یادنگاری شهدای خبرنگار خبرگزاری ایسنا
" پرواز را بیاموز " مکتوب شد
کتاب « پرواز را بیاموز » ، یادنگاری خبرنگاران شهید خبرگزاری دانشجویان ایران ( ایسنا ) منتشر شد .
به گزارش خبرنگار کتاب مهر ، « پرواز را بیاموز » یادنامه شهیدان " اسماعیل عمرانی " و " محمد حسن قریب " از شهدای حادثه سقوط هواپیمای c 130 ارتش به تازگی در 54 صفحه توسط خبرگزاری دانشجویان ایران منتشر شد .
در این یادنامه پیام شخصیت های کشوری به مناسبت این فاجعه و همچنین بخشی از خاطرات دوستان و آشنایان این شهیدان به همراه زندگی نامه مختصری ازعمرانی و قریب و گزیده ای از عکس های این دو خبرنگاربه چاپ رسیده است .
در بخشی از این کتاب در باره زندگی شهید محمد حسن قریب آمده است : " محمد حسن قریب طرزه " در سال 1357 در شهرستان نکا متولد شد و دوران تحصیل خود را در مدرسه های هفتم تیر ، فردوسی ، و شهید بهشتی گذراند .
قریب در برنامه های مسجد محل سکونت خود ، فعالیت های مداوم داشت و همزمان با تحصیل در دوره راهنمایی و دبیرستان به کارهایی مانند ساختمان سازی و کار در کوره ای آجر پزی نیز می پرداخت و علاقه خاصی به ورزش های رزمی بدنسازی داشت .
او در سال 1381 و پس از چند سال وقفه در تحصیل در رشته عکاسی دانشگاه هنر تهران با رتبه 30 به عنوان دانشجو پذیرفته شد و زندگی خود را در خوابگاه فلسطین دانشگاه هنر و پس از ان در خوابگاه شهید راهساز ادامه داد .
قریب فعالیت خود را در ایسنا از تیر ماه سال 1382 آغاز کرد و در نهایت در دوازدهمین جشنواره مطبوعات با رتبه نخست رشته عکس خبری گروه نشریات سراسری به دریافت لوح تقدیر و تندیس جشنواره موفق شد .
به گزارش مهر ، شهید اسماعیل عمرانی در 28 شهریور ماه 1359 در عنبر آباد جیرفت متولد شد . ور در سال 1378 در رشته علوم سیاسی در داشنگاه آزاد اسلامی واحد بافت به تحصیل مشغول شد ولی پس از مدتی از این رشته انصراف داد و رشته حسابداری داشنگاه پیام نور واحد بم را انتخاب کرد .
او که در واقعه زلزله بم تعداد زیادی از دوستان و همکلاسی های خود را از دست داده بود در سال 1382 با شرکت در طرح اسکان موقت زلزله زدگان بم به مجموعه جهاد دانشگاهی استان کرمان پیوست و در سال 1383 فعالیت خود را در خبرگزاری دانشجویان ایران منطقه کویر آغاز کرد.
به گزارش مهر ، از اهم فعالیتهای شهید عمرانی می توان به حضور به موقع او در زلزله زرند اشاره کرد که ثبت تصاویر این زلزله و ارسال آن بر روی سایت خبرگزاری ایسنا از جمله اولین تصاویر ثبت شده محسوب می شود.م/د
١٦:١٩ ٠٨/١١/١٣٨٤