سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز به کار کرد
سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی شهید بهشتی، با عضویت 150 نفر از دانشجویان این دانشگاه آغاز به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحدعلوم پزشکی شهید بهشتی، اولین گردهمائی اعضاء سازمان دانشجویان اين واحد با حضور دکتر حبیبی رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، علی اصغرهدایتی رئیس و علیرضا کلانتر معاون فرهنگی و مسئول سازمان دانشجویان این واحد در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي برگزار شد.
بر اساس اين گزارش،در این گردهمائی با ثبت نام از 150 دانشجوی علاقمند، سازمان دانشجویان این دانشگاه به منظور ایجاد زمینه برای شکوفائی استعدادها و ارتقاء توانمندیهای دانشجویان در عرصه های گوناگون علمی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی تشکیل شد.
علی اصغر هدایتی رئیس جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی شهید بهشتی در این گردهمایی با بیان اینکه تقویت حضور دانشجویان در حوزه هاي علمی و دانشگاهی از اهداف اصلی تشکیل این سازمان میباشد، افزود: با توجه به سند چشم انداز 20 ساله نظام و برنامه های توسعه کشور تشكيل این گونه مجموعه ها تقویت روحیه خودباوری و افزايش توان علمی دانشجویان را به دنبال خواهد داشت.
گفتني است،در پایان این مراسم 10 نفر از دانشجویان فعال و نمونه شرکت کننده در طرح « ایران مرز پرگهر» مورد تقدير قرار گرفتند.ح/الف ١١:٠٧ ٢٩/٠٩/١٣٨٥