مشاور اجرايي استاندار ايلام گفت: اولويت ما اجراي برنامههاي فرهنگي، براي تغيير رفتار در جامعه است.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام ،مهندس حسن خسروآبادي در جريان بازديد از جهاد دانشگاهي واحد ايلام ضمن اعلام اين خبر اظهار كرد: عدم توجه به فرهنگ در هر بخشي ميتواند روند اجرايي فعاليتها و فراهم كردن بسترهاي توسعه را دچار عقب ماندگي كند.
وي با بيان اينكه مطالبه همه اقشار جامعه از اين نهاد انقلابي زياد است، اضافه كرد: مولفه یک کار جهاد در گام اول علمی و بعد مردمی بودن است که جهاد دانشگاهي به جهت علمي و مردمي بودن اين مطالبه را براي خود ايجاد كرده است و انتظارات را بالا برده است.
خسرو آبادي با اشاره به اينكه در استانی با دارا بودن اینه همه جوان تحصیل کرده دیددن این همه مشکل جای تعجب دارد، افزود: اجراي برنامههاي فرهنگي از مهمترين و اولين برنامههاي اجرايي دولت است در تمام کشور است و راه برون رفت استاني همچون ايلام از بن بست، برنامه ريزي و اجراي طرحهاي فرهنگي و پژوهشي است.
مشاور اجرايي استاندار ايلام براي ادامه راه در مسير دستيابي به توسعه متوازن، داشتن چشم اندازي مطلوب و تدوين شده را الزامي دانست و گفت: داشتن چشم اندازهاي چند ساله براي دستيابي به اهداف مورد نظر بسيار ضروري است كه البته توجه به فرهنگ اصيل اسلامي ما را در اين مسير به هدف ميرساند.
خسرو آبادي پتانسيلهاي جوانان و بسترهاي توسعه در استان را مطلوب ارزيابي و عنوان كرد: استعدادهاي بخش انرژي، كشاورزي و صنعت غير فلزي در استان ايلام، ميتواند اين منطقه را در سطح كشور بدرخشاند.
وي پاسخگويي و ارائه گزارش عملكرد توسط مديران را لازمه كار آنها اعلام و عنوان كرد: كليه بخشها و مسوولان استان بايد در هر شرايطي پاسخگو باشند چرا كه اين مهم در راس برنامه دولت خدمتگزار است.
عباس ناصري، رييس جهاد دانشگاهي واحد استان ايلام نيز در اين بازديد گفت: برنامهريزي و اجراي مباحث فرهنگي از اولويتهاي اين واحد است كه در همين راستا در 8 حوزه در دانشگاههاي استان فعاليت ميكنند.
وي اعتبارات بخش فرهنگي را بسيار ضعيف دانست و گفت: با توجه به اهميت اين بخش و اجراي صحيح و كامل برنامههاي فرهنگي براي نسل جوان دانشجو ميطلبد كه در اين قسمت اعتبارات تكميلي تخصيص يابد.
ناصري يكي از دستاوردهاي پژوهشي اين واحد را تهيه بانك اطلاعاتي براي فارغ التحصيلان ارشد و دكترا در سطح استان اعلام و بيان كرد: تاكنون 700 نفر در 15 گرايش در اين بانك اطلاعاتي ثبت نام شدهاند.
وي گفت: در راستاي تهيه نقشه جامع علمي كشور، بخش فناوري به جهاد دانشگاهي كشور محول شد كه واحد ايلام نيز در همين راستا با انتخاب موضوع گياهان دارويي توانسته است قدمي ارزشمند بردارد.
ناصري راه اندازي اولين مركز آموزش عالي علمي كاربردي در استان را از فعاليتهاي جهاد دانشگاهي دانست و افزود: اين واحد در 9 رشته كارداني و يك رشته كارشناسي در حال فعاليت است تا كنون 500 فارغ التحصيل داشته است.
رييس جهاد دانشگاهي واحد ايلام برگزاري كلاسهاي آموزشي در حوزه آموزش و بهرهمندي 40 هزار نفر در استان را از فعاليتهاي اين حوزه دانست و خاطرنشان كرد: در بخش آموزش كاركنان دولت بيش از 3 هزار و 500 نفر در استان آموزش ديدهاند.ح/الف