کارگاه تخصصی قدرت سیاسی از دیدگاه امام علی(ع) برگزار شد
کارگاه تخصصی « قدرت سیاسی از دیدگاه امام علی (ع) » با حضور دانشجویان علاقمند به نهج البلاغه از سوی جهاد دانشگاهی واحد تربیت معلم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد تربیت معلم ، پریسا پرند ، دبیر کانون نهج البلاغه معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد تربیت معلم در این کارگاه با بیان اینکه قدرت سیاسی نزد امام علی (ع) تنها در مفاهیم تئوریک و به صورت نظری خلاصه نمی شود، گفت:«هنگامی قدرت سیاسی مفهوم می یابد که در جامعه متجلی شود و این یک اصل پذیرفته شده نزد امام علی (ع) است که عمل قبل از تعلیم قرار دارد.
وی افزود: از دیدگاه امام علی (ع) قدرت سیاسی عبارت است از برترین ابزار در جامعه انسانی که حق برخورداری از آن بطور امانت ، ابتدا از جانب خداند و سپس مردم به افرادی لایق و شایسته که از مرجعیت دینی برخوردار بوده و درراه اعمال آن از علوم مربوطه به مدیریت اجتماعی نیز بهره می گیرند. اعطا شده است تا بدین وسیله بتوانند با اولویت دادن به نیروی اقناع و بر اساس منطق و استدلال برای کسب اطاعت ، اولا در تامین نیازهای طبیعی انسانها به مطلوبترین وجهی عمل کنند ، و ثانیا جوامع انسانی را به سوی کمال ، معنویت ، و شناخت حقیقت رهنمون باشند و در این را ه علاوه بر هدایت تشریعی که دلیل برعصمت دینی است ،از هدایت تکوینی و بکارگیری عقول بشر بهره بگیرند.ح/الف
١٢:٠٣ ١١/٠٤/١٣٨٥