١٤:٥٣ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
فرماندار شهرستان ماکو؛
استفاده از پتانسیل‌های جهاددانشگاهی تجربه پر برکتی براي دولت و نظام بوده‌است
فرماندار شهرستان ماکو گفت: استفاده دولت از پتانسیل‌های جهاددانشگاهی تجربه پر برکتی برای دولت و نظام بوده است.  به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي واحد آربايجان شرقي ،احمدیان ضمن بیان مطلب فوق افزود: اجرای طرح هادی در دور افتاده ترین نقاط شهرستان ماکو و بازتاب نیازها و ظرفیت های منطقه و خدمات دولت در این مناطق از طریق خبرگزاری های جهاد دانشگاهی در شهرستان ماکو بزرگترین فرصت ها را پیش روی این شهرستان از نظر ملی و بین المللی قرار می دهد. فرماندار شهرستان ماکو گفت: عملکرد جهاددانشگاهی در راستای سیاست‌های دولت و نقطه عطفی برای توسعه فرهنگ کارآفرینی و آموزشهای تخصصی در شهرستان است. وی افزود: جهاددانشگاهی یک نهاد علمی و انقلابی است که نام ایران را بر قله‌های علم و فناوری دنیا در عرصه‌های علمی، فرهنگی و خبری بر افراشته است و بحث سلول‌های بنیادین فقط گوشه‌ای از کارنامه زرین جهاد‌دانشگاهی می‌باشد. نماینده دولت در شهرستان ماکو با اشاره به خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، اظهار کرد: این دو خبرگزاری از دستاورد‌های بی‌نظیر جهاددانشگاهی می‌باشد که باعث جلوگیری از سوء استفاده رسانه‌های بیگانه از فضای سیاسی کشور شده است.
 احمدیان همچنین با اشاره به عملکرد خبرگزاری ایسنا، گفت: این خبرگزاری در سطح شهرستان ماکو بسیار فعال بوده و علاوه بر اینکه پوشش دهنده مشکلات جامعه می‌باشد، خدمات دولت را نیز در سطح ملی و بین المللی مخابره می‌نماید.
 وی خبرگزاری قرآنی ایکنا را گامی موثر در جهت ارتقاء سطح فرهنگ قرآنی و دینی جامعه عنوان کرد. فرماندار شهرستان ماکو، آموزش‌های بکر تخصصی و توانمندسازی مهارت‌های کارکنان دولت، اجرای طرح‌های پژوهشی هادی شهری در منطقه و برگزاری دوره‌های تخصصی کار آفرینی را از عملکردهای مهم جهاد دانشگاهی دانست.
 وی با اشاره به رسالت خدمات رسانی این نهاد در مناطق مرزی و محروم و کمتر توسعه یافته گفت: برگزاری اولین همایش علمی و تخصصی کار آفرینی منطقه شمال استان وسایر برنامه های شاخص این نهاد در ماکو، نشان از توجه ویژه جهاد دانشگاهی به مناطق خارج از مرکز و یا محروم و حساس است. فرماندار ماکو با بیان اینکه جهاد دانشگاهی با هدف جهاد در راه علم و در راستای توسعه جامعه و رفع نیاز های مردم به وجود آمده است، افزود: دستاورد های تخصصی و رویکرد علمی این نهاد با توجه به امکانات کم نشان از دقت جهادگری و تخصص و تعهد این نهاد انقلابی است. وی روحیه جهاد دانشگاهی را سرمایه ای تمام شدنی برای انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: جهاد دانشگاهی با کمترین وابستگی مادی توانسته در کنار دولت ماموریت های پیچیده، تخصصی و علمی را با مسوولیت جهادی بپذیرد که نیاز است الگوهای جهاد در کل جامعه تبلیغ و طراحی و پیاده شود. احمدیان در خاتمه سخنان خود اظهار کرد: با پشتیبانی و حمایت از جهاد دانشگاهی می توان آنرا به یکی از بازوان علمی، مدریتی و فرهنگی در ارائه مشاوره به فرمانداری های شهرستان ها در زمینه های برگزاری همایش ها، مطالعات مدریتی و اجتماعی مردم شناسی، افکار سنجی و تعریف و طراحی دوره های تخصصی مورد نیاز شهرستان ها با توجه به ویژه گی های منحصر به فرد اکوتوریسمی و جغرافیایی و مرزی تبدیل کرد.الف/ر
١٥:٢٠ ١٢/٠٥/١٣٨٩
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد