١٦:١٣ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
فرماندار اراك:
جهاددانشگاهی ظرفيت لازم برای كسب دستاوردهای قرآنی را دارد
فرماندار اراك گفت: با توجه به اينكه جهاددانشگاهی در خصوص علوم مختلف پيشرفت‌های قابل توجه و توانمندی‌های بسياری از خود نشان داده است در عرصه موضوعات متافزيك، دينی و قرآنی نيز توانايی لازم جهت كسب دستاوردهای قابل توجه را داراست.

  به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی«محمدحسن آصفری»، فرماندار شهرستان اراك در آستانه سی‌امين سالروز تأسيس جهاددانشگاهی گفت: همانطور كه از اسم جهاددانشگاهی برمی‌آيد فعاليت‌های اين نهاد از حوزه كارهای روزمره خارج بوده و در زمره فعاليت‌های جهادی جای دارد.

 وی با بيان اين مطلب كه عموماً انجام اموری را كه از طريق روند عادی و معمولی قابل اجرا نيست و به سعی و تلاش مضاعف نياز دارد به جهادگران واگذار می‌كنند، گفت: جهاددانشگاهی بايد نيازهای جامعه را شناسايی و در راستای رفع آن‌ها در قالب يك ضرورت بكوشد. آصفری يكی از مهم‌ترين موضوعات مورد نياز جامعه امروز را پرداختن به مباحث قرآنی عنوان كرد و افزود: علی‌رغم تلاش‌های ارزشمندی كه تاكنون در اين حوزه انجام شده هنوز نتوانسته‌ايم دستاورد قابل‌توجهی در خصوص تربيت حافظان قرآن داشته باشيم و تا عملی شدن منويات مقام معظم رهبری در خصوص تربيت 2 ميليون حافظ كل قرآن در يك جامعه 70 ميليونی فاصله بسياری داريم و جهاددانشگاهی بايد به اين حوزه وارد شود.

 وی با تأكيد بر اينكه تربيت جوانان حافظ قرآن، جامعه را از بعد آسيب‌ها و تهاجم فرهنگی بيمه می‌كند، افزود: توجه به قرآن، بازدارنده مناسب و كارآمدی در مقابله با شبيخون فرهنگی دشمن است. آصفری افزود: با توجه به اينكه جهاددانشگاهی در خصوص علوم مختلف پيشرفت‌های قابل‌توجه و توانمندی‌های بسياری از خود نشان داده‌است در عرصه موضوعات متافزيك، دينی و قرآنی نيز توانايی و ظرفيت لازم جهت كسب دستاوردهای قابل توجه را داراست. وی در خصوص جايگاه جهاددانشگاهی در مباحث مهندسی فرهنگی، گفت: مهم‌ترين اصل در اين راستا شناسايی و تدوين اهداف مهندسی فرهنگی جامعه و شناسايی وظايف در اين حوزه و در مرحله بعد، تقسيم وظايف ميان تمامی نهادهای فرهنگی جامعه است.

 آصفری هم‌چنين بر لزوم طراحی و تدوين اطلس فرهنگی جامعه تأكيد كرد و گفت: مهندسی فرهنگی در هر استان بايد با توجه به مجموعه فرصت‌های فرهنگی آن استان صورت گيرد. وی افزود: در يك نظام دينی بايد تمامی ابعاد فرهنگی جامعه در راستای دين تدوين شده و هدف بلند فعاليت‌های فرهنگی، ترويج و توسعه مفاهيم و فرهنگ دينی باشد.

آصفری در ادامه وجود دانشجويان، اساتيد و نخبگان دانشگاهی در مجموعه جهاددانشگاهی را يك امتياز مهم اين نهاد در راستای توسعه و ترويج فعاليت‌های قرآنی دانست و افزود: اين نهاد می‌تواند از اين ظرفيت قابل توجه در كنار خبرگزاری قرآنی در راستای رسيدن به اهداف فرهنگی خود بهره ببرد. وی با تأكيد بر اينكه در كنار انواع و اقسام پايگاه‌های اينترنتی كه در دسترس جوانان قرار دارد نياز به يك سايت خبری در خصوص انتقال اخبار قرآنی احساس می‌شد و ايجاد اين خبرگزاری گام مهمی در اين راستا بوده‌است، افزود: خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) بايد در راستای دستيابی به اهداف خود تقويت و پشتيبانی شود.

 فرماندار شهرستان اراك در پايان، با بيان اين مطلب كه خبرگزاری ايكنا بايد با تلاش بيشتر برای شناساندن خود به افراد جامعه موفق‌تر عمل كند، گفت: اين خبرگزاری بايد در ارائه و معرفی بيشتر، آمار بازديدكنندگان خود را در ميان اقشار مختلف بالا ببرد تا بدينوسيله علاوه بر اقشار خاص جامعه، مردم عادی نيز از طريق مراجعه به اين پايگاه اينترنتی در جريان فعاليت‌های دينی كه در سطح استان انجام می‌شود، قرار بگيرند.

١٠:٠٨ ١٠/٠٥/١٣٨٩
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد