همزمان با سالروز فتح خرمشهر؛
مراسم گرامیداشت دانشجوی شهید دکتر سید محمد شکری با عنوان «وصال مستانه» برگزار می شود
مراسم گرامیداشت دانشجوی شهید دکتر سید محمد شکری، دانشجوی پزشکی ورودی 64 دانشگاه تهران با عنوان «وصال مستانه» توسط جهاد دانشگاهی و همکاری ستاد بزرگداشت شهدای دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، همزمان با سالروز فتح خرمشهر، روز مقاومت، ایثار و پیروزی مراسم گرامیداشت دانشجوی شهید دکتر سید محمد شکری با خاطره گویی همرزمان و همدوره ای ها و خانواده آن شهید عزیز برگزار می شود.
این همایش سه شنبه 4 خرداد ماه جاری از ساعت 14 تا 16در تالار ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.
لازم به ذکر است، برگزاری این مراسم با حضور گروه «بیدل» و اجرای استاد حسام الدین سراج در رثای شهدا همراه است.
زندگینامه شهید سید محمد شکری
شهید سید محمد شکری در سال 1340 در کربلا دیده به جهان گشود، از همان اوان کودکی در سال 1349 دوران تحصیل را با نمرات عالی پشتسر گذاشت تا به عرصه انقلاب رسید. نوجوان پرشوری که توانست همسالان خود را سازماندهی کرده و به امور مردم گرفتار و محرومیتهای ستمشاهی در هیاهوی انقلاب رسیدگی کند. او در محله سقاباشی (خیابان ایران) سرشناس شد. نفت و ارزاق مردمان محله را با تمام سختیها فراهم میکرد و به درب خانهها میرساند.
با رسیدن فصل جنگ لباس سربازی به تن کرد و با همان روحیه رزمندگی که داشت آنجا نیز به دلیل رشادتهایش در میدان جهاد بارها تشویق شد. با اتمام سربازی بلافاصله در تثبیت یک بسیجی داوطلب به جمع رزمندگان، گردان عمار لشکر 27 محمدرسولالله (ص) پیوست و لباس امدادگری به تن کرد.
در همین ایام حماسهساز در کنکور سال 64 نیز شرکت کرد و در رشته پزشکی دانشگاه تهران مشغول به تحصیل شد، در حالی که از جبهه نیز غفلت نمیکرد و در هر فرصت و فراغتی با همرزمان خود عازم منطقه جنگی میشد. حضور روشنی بخشش در کلاسهای درس رنگین کمانی از عشق و معرفت بود که ارزشهای شکفته در خطوط نبرد را تا پشت میز و صندلیهای کلاس میکشاند، همکلاسان و اساتیدش را سیراب مرام انسانی خود میکرد، آنقدر که آنان پس از شهادتش گریان و دلتنگ، تشییع با شکوهی از او کردند و استادش نیز کتاب تالیفی خود را به روح بلند او اهداء کرد.
سید محمد در عملیات تکمیلی کربلای 5 شلمچه زمانی که بچههای مجروح گردان در منطقه محاصره بودند غیرتمندانه به سویشان شتافت در حالی که به خوبی میدانست به چه مهلکهای پا میگذارد و در تاریخ 12 اسفند ماه سال 65 به شهادت رسید.
آخرین کلام به یادگار ماندهاش چنین بود؛ به سوی جبههها میروم تا عرباً عربا را تجربه کنم .
و تجربه کرد و شهد شیرین شهادت را به گونهای نوشید که پیکر به خانه برگشتهاش قطعه قطعه بود.
محمد سالهای مسوول پایگاه بسیج مسجد حضرت موسی الرضا (ع) (ضیاء آبادی) بود و بسیاری از همسالان و نوجوانان محله را با راه و رسم جنگ و شهادت آشنا کرد. پرکشیدنش نیز فتحیابی بود که قافلهای از شهدا را از کوچه و محله سقاباشی و از پایگاه مسجد آقای ضیاءآبادی به آسمان کشاند، و همانطور که برادر شهیدش در روز شهادت حضرت علی (ع) به خاک سپرده شد، پیکر پاک شهید سید محمد شکری نیز در روز ولادت مولی الموحدین علی(ع) در بهشت زهرا (س) به خاک سپرده شد.ح/الف
١٥:٣٦ ٠١/٠٣/١٣٨٩