مرکز افکارسنجی جهاددانشگاهی واحد مشهد؛
میزان اثربخشی «همایش اردوی طریق جاوید» را بررسی کرد
بررسی میانگین محورهای سخنرانی در اردوی طریق جاوید نشان داد که برنامههای اجراشده میزان اثربخشی مطلوبی را دارا بودهاند.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد مشهد، چهارمین اردوی فرهنگی دانشجویی طریق جاوید با هدف آشنایی نسل جوان و دانشگاهی با آراء واندیشههای امام از سوی مرکز فرهنگی دانشجویی امام و انقلاب اسلامی با همکاری موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)و جهاددانشگاهی واحد مشهد در مرداد ماه 88 در مشهد مقدس برگزار گردید.
در این همایش که با حضور 300 نفر از دانشجویان سراسر کشور برگزار شد، سخنرانانی از دانشگاه به ارائه مطالبی در خصوص عرفان، سیاست، اجتماع، ادبیات، تربیت و هنر دراندیشههای امام(ره) پرداختند و سپس کارگاههایی در همین رابطه تشکیل گردید تا به سوالات دانشجویان در زمینههای مورد بحث پاسخ داده شود.
مرکز افکارسنجی جهاددانشگاهی مشهد، در نظرسنجی اخیر خود در خصوص همایش مذکور که با هدف سنجش میزان اثربخشی برنامههای فرهنگی انجام شده است، سعی در مشخص نمودن میزان دستیبابی مجریان اردوی فرهنگی فوق به اهداف موردنظر، نموده است و در این راستا، اثر بخشی دقیق برنامههای اجرا شده در اردوی طریق جاوید با استفاده از روش تمامشماری در جلسات سخنرانی تاثیر مطالب ارائه شده در سخنرانی را مورد سنجش قرار داده است.
در خصوص کارگاههای پرسش و پاسخ نیز با همین روش پرسشنامهها تکمیل گردید و در نهایت پرسشنامه عمومی در خصوص کیفیت برگزاری اردوی طریق جاوید توسط دانشجویان تکمیل گردید.
نتایج بررسی میانگین محورهای سخنرانی در اردوی طریق جاوید، حاکی از آن است که: در مجموع برنامههای اجراشده میزان اثربخشی مطلوبی را دارا بودهاند. با توجه به اینکه دامنه میانگینها از 1 تا 5 میباشد، میانگین موافقت پاسخگویان با موارد مطرح شده بیش از حد متوسط بوده است. به طوریکه میانگین کل اثربخشی سخنرانیهای انجام شده 59/3 و بیشترین میزان اثربخشی سخنرانیهای انجام شده، در خصوص آشنایی با اندیشه امام (ره) بوده است. میانگین افزایش اطلاعات (با توجه به آنچه از قبل در این خصوص میدانسته است) در حد متوسط بیان گردیده است.
آشنایی با موضوع در کارگاه ها با میانگین 84/3 بیشترین اثربخشی و افزایش اطلاعات در کارگاهها در حد متوسط موثر بوده است. میانگین کل اثر بخشی در موارد مختلف مورد سنجش بیش از حد متوسط (52/3) میباشد.
بررسی میانگین ارزیابی جنبههای مختلف اردوی طریق جاوید نیز نشان میدهد: در مجموع دانشجویان از رضایت نسبتا خوبی برخوردار بودهاند. با توجه به اینکه دامنه میانگینها از 1 تا 3 میباشد (1 نشان دهنده کمترین میزان رضایت و 3 نشاندهنده بیشترین میزان رضایت) دانشجویان در خصوص زمان برگزاری اردو با میانگین 75/2 بیشترین میزان رضایت را داشته اند. در سایر موارد مورد سنجش و ارزیابی دانشجویان از رضایت نسبتا بالایی برخوردار بودهاند. بطوریکه میانگین کل ارزیابی دانشجویان 61/2 از 3 بوده است.ح/الف
١٤:١٦ ٢٥/٠٨/١٣٨٨