* دومين دوره اعطاي «تنديس فداكاري» به دانشجويان *
دبير جشنواره: سازمانها و دستگاهها از برنامههاي مروج فرهنگ ايثار حمايت كنند
دبير دومين دوره اعطاي «تنديس فداكاري» به دانشجويان از سازمانها و دستگاههاي مختلف كشور خواست تا در برگزاري برنامههاي مروج فرهنگ ايثار و فداكاري در جامعه حمايت كنند.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران، جمال رحيميان، معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي واحد تهران، امروز در «دومين دوره اعطاي تنديس فداكاري به دانشجويان» كه در دانشگاه تهران برگزار شد، با گراميداشت ياد و خاطر درگذشتگان فاجعه دلخراش بم، گفت: اولين دوره طرح اعطاي تنديس فداكاري در سال گذشته و همزمان با برگزاري جشنواره فرهنگي و دانشجويي بم برگزار شد كه به دليل عظمت اين فاجعه و حضور دانشجويان در عمليات امداد، نجات و سازندگي در بم، به اين حادثه اختصاص يافت.
وي بسط، احيا و گسترش ارزشهاي الهي و انساني، ترويج فرهنگ ايثارگري، تشويق دانشجويان به شركت در فعاليتهاي امدادي و امورخيريه، تقويت روحيه وطن پرستي، ارزشهاي فرهنگ ملي و ديني را از اهداف برگزاري اين مراسم عنوان كرد.
رحيميان با بيان اينكه روند اجرايي دومين دوره اعطاي تنديس فداكاري از ارديبهشت ماه سال 84 شروع شد، خاطرنشان كرد: در اين دوره با دوازده سازمان ذيربط مكاتبه و مذاكره شد كه تنها يك پاسخ مكتوب دريافت كرديم ، اما دلسرد نشده و باز هم مكاتباتي انجام داديم تا در اين مرحله اين طرح را باور كردند. كار جدي از شهريور ماه شروع شد و در پانزده آبان ماه به جمعبندي نهايي رسيد.
وي افزود: در اواسط آذر ماه جلسه حضوري با نمايندگان سازمانها براي تعيين روند اجرايي، اطلاع رساني و مسايل ديگر برگزار شد كه دو نفر انتخاب شدند تا در كميسيون نهايي شركت كنند و در نهايت طبق مصوبات 14 دانشجو را مستحق دريافت تنديس معرفي كرديم، اما آمار و مشخصات اعلام شده در مورد 9 دانشجو صدق كرد و 40 دانشجو نيز مستحق دريافت لوح تقدير شناخته شدند.
دبير جشنواره با بيان اينكه جشنواره امسال داراي بخش ويژه است، گفت: در بخش ويژه با توجه به اهميت فلسطين و آرمان حضرت امام (ره)، سه دانشجويي غيرايراني كه در زمينه مربوط به فلسطين اقدامات شاخصي انجام داده بودند، انتخاب شدند.
رحيميان تصريح كرد: دو گروه نيز مستحق دريافت تنديسي فداكاري شدند و يك گروه نيز لوح تقدير دريافت ميكنند، اين گروهها اقدام به فعاليت بشر دوستانه و موضوعات طرح كرده بودند.
وي در ادامه ضمن گراميداشت ياد و خاطره دو شهيد دانشجوي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تصريح كرد: «حسن قريب» و «اسماعيل عمراني» عكاس و خبرنگار ايسنا همواره در كنار ما بودند و اطلاع رساني برنامههاي جهاد دانشگاهي را بر عهده داشتند كه در سانحه هوايي سي 130 به درجه رفيع شهادت نايل آمدند بنابراين براي گراميداشت ياد و خاطره اين دو عزيز، تنديس فداكاري به خانواده آنها اهدا ميشود.
رحيميان در پايان از كميته امداد امام خميني (ره)، دفتر نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها، هلال احمر، بنياد شهيد، جمعيت دفاع از ملت فلسطين، وزارتخانههاي علوم، بهداشت و جهاد كشاورزي، معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي، سازمان دانشجويي جهاد دانشگاهي، معاونت امور دانشجويي و فرهنگي دانشگاه تهران، شوراي فرهنگ عمومي كشور، صدا و سيما و جهاد دانشگاهي دانشكده حقوق و علوم سياسي به عنوان مشاركت كنندگان اين طرح نام بردند و گفت: ما به اين طرح ايمان داريم و از مسؤولان ميخواهيم ما را به نحويي ياري كنند كه حداقل ده دوره را برگزار كنيم، زيرا پس از آن شميم خوش فداكاري در جامعه ميپيچد.
١٨:٣٤ ٠٥/١٠/١٣٨٤