: موارد ذكر شده در اين مراسم جرقهاي براي بحث ارتقا فرهنگ و اقتصاد گردشگري باشد.
به گزارش ايسنا در طي اين مراسم به دكتر نادري منش معاون آموزشي جهاد از سوي دانشگاه علم و فرهنگ سمت استاد افتخاري در بحث گردشگري ارائه شد.
١٨:٤٥ ٠٨/٠٧/١٣٩١