٠٥:٠٣ ١٠/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
فراخوان بيست‌و‌پنجمين جشنواره ملي قرآن دانشجويان ايران

معاون سازمان فعاليت‌های قرآنی دانشجويان كشور از اعلام فراخوان طراحی پوستر و شعار بيست و پنجمين جشنواره ملی قرآن دانشجويان كشور از سوی اين سازمان در قالب مسابقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فعالیتهای قرآنی دانشجویان کشور به نقل از خبرگزاری قرانی ،عيسی عليزاده» معاون فعاليت‌های قرآنی سازمان فعاليت‌های قرآنی دانشجويان كشور،با بيان اين خبر گفت جشنواره ملی قرآن دانشجويان ايران يكی از با سابقه‌ترين فعاليت‌های قرآنی است كه از سوی جهاد دانشگاهی برگزار شده و بيست و پنجمين دوره اين جشنواره كه در واقع ربع قرن از عمر اين جشنواره می‌گذرد نيز از سوی جهاد دانشگاهی برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به نظرسنجی‌ها و آماری كه از دانشجويان شركت‌كننده در سال‌های قبل گرفته شده است، اظهار كرد: نظرسنجی‌ها نشان از اين دارد كه دانشجويان از مرحله ملی و مراحل قبلی مسابقات رضايت نسبی دارند و سعی ما بر اين بوده كه سال به سال دانشجوبان را در پويا و بهتر شدن جشنواره دخالت بدهيم و سال به سال اين جشنواره را باشكوه‌تر برگزار كنيم. عليزاده ادامه داد: در همين راستا مهمترين كاری كه بعد از جشنواره ملی قرآن دانشجويان ايران انجام می‌شود برگزاری مسابقات بين‌المللی قرآن كريم دانشجويان مسلمان است و اين باعث می‌شود دانشجويان ارتقاء ديگری را برای خود در نظر بگيرند و رشد كنند.

دبير بيست و چهارمين جشنواره ملی قرآن دانشجويان ايران با اشاره به اين امر كه جهاد دانشگاهی برای بيست‌ و پنجمين دوره جشنواره ملی قرآن دانشجويان ايران برنامه‌های ويژه‌ای را در جهت ارتقاء سطح كمی و كيفی جشنواره دارد، تصريح كرد: يكی از برنامه‌های در نظر گرفته شده اين است كه قبل از آغاز جشنواره در بيست و پنجمين دوره، با مشاركت نهادهای برگزار كننده يك دوره ارتقاء آموزشی قرآن كريم برای كسانی كه می‌خواهند به مرحله ملی بيايند، برگزار كنيم. معاون فعاليت‌های قرآنی سازمان فعاليت‌های قرآنی دانشجويان كشور ادامه داد: به اين ترتيب دانشجويانی كه می‌خواهند به مرحله ملی بيايند، قبل از شروع جشنواره در كلاس‌هايی كه با تدريس استادان و داوران بين‌المللی قرآن كريم برگزار می‌شود، حضور پيدا می‌كنند تا بتوانند آمادگی خوبی پيدا كنند، چراكه دليل عدم موفقيت بعضی از دانشجويان در مرحله ملی اين است كه دسترسی آن‌ها به استادانی كه بتوانند در اين مرحله به آن‌ها كمك كند كم است.

عليزاده با اشاره به ديگر برنامه‌‌های در نظر گرفته شده برای اين دوره جشنواره، اظهار كرد: به خاطر اينكه يك فضايی را برای مشاركت در اجرا به دانشجويان بدهيم و ار خلاقيت هنری و ادبی آن‌ها نيز استفاده كنيم، در نظر داريم طراحی پوستر و شعار جشنواره را به مسابقه بگذاريم و پس از داوری، فردی كه پوستر و شعار منتخب را طراحی كرده است در مراسم افتتاحيه بيست و پنجمين جشنواره ملی قرآن دانشجويان ايران مورد تجليل قرار می‌گيرد. دبير بيست و چهارمين جشنواره ملی قرآن دانشجويان ايران شرايط ارسال اثر را اين‌گونه بيان كرد: حداكثر تعداد آثار ارسالی توسط هر فرد پنج اثر در قطع 70*50 است، ارسال فايل اثر بايد در فرمت (jpg-tif-psd) و با dpi300 باشد، همچنين استفاده از نام جشنواره در طراحی پوستر و ارسال اثر در طراحی پوستر به صورت پلات ضروری است.

وی گفت: دانشجويان برای طراحی پوستر جشنواره بايد توجه كنند كه المان دانشجو بودن را در پوستر مد نظر داشته باشند، همچنين پوستر بايد فضايی قرآنی داشته باشد و با توجه به اينكه اين جشنواره بيست‌ و پنجمين دوره خود را می‌گذراند و ربع قرن از فعاليت آن می‌گذرد بايد نوآوری و شكوفايی خاصی در رابطه با سابقه جشنواره مورد توجه قرار گيرد. معاون فعاليت‌های قرآنی سازمان فعاليت‌های قرآنی دانشجويان كشور تصريح كرد: به كسی كه بتواند اين پوستر را طراحی كند و قاعدتاً يك نفر هم است در مراسم افتتاحيه جشنواره جايزه اهدا می‌شود و حتی اگر پوستر اين قابليت را داشته باشد، به عنوان پوستر يا آرم ثابتی كه فقط هر دوره تاريخ يا مشاركت‌كنندگان آن عوض شود در نظر گرفته می‌شود. وی در ادامه با اشاره به شرايط انتخاب شعار بيست و پنجمين جشنواره ملی قرآن دانشجويان ايران، تصريح كرد: خاصيت اين شعار اين است كه كليه برنامه‌های محتوايی از جمله نشست‌هايی كه در حاشيه برنامه برگزار می‌شود و مطالبی كه در سخنرانی‌ها عنوان می‌شود بر مبنای همان شعار خواهد بود، توجه به روحيه دانشجويی در اين مسابقات، توجه به مفاهيم قرآنی، گويا بودن مفهوم جامعيت قرآن برای تمام اقشار، همچنين كوتاه و موجز بودن شعار از جمله شرايطی است كه بايد در نظر گرفته شود. عليزاده بيان كرد: ارسال اطلاعات فرد شامل، نام و نام خانوادگی، شماره دانشجويی، پست ‌الكترونيكی، شماره تماس و نام دانشگاه ضروری است، همچنين توجه به اين نكته ضرورری است كه هر شخص فقط می‌تواند يك شعار ارسال كند.

دبير بيست و چهارمين جشنواره ملی قرآن دانشجويان ايران در پايان يادآور شد: دانشجويان می‌توانند طی اين هفته با مراجعه به خبرگزاری ايكنا و پايگاه اطلاع‌رسانی ايسكا با فرم طراحی پوستر و شعار بيست و پنجمين جشنواره ملی قرآن دانشجويان ايران، همچنين مهلت مقرر برای ارسال آثار آشنا شوند.ح/الف

١٦:١٦ ٠٨/٠٩/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد