٢٣:١١ ٠٢/٠٢/١٤٠٤
فرهنگي
ريس سازمان دانشجويان جهاد دانشگاهي خبر داد:
صدور كارت شناسايي ملي براي دانشجويان
تاسيس صندوق قرض‌الحسنه دانشجويي و شهر الكترونيكي

رييس سازمان دانشجويان جهاد دانشگاهي از راه‌اندازي صندوق قرض‌الحسنه دانشجويان ايران (ايسفا)، تاسيس شهر الكترونيكي دانشجويان ايران، صدور كارت شناسايي ملي براي دانشجويان و طراحي سايت مشاهير و استادان ايراني خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی،دكتر مسعود حبيبي با اشاره به تأسیس سازمان دانشجويان در سال 77  راه اندازی خبرگزاري دانشجويان ايران را محصول تلاش سازمان در سال 78 دانست و افزود: از اواسط سال 1378 تمام فعاليتهاي سازمان دانشجويان در قالب خبرگزاري دانشجويان ايران و اقداماتي همچون حمايت از محرومان و مشاركتهاي ملي دانشجويان و برنامه‌هاي ورزشي كوهنوردي خواهران و برادران، دفتر پژوهش و مطالعات فرهنگي و بخش دانشجويان خارجي متمركز شد.
وي گفت : در سال 1384 سازمان دانشجويان مجددا فعاليتهاي ديگر خود را آغاز كرده و با بهره‌گيري از ايده‌هاي صاحبنظران اولويت‌هايي را براي خود در نظر گرفت.
وي ازجمله اولويتهاي اين سازمان را تاسيس شاخه مشاركت‌هاي ملي دانشجويان و حمايت از محرومان بيان كرد و گفت:‌ اين شاخه با هدف اجتماعي كردن دانشجويان و آشنايي آنها با نيازهاي جامعه و همچنين حمايت از محرومان طراحي شد.
وي با اشاره به برنامه‌هاي سازمان دانشجويان در شاخه حمايت از محرومان، اظهار كرد: سازمان درصدد ايجاد گروه‌هاي دانشجويي حامي محرومان در تمام شعب سازمان در كشور و حمايت از اين گروه‌هاست.
وي به تأسیس اتاق فکر حمايت از محرومان اشاره کرد و اظهار اميدواري كرد كه با تلاش این مركز راهكارهايي براي خروج جامعه از محروميت به مسؤولان  ارائه شود.
وي با اشاره به برگزاري همايش دانشجويي حمايت از محرومان (مهر باران) در سال گذشته، گفت: اين همايش به مدت سه روز با دعوت از 45 گروه جهادي و خيريه دانشجويي برگزار شد.
دكتر حبيبي با اشاره به ويژه‌ برنامه «ياد يار» در همايش مهرباران، گفت: ‌در اين برنامه از خدمات مرحوم عبدالله والي، حامي  مردم محروم بشاگرد تقدير شد.
وي تقويت و كمك در برگزاري اردوهاي جهادي دانشجويان را از برنامه هاي آتي اين سازمان دانست و گفت: ‌در اين اردوها دانشجويان با حضور در مناطق محروم علل عقب ماندگي اين منطقه‌ها را بررسي مي‌كنند تا بتوانند راهكارهايي براي نجات از محروميت آنها ارائه دهند.
دکتر حبیبی از ديگر برنامه‌هاي سازمان دانشجويان در سال گذشته را تاسيس دبيرخانه نكوداشت مقام استاد بيان و تصريح كرد: اين دبيرخانه به جهت تقدير از پيشكسوتان علم و دانش و ترويج فرهنگ قدرشناسي در سازمان دانشجويان تاسيس شد.
رییس سازمان دانشجویان  از ديگر فعاليتهاي انجام شده  را تاسيس صندوق قرض‌الحسنه دانشجويان ايران (ايسفا) بيان كرد و افزود: صندوق قرض‌الحسنه دانشجويي با هدف ترويج سنت قرض الحسنه در جامعه دانشگاهي، كمك به تامين نيازهاي مالي و معيشتي و بهبود زندگي دانشجويان و دانشگاهيان و جذب منابع و كمك‌هاي خيرين براي گسترش فعاليت‌هاي علمي و پژوهشي تاسيس شده است.
رييس سازمان دانشجويان جهاد دانشگاهي ديگر اهداف سازمان دانشجويان را كمك به نشر آثار (تاليف و ترجمه) دانشجويان، اعطاي وام قرض‌الحسنه به پژوهشگران در پژوهشهاي كاربردي مصوب و استفاده بهينه از منابع اعتباري و هداياي سازمانها و دانشگاه‌ها براي اعطاي وامهاي قرض الحسنه بيان كرد.
وي اضافه كرد: شعب صندوق قرض‌الحسنه دانشجويان ايران از مهر ماه سال جاري حداقل در 10 دانشگاه فعال مي‌شود و تا اواخر سال نيز اين شعب در تمام دانشگاه‌ها گسترش پيدا مي‌كند.
دکتر حبیبی تشكيل گروه‌هاي دوستي بين دانشجويان ايراني و خارجي در حال تحصيل در كشور را از دیگر برنامه‌هاي سازمان در سال آينده  عنوان كرد و گفت: بر گزاري جلسات ماهيانه فرهنگي اجتماعي با حضور دانشجويان خارجي و ايراني از جمله برنامه های این گروه است.
وي با اشاره به تشكيل شهر الكترونيكي دانشجويان گفت: ‌شهر الكترونيكي دانشجويان ايران دسترسي به اطلاعات، دانش و خدمت را در حوزه‌هاي فرهنگي، علمي، اخبار، اطلاعات عمومي، خدماتي، آموزشي و تجاري تسهيل مي‌كند.
دكتر حبيبي همچنين اظهار كرد: سازمان دانشجويان سايتي ويژه براي استادان و مشاهير ايراني نيز طراحي كرده است.
رييس سازمان دانشجويان جهاد دانشگاهي در خاتمه به تهيه كارت شناسايي ملي دانشجويان ايران در آينده نزديك اشاره نمود و گفت: ‌اين كارت معرفي كننده هويت دانشجويي در تمام بخش‌هاي دولتي و غير دولتي كشور مي‌باشد و براي استفاده بهينه دانشجويان از بخش خدمات عمومي و تخصصي طراحي شده است.ح/الف

١٤:٢٣ ٠٤/٠٦/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد