٢١:١١ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
با حضور رييس جهاددانشگاهی
از برگزارکنندگان چهارمین دوره طرح ملی ایران مرز پرگهر تقدیر شد
طی مراسمی از اعضا ي دبیرخانه چهارمین دوره طرح ملی ایران مرز پرگهر با حضور  دکتر حميد رضا طیبی رييس جهاددانشگاهی تقدیر بعمل آمد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز گردشگری علمی - فرهنگی دانشجویان ایران (ایستا)،
در این مراسم  دکتر حميد رضا طیبی رئیس جهاددانشگاهی از برگزاری موفق این طرح در سطح دانشگاه های کشور اظهار خرسندی کرد و تاکید نمود: طرح ملی ایران مرز پرگهر در جهت ایجاد روحیه خودباوری در جوانان تاثیر بسزایی داشته و از آنجا که ما موظف به حفظ و حراست از میهن عزیزمان جمهوری اسلامی ایران هستیم و باید یک الگوی موفق از این کشور را بعنوان یک سرزمین قدرتمند و آباد به جهان ارائه دهیم و این کار جز از طریق توسعه علمی و فناورانه و همچنین توسعه فرهنگی و اجتماعی حاصل نمی شود که باید بوسیله جوانان خودباور و عاشق به این مرز و بوم صورت پذیرد و اینگونه بازدیدهای علمی- فرهنگی جوانانی با روحیه خودباوری به بار می آورد که مسئولین باید با برنامه ریزی مناسب از نیروهای جوان و خلاق در جهت پیشبرد مقاصد علمی و همچنین گسترش صنعت توریسم استفاده نمایند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین با مطرح نمودن بحث گردشگری علمی در خارج از کشور یادآور شد: دانشجویان با سفر به کشورهای دیگر علاوه بر آشنایی با مواریث فرهنگی و تمدنی آن سرزمین، از تجارب و دستاوردهای روز آن استفاده نموده تا از این طریق بتوانند در جهت توسعه فناوری و تقویت زیرساخت های گردشگری کشور اقدامات مهمی را در کشور انجام دهند.

وی همچنین با تاکید بر تاسیس پژوهشکده گردشگری خاطرنشان کرد: پژوهشگاه علوم انسانی یا سایر پژوهشکده های جهاددانشگاهی دارای ظرفیتها و پتانسیل‌های مناسبی جهت تاسیس بخش گردشگری هستند که می توان در آن با رویکردی علمی- پژوهشی به ابعاد مختلف گردشگری پرداخت.

مهندس فیض سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی نیز در سخناني  با تاکید بر اهمیت اجرای طرح ملی ایران مرز پرگهر گفت: یکی از آثار مثبت این طرح ایجاد اعتماد بنفس در جوانان و پیشگیری از مهاجرت نخبگان به خارج از کشور است.

 وي افزود : دانشجو با بازدید از توانمندی‌ها و دستاوردها و نیز میراث تمدنی کشورش احساس می کند که در یک جامعه ارزشمند و پرتوان از لحاظ علمی و فرهنگی زندگی می کند و بر خود لازم می داند که با توان علمی خودش و بهره وری از علوم موجود در پیشبرد اهداف توسعه وطن اقدام نماید.

 رئیس مرکز گردشگری علمی- فرهنگی دانشجویان و دبیر طرح ملی ایران مرز پرگهر نیز در این مراسم اشاره نمودند که طرح ملی ایران مرز پرگهر یکی از طرح های شاخص و موفق حوزه معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی است که از سال 1384 اولین دوره خود را شروع و تاکنون ادامه داشته است.

 جهانيان ادامه داد: این طرح در جهت تقویت روحیه خودباوری و ایجاد انگیزه در بین دانشجویان و جوانان آینده ساز ایران اسلامی با برنامه ریزی هدفمند و در قالب اردوهای یک تا چند روزه از پروژه های ملی و توانمندیهای ایران اسلامی که بعد از انقلاب توسط مهندسین و متخصصین بومی و داخلی ساخته شده است، طراحی گردیده که این کار علاوه بر اینکه دانشجویان را در جهت تحقق خودباوری و خودآگاهی از توان ملی سوق می دهد، آنها را در راستای امور آموزشی و تحصیلی کمک نموده تا ایده های نو و خلاقیت های علمی آنان ظهور و بروز نماید و همچنین در بحث بازدید از مواریث فرهنگی و تمدنی با تاریخ تمدن عظیم این مرز پرگهر و جاذبه های گردشگری متنوع آن آشنا گردند.

وی خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح سعی بر آن شد که پروژه ها و مکان‌های مورد بازدید با رشته تحصیلی دانشجویان و میزان علاقمندی آنها مرتبط بوده تا بتوانند علاوه بر بازدید در پیشبرد علمی رشته تحصیلی خود استفاده نمایند تا با ارائه طرح ها و ایده های نو در جهت توسعه و سربلندی ایران اسلامی مسئولین و متولیان امر را یاری نمایند.

 دبیر طرح ملی ایران مرز پرگهر در پایان از تمامی دستگاه ها و سازمان ها از جمله سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سازمان ملی جوانان، سازمان وزارت علوم، معاونت فرهنگی دانشگاه ها و سایر دستگاه هایی که این طرح را حمایت کردند تشکر و قدردانی نمود.

 در ادامه مراسم ، دکتر محمد حسن ایمانی خوشخوعضو شورای مرکزی مرکز گردشگری علمی- فرهنگی دانشجویان ایران گفت: جهاددانشگاهی در حوزه گردشگری سابقه طولانی داشته است که این مقوله در اوائل انقلاب با هدف خاص سازندگی مطرح بوده و هم اکنون به شکلی دیگر در حوزه های مختلف علمی- فرهنگی نمود کرده است.

 عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی با رویکردی علمی به مقوله گردشگری پرداخت و اضافه نمود که این مرکز قطب گردشگری جهاددانشگاهی است که می تواند با تعامل و ارتباط دانشجویان هم بعنوان یک فعالیت فوق برنامه و هم بعنوان یک کار علمی توأمان در حوزه های مختلف گردشگری و همچنین با پیشتازی در حوزه مباحث علمی گردشگری و توجه اصولی و بنیادی به این مورد در جهت علمی نمودن صنعت توریسم گام های هدفمندی بردارد.الف/ر

١٤:١٩ ١٩/٠٣/١٣٨٩
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد