استاندار کرمانشاه:
جهاد دانشگاهی از ظرفیت های بالایی در توسعه استان برخوردار است
در جلسه کارگروه اجتماعی فرهنگی استان کرمانشاه تاسیس پژوهشکده های توسعه کالبدی، تجارت کار و آفرینی، رویان توسط جهاددانشگاهی مصوب و مقرر شد که جزء موارد پیشنهادی در سفر هیات دولت به استان قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد کرمانشاه، مهندس سید دادوش هاشمی ضمن بررسی طرحهای پیشنهاد شده در این کارگروه، بر استفاده از ظرفیت های جهاددانشگاهی در جهت توسعه استان تاکید کرد.
استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه طرح های تحقیقاتی و پژوهشی می تواند در ارائه راهکار برای حل مشکلات جامعه موثر باشد، گفت: با بررسی دقیق و علمی معضلات در طرح های پژوهشی می توان راه های برون رفت از آنها را به صورت ریشه ای ارائه کرد.
هاشمی خاطر نشان کرد: استان کرمانشاه در تولید ایده در کشور بسیار موفق است اما باید برای اجرایی شدن آنها بیشتر تلاش کند.
وی در ادامه با اشاره به هم مرز بودن استان کرمانشاه با کشور عراق، بر ایجاد پژوهشکده تجارت و کارآفرینی توسط جهاددانشگاهی تاکید کرد و گفت: باید از مزیت مرزی بودن استان با تاسیس این پژوهشکده بیشتر استفاده کنیم.
استاندار کرمانشاه از راه اندازی شعبه پژوهشگاه رویان غرب کشور در کرمانشاه توسط جهاددانشگاهی استقبال کرد و گفت: با توجه به برند بالای این مرکز، ایجاد آن در استان نتایج مثبتی خواهد داشت.
در ادامه این جلسه دکتر بهروز بادکو رییس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه، ضمن ارائه گزارشی از ضرورت های تاسیس پژوهشکده های توسعه کالبدی، مطالعات اقوام، تجارت کارآفرینی، راه اندازی فاز دوم پارک علم و فن آوری، تاسیس مراکز رشد در شهرهای اسلام آباد غرب، سنقر و کرمانشاه، ایجاد پارک علم و فناوری کودکان، مجتمع علمی باغ بوتانیک و شعبه پژوهشگاه رویان در غرب کرمانشاه پرداخت و گفت: سعی شده است در سفر هیات دولت به استان و تصویب ایجاد این مراکز به نیازهای علمی - پژوهشی تحقیقاتی کرمانشاه پاسخ داده شود.
وی با اشاره به قابلیت های بالای پژوهشی، علمی و اجرایی جهاد دانشگاهی، تصریح کرد: آماده نقش آفرینی بیشتر و موثر تر در توسعه استان هستیم.
رییس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه تاکید کرد: استان کرمانشاه پر جمعیت ترین استان غرب کشور است که جهاددانشگاهی با توجه به اینکه در برنامه سند چشم انداز 20 ساله کشور به عنوان سازمان پیشگام از نظر فعالیتهای علمی نام برده شده وظیفه خود می داند در جهت توسعه استان بیشتر تلاش کند.
بادکو در ادامه گفت: پیشنهاد گنجاندن مراکز یاد شده در سفر هیات دولت برپایه بندهای تفاهم نامه بین استاندار کرمانشاه و رییس جهاددانشگاهی کشور است که در بهمن ماه سال گذشته به امضاء رسید.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که با تصویب تاسیس این پژوهشکده ها و مراکز علمی تحقیقاتی، گردشگری بتوان در آینده ای نزدیک شاهد درخشش هرچه بیشتر استان به عنوان مرکز غرب کشور بود.
گفتنی است، در پایان این جلسه راه اندازی پژوهشکده توسعه کالبدی، تجارت کارآفرینی، رویان، مصوب و مقرر شد ایجاد پژوهشکده اقوام، فاز دوم پارک علم و فناوری با نگاه مثبت مسئولین در یک کمیته تخصصی دیگر بررسی و نتایج آن در جلسه بعد این کارگروه مطرح گردد.
١٢:٢٢ ١٠/٠٥/١٣٨٩