رييس جهاددانشگاهي:
تلاش ميكنيم با بهرهمندي ازفضاي مجازي، فرهنگ ديني وقرآني را گسترش دهيم
اتحاديهي بينالمللي فعاليتهاي قرآني دانشجويان جهان تشكيل ميشود
رييس جهاددانشگاهي گفت: تلاش ما اين است كه با توجه به توسعهي فناوري اطلاعات دركشور، بتوانيم از اين طريق در تشويق و ترغيب جوانان براي بهرهمندي از فضاي مجازي به منظور گسترش فرهنگ ديني و قرآني گام برداريم.
به گزارش خبرنگار سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دكتر«علي منتظري» در نشست مطبوعاتي نخستين جشنوارهي بينالمللي وبلاگ نويسي قرآني اظهار داشت: مجموعهاي از نهادهاي فرهنگي و ديني در اسفند ماه، سه فعاليت عمدهي بينالمللي را برگزار خواهند كرد و از تاريخ هفتم تا يازدهم اسفندماه نيز اولين دورهي مسابقات بينالمللي قرآني دانشجويان مسلمان جهان برگزار ميشود.
وي افزود:در فاصلهي برگزاري اولين دورهي مسابقات بينالمللي قرآن در تاريخ ٩ اسفند ماه، اتحاديهي بينالمللي فعاليتهاي قرآني دانشجويان جهان تشكيل ميشود و اميدواريم از طريق اين اتحاديه بتوانيم در راه نشر وگسترش فرهنگ قرآني و اعتلاي آن در سراسر جهان فعاليتهاي قابل توجهي را دنبال كنيم.
وي با اشاره به برگزاري نخستين جشنوارهي بينالمللي وبلاگ نويسي قرآني گفت:برگزاركنندگان اصلي اين جشنواره خبرگزاري قرآني ايران وابسته به جهاددانشگاهي، سيماي قرآن وابسته به صدا و سيما هستند و سازمانها، حوزها و مدارس علميهي خارج از كشور، سازمان ملي جوانان، پرشين بلاگ، دانشگاه تهران و معاونت امور مطبوعاتي و تبليغاتي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از مشاركت كنندگان اصلي اين جشنواره هستند.
منتظري در ادامه با اشاره به اين كه اين جشنواره در دو بخش آموزش و مسابقه، طراحي و اجرا ميشود، ابراز داشت: در بخش آموزش تلاش ميكنيم از طريق كارگاههاي حضوري، سه دوره كارگاه را براي طلاب، دانشجويان و دانشآموزان برگزار كنيم و هدف اصلي از آن آشنايي اين افراد براي بهرهمندي از تكنولوژي و فناوريهاي نوين در راه گسترش فرهنگ ديني و قرآني است.
وي با اشاره به اين كه در بخش مسابقهي اين جشنواره به ارزيابي وبلاگهاي قرآني ميپردازيم گفت: كليهي وبلاگهايي كه از تاريخ ١/١/٨٤ تا تاريخ ١/١٢/٨٤ توليد و حداقل در اين مدت يك بار روز آمد شده باشند، ميتوانند در جشنواره حضور يابند.
وي تاكيد كرد: تلاش ما اين است كه با توجه به توسعهي فناوري اطلاعات دركشور، بتوانيم از اين طريق در تشويق و ترغيب جوانان براي بهرهمندي از فضاي مجازي به منظور گسترش فرهنگ ديني و قرآني گام برداريم.
وي يادآور شد: پيشبيني ميكنيم در اين جشنواره كه علاوه بر وبلاگهاي فارسي، وبلاگهايي به ساير زبانها نيز حضور خواهند داشت، بيش از سه هزار وبلاگ قرآني آثار خود را براي ارزيابي و داوري اين جشنواره ارسال كنند.
وي با بيان اين كه جوايزي نيز به برگزيدگان اهدا ميشود، ادامه داد: اين مراسم در ١٦ اسفند ماه سال جاري و مصادف با ولادت امام موسي كاظم (ع) برگزار ميشود.
منتظري در ادامه با بيان اين كه اين جشنواره، محصول تلاش و همفكري بسياري افراد از جمله اعضاي شوراي علمي اين جشنواره هستند، از دكتر«سعيد رضا عاملي»، دكتر «مسعود كوثري» و «بوترابي» و همكاراني از خبرگزاري قرآني كه به صورت مداوم و مستمر در شوراي علمي اين جشنواره فعاليت ميكنند، تشكر كرد.
وي با بيان اين كه در بخش مسابقهي اين جشنواره، ٩ رشته از جمله مقاله، گزارش نويسي، داستان كوتاه، عكس، طراحي قالب، سفرنامه و خاطر نويسي وجود دارد، اظهار داشت: مقدمات اين حركت از امروز آغاز شده و متقاضيان ميتوانند آثار خود را براي ارزيابي به آدرس اينترنتي اين جشنواره www.iqna.ir/festival ارسال كنند، لازم به ذكر است كه اين آثار بايد به صورت الكترونيكي ارسال شود.
وي با اشاره به مراسم افتتاحيهي اين جشنواره در تاريخ ١٦ اسفند ماه گفت: اميدواريم با انعكاس مطلوب اين رويداد، بتوانيم گامي در راه ترويج قرآني با استفاده از فناوريهاي نوين برداريم.م/د
١٣:٠٣ ١٧/١٠/١٣٨٤