١٦:٠٧ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
از سوي معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد تربیت معلم
سلسله نشست‌های "گفتارهایی در شناخت فرهنگ ملل" برگزار شد
سلسله نشست‌های"گفتارهایی در شناخت فرهنگ ملل" با عنوان " دانستن برای زیستن" توسط معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد تربیت معلم با برگزاري 10 نشست پايان يافت.

 به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي واحد تربيت معلم ،سلسله نشست های"گفتارهایی در شناخت فرهنگ ملل" با عنوان " دانستن برای زیستن" توسط معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد تربیت معلم به منظور آشنایی دانشجویان با فرهنگ، آیین و آداب جوامع مختلف در جهان و ارتقاء شناخت آنان در این زمینه، از طریق معرفی فرهنگ و آیین های جوامع مذکور، برگزار شد.

 در این نشست‌ها از اساتیدی که بخشی از عمر یا تحصیلات خود را در کشورهای دیگر سپری کرده‌اند و با فرهنگ این کشورها آشنایی کافی دارند دعوت شد که به صورت جداگانه (هر کدام در یک نشست)، به معرفی فرهنگ ملل مذکور بپردازند و از مستندات لازم برای بهره‌مندی بیشتر استفاده نمایند. در اولين نشست، «شباهت هاي فرهنگي جامعه ايران و روسيه» توسط دكتر محمدتقي مختاري بررسي و تحليل گرديد. «نگاهي به هنر و فرهنگ در جامعه ايران و افغانستان(خواستگاري تا عروسي ؛ نوروز ؛ يلدا ؛ هنرهاي ملي؛ ...)» موضوع دومين نشست بود كه توسط محمدمهدي ميرزايي، دانشجوي هنرمند افغاني‌تبار دانشگاه تربيت معلم ارائه گرديد. در سومين نشست، «روابط فرهنگي جامعه ايران و سوريه» مورد بررسي قرار گرفت.

 «هندوستان، كشور عجايب (بررسي جشن هاي آيين و اديان)»، عنوان چهارمين نشست از اين سلسله‌نشست‌ها بود كه دكتر حسين محمدي، فارغ التحصيل كشور هندوستان، به بيان خاطرات و تجربيات خود در اين زمينه پرداخت. دكتر کلارستاقی، فارغ التحصیل کشور فرانسه، سخنران پنجمين نشست "گفتارهایی در شناخت فرهنگ ملل" بود كه به موضوع «تحصیل و زندگی در فرانسه» پرداخت. در ششمين نشست، دكتر بهادر باقري «خاطرات دو سال تدريس» خود در اين كشور را براي دانشجويان تشريح نمود.

«خاطرات بيش از يك دهه حضور در عرصه علمي آلمان» عنوان نشست هفتم بود كه با ارائه دكتر مهرداد ترابي‌نژاد، فارغ التحصیل کشور آلمان صورت پذيرفت. در هفتمين نشست، دكتر محمد پارسا نسب، به بررسي «فرهنگ و تمدن ايران در اسپانياي امروز» پرداخت. سخنران نشست‌هاي نهم و دهم سلسله نشست‌های "گفتارهایی در شناخت فرهنگ ملل"، دكتر محمد نبيّوني، فارغ التحصیل کشور انگلستان و امریکا بود كه در نشست نهم به «مقايسه فرآيند تحصيلات تكميلي و تحقيق در انگلستان و امريكا، انگلستان و ايران» پرداخت و در نشست دهم «نحوه گسترش‌اسلام‌در انگلستان» را تشريح نمود.

١٠:٤٨ ١٠/٠٥/١٣٨٩
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد