طی مراسمی؛
خبرگزاری قرآنی ايران هفتمين سال فعاليت خود را آغاز كرد
خبرگزاری قرآنی ايران ، 10 آبانماه، با برپايی مراسمی هفتمين سال فعاليت خود را با ارسال 500 هزارمين خبر قرآنی و افتتاح بيست و دومين زبان زنده دنيا (زبان هندی)، دهمين شعبه خارجی (تانزانيا)، همچنين دو شعبه استانی زنجان و سمنان جشن گرفت.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، ششمين سال تأسيس و آغاز هفتمين سال فعاليت ايكنا با حضور مسئولان و اعضای تحريريه اين خبرگزاری و جمعی از مسئولان نهادهای فرهنگی كشور امروز، 10 آبانماه، در سالن شورای خبرگزاری قرآنی ايران برگزار شد.
طی اين برنامه مهمانان هر يك با بيانی كوتاه به تبريك ششمين سالروز تأسيس خبرگزاری قرآنی ايران پرداختند، «مقدم» معاون حراست دفتر مركزی جهاد دانشگاهی، طی سخنانی در اين محفل بيان كرد: خبرگزاری قرآنی ايران يكی از ميوههای انقلاب است كه در حال رشد و بالندگی است و در حال حاضر زيبايیهای خود را به نمايش میگذارد.
«حسين ديوسالار» مشاور رئيس و مديركل روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نيز تأسيس خبرگزاری قرآنی ايران را حركتی نوين در حوزه قرآنی طی 30 سال گذشته معرفی كرد و گفت : سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اين خبرگزاری رابطهای تنگاتنگ دارد و ما آماده هرگونه همكاری به منظور رشد و بالندگی فعاليتهای قرآنی در ايكنا به طور خاص و به طور عام در جامعه هستيم.
گزارش ايكنا حاكی است، «مهدی قرهشيخلو» معاون سازمان دارالقرآن الكريم نيز وظيفه اصلی ايكنا را ايجاد فضای معنوی و قرآنی در حوزه داخل و خارج از جامعه دانست و تصريح كرد: در حوزه اطلاعرسانی قرآنی ضعفهای زيادی وجود دارد و اين خبرگزاری میتواند، الگويی مناسب باشد.
از ديگر مهمانانی كه در اين مراسم حضور داشتند، «شوشتری » رئيس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران بود، وی طی سخنانی اظهار كرد: خبرگزاری قرآنی ايران ثابت كرد كه با دست خالی هم میتوان كار فرهنگی انجام داد، البته نيروی انسانی متعهد و مجرب نيز در اين زمينه بسيار مؤثر است. كار قرآنی، كار يك فرد نيست و همه با هم بايد دست به دست يكديگر بدهيم و با استفاده از پتانسيلهای قرآن كريم انقلاب فرهنگی كه مد نظر امام خمينی(ره) بود را محقق كنيم.
«محمود طاووسی» مديركل روابط عمومی جهاد دانشگاهی نيز خبرگزاری قرآنی ايران را از حساسترين رسانهها خواند و گفت: اين رسانه به دليل پرداختن به امور قرآنی و شكل دادن به باورهای دينی مردم بسيار حائز اهميت است و در ادامه «احمد ليايی» مدير محافل راديو قرآن نيز به ايكنا پيشنهاد داد در مورد بحثهای چالشی در اين خبرگزاری بيشتر فعاليت صورت گيرد، وی همچنين ابراز آمادگی برای همكاری هرچه بيشتر با اين خبرگزاری را داشت.
در پايان نيز حجتالاسلام و المسلمين «نوراللهيان»، مشاور و دستيار ويژه دفتر مقام معظم رهبری در امور آموزشی و تبليغی خارج از كشور طی سخنانی تصريح كرد: در شرايط كنونی جهان اسلام در هجمه دشمنان قرار دارد، در چنين شرايطی دفاع از قرآن بايد به شكلی اصولی و برنامهريزیهای منظم صورت گيرد، در كشور ايران كارهای خوبی در زمينه فعاليتهای قرآنی صورت گرفته و اين به بركت انقلاب اسلامی ايران است، ما وظيفه داريم كه نگاه جهانیمان را برای ترويج اين كتاب جهانی عميقتر كنيم.
يادآوری میشود، در اين مراسم «سعيد پورعلی» معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، «مهدی قرهشيخلو» معاون سازمان دارالقرآن الكريم، «هادی مؤذن» مشاور عالی و مديركل دفتر شهردار تهران، «مقدم» معاون حراست دفتر مركزی جهاد دانشگاهی، «محمود طاووسی» مديركل روابط عمومی جهاد دانشگاهی، «حسين ديوسالار» مشاور رئيس و مديركل روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حجتالاسلام و المسلمين «نوراللهيان» مشاور و دستيار ويژه دفتر مقام معظم رهبری در امور آموزشی و تبليغی خارج از كشور، «شوشتری» رئيس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، «احمد ليايی» مدير محافل راديو قرآن، «توليت» رئيس جهاد دانشگاهی استان سمنان حضور داشتند.ح/الف
١٥:٠٥ ١١/٠٨/١٣٨٨