٠٠:٣٨ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
آموزشي
گردهمائي معاونان آموزشي جهاددانشگاهي در ايلام آغاز شد

20 هزار دانشجوي رسمي در حال حاضر در دانشگاه "علم و فرهنگ" و مراكز علمي – كاربردي اين نهاد مشغول تحصيل هستند .
  به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي، دكتر علي منتظري رييس جهاددانشگاهي در مراسم افتتاحيه گردهمائي معاونان و مديران آموزشي واحدها و پژوهشكده هاي جهاددانشگاهي كه با حضور حجت الاسلام محمدنقي لطفي امام جمعه ايلام و علي محمد آزاد استاندار ايلام صبح امروز در ايلام آغاز به كار نمود ، ضمن اعلام اين مطلب افزود: علاوه بر تعداد فوق ، 400 هزار نفر نيز در قالب 800 دوره كوتاه مدت در جهاددانشگاهي آموزش ديده اند .
  وي با اشاره به اينكه نبايد تنها به آموزشهاي ظاهري و كسب مدرك اكتفا كرد ، گفت : بنا به فرموده امام خميني (ره) دانشگاه مبداء همه تحولات است و بايد در خدمت اسلام ، جامعه اسلامي و رفع نيازهاي مردم قرار گيرد و ما در جهاددانشگاهي برآنيم تا در جهت تحقق چنين آرماني حركت كنيم .
  دكتر منتظري با بيان اينكه مشروعيت همه ما به خاطر اتصال به امام (ره) و رهبر معظم انقلاب است، افزود : عملكرد دانشگاهها در همه ابعاد بايد مطابق نظر و انتظار امام راحل و رهبري باشد و انتظار آنها اين بوده است كه دانشگاهها بايد به تربيت انسان بپردازند و در حقيقت دانشگاه بايد به اين سمت حركت كند .
  وي گفت: حركت دراين مسير خير دنيا و آخرت را همراه دارد و فرزندان انقلاب فرهنگي بايد در اين مسير حركت كنند .
  براساس اين گزارش ، حجت‌الاسلام محمدنقي لطفي نماينده ولي‌فقيه در استان و امام جمعه ايلام ، در اين گردهمائي گفت: دانشمندان ايراني با بومي كردن دانش هسته‌اي جهشي بزرگ براي كشور دركسب استقلال علمي به ارمغان آورده‌اند.
  وي افزود: پافشاري مسوولان و ملت ايران و بومي كردن اين دانش ، از ايران الگويي براي استقلال خواهي علمي و سياسي را به جهانيان معرفي كرده است.
  وي تصريح كرد: ترس دشمنان از ايران هسته‌اي و تلاش آنان براي جلوگيري از دست‌يابي به اين دانش در هدف آنان براي وابستگي علمي و سياسي ايران به قدرتهاي استعماري دنيا نهفته است.
امام جمعه ايلام با اشاره به فعاليت هاي جهاددانشگاهي گفت:جهاد دانشگاهی در عرصه های علمی و فنی دستاورد های بزرگی را برای نظام مقدس اسلامی به ارمغان آورده است . 
  حجت‌الاسلام لطفي، لازمه استقلال و پيشرفت كشور را در تربيت نسل جوان متعهد و متخصص دانست و تاكيد كرد: كشور به پشتوانه اين جوانان بدون هراس از تهديدها در راه پيشرفت و توسعه علمي گام بر مي‌دارد.
وي در خاتمه تصريح نمود:امروز تلاش در عرصه هاي علمي و فرهنگي به منظور توسعه و آباداني كشور جهادي بزرگ محسوب مي شود و بايد به اين مساله توجه بيشتري داشت. 
  همچنين دراين مراسم استاندارايلام نيزدر سخناني چالش پيش‌روي كشوررا مديريت منابع خواند و در اين باره افزود: بكارگيري ظرفيتهاي پنهان و آشكار كشور اكنون نيازمند بهره‌گيري از مديريتي توانا و متخصص در زمينه منابع است.
  علي محمد آزاد تصريح كرد: در صورت تربيت نيروي مديريتي متخصص و انتخاب مديران در جايگاههاي كارشناسي شده ، ميزان بهره‌وري از منابع كشور به ميزان چشمگيري افزايش مي‌يابد.
  وي اظهار داشت: در سايه توجه ويژه دولت تلاش شده است با توجه به اصول مديريت منابع و اصل مهم تربيت نيروهاي متخصص و متعهد نقش دستگاه‌هاي آموزشي بيش از پيش پررنگ شود.
استاندار ايلام يادآور شد: در حال حاضر مساله اشتغال بزرگترين معضل پيش روي فارغ التحصيلان دانشگاهي است و جهاددانشگاهي با توجه به ظرفيت هايي كه دارد مي تواند در اين زمينه به ارايه راهكارهاي جديد و مناسب بپردازد. 
  آزاد در پايان خاطر نشان كرد : با توجه به وجود جوانان انديشمند، متعهد و متخصص در كشور بايد از امكانات كشور براي شتاب‌بخشي به توسعه و دست‌يابي به افق هاي پيشرفت در منطقه و جهان بهره‌گيري شود. 
در ادامه اين مراسم دكتر سعيد ميرزايي معاون آموزشي جهاددانشگاهي تبيين برنامه هاي آموزشي جهاددانشگاهي و بررسي عملكرد واحدهاي اين نهاد در حوزه آموزشي را از مهمترين محورهاي اين گردهمايي دانست و با اشاره به اينكه در سال گذشته قريب به بيست هزار نفر در مراكز علمي كاربردي و آموزش عالي اين نهاد مشغول به تحصيل بودند ، گفت : تاكنون 380 هزار نفر تحت آموزش هاي كوتاه مدت عمومي و تخصصي جهاددانشگاهي قرار گرفته اند و از سال 83 تاكنون نيز تعداد مراكز آموزشي اين نهاد از 110 به 120 مركز رسيده است .
وي تصريح كرد : در سال گذشته 130 كارگاه تخصصي آموزشي درجهاددانشگاهي برگزارشد و 159 دوره تخصصي نيز در گروه هاي مختلف آموزشي تعريف و در آستانه برگزاري قرار دارد .
دكتر ميرزايي در خاتمه يادآور شد: تدوين دوره هاي آموزشي ، تعيين شهريه هاي دوره ها و تعريف دوره هاي آموزشي زبان انگليسي از جمله فعاليت هاي معاونت آموزشي جهاددانشگاهي است كه در راستاي تحقق برنامه سوم توسعه اين نهاد صورت گرفته است .
مرتضي پرهيزكار رييس سازمان همياري اشتغال فارغ التحصيلان جهاددانشگاهي نيز در اين گردهمايي گفت : بحران اشتغال فارغ التحصيلان دانشگاهي ناشي از عدم توجه به مساله مهارت است و اين در حاليست كه هزينه ايجاد يك شغل در كشور بين 15 تا 60 ميليون تومان است .
وي ادامه داد : طبق تعريفهاي بين المللي هر فارغ التحصيل دانشگاهي بايد 15 ويژگي داشته باشد كه يكي از آنها مديريت است اما متاسفانه اين قشر در كشور ما با بحران مهارت روبرو هستند و مهارت هاي فني مورد توجه قرار نمي گيرد .
هاشمي معاون برنامه ريزي استانداري ايلام نيز در ادامه سخنان پرهيزكار گفت : استان ايلام در حوزه اشتغال با مشكلات بسياري مواجه است كه از آن جمله مي توان به عدم وجود مهارت مديريتي و نبود كارگران ماهر و نيمه ماهر اشاره كرد ، در حاليكه تسهيلات اشتغال زايي به كساني اعطا مي شود كه هيچ توجهي به مساله كارآفريني ندارند.
وي در خاتمه افزود : ساماندهي آموزش كارآفريني يكي از بزرگترين معضلات استان ايلام است و جهاددانشگاهي با توجه به توانايي هايي كه دارد مي تواند در اين زمينه به ياري استان بشتابد.ح/الف 
  
 

 

١٥:٥٦ ١٠/٠٣/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد