٠٦:١٣ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
دومين جلسه شوراي سياستگذاري جشنواره ملي ايده‌هاي كارآفريني و فرصت‌هاي جديد كسب و كار در جهادانشگاهي آذربايجان غربي برگزار شد

دومين جلسه شوراي سياستگذاري و هماهنگي برگزاري اولين جشنواره ملي ايده‌هاي كارآفريني و فرصت‌هاي جديد كسب و كار در جهاددانشگاهي آذربايجان‌غربي با حضور اعضا و نمايندگان همكار در برگزاري جشنواره برگزار شد.

 به گزارش روابط‌عمومي جهاد دانشگاهي  واحد  آذربايجان غربي ؛ در دومين جلسه هماهنگي اعضاي شوراي سياستگذاري اين جشنواره مقرر شد تا نيمه دوم مهر ماه اختتاميه جشنواره ملي ايده‌هاي كارآفريني و فرصت‌هاي جديد كسب و كار در صورت هماهنگي براي حضور مسئولين عالي‌رتبه كشوري در اروميه برگزار ‌شود.

 امين رستم‌زاده معاون‌فرهنگي جهاددانشگاهي آذربايجان‌غربي و دبير كميته علمي و اجرايي جشنواره ملي ايده‌هاي كارآفريني و فرصت‌هاي جديد كسب و كار، گفت: كارآفريني شاه‌كليد توسعه پايدار و حيات‌بخش جامعه در عرصه‌هاي مختلف يك جامعه است، و با توجه به شرايط اقليمي و جغرافيايي خاص آذربايجان‌غربي و ظرفيت‌هاي فراوان منطقه اين مقوله عاملي اساسي براي توسعه استان مي‌تواند تلقي شود.

معاون فرهنگي جهاددانشگاهي آذربايجا‌غربي ادامه داد: برگزاري اين همايش‌ ملي كارآفريني در اروميه ظرفيت‌هاي بسياري را مي‌تواند در استان شكوفا نمايد و وجهه تخصصي اين همايش كه به جرات مي‌توان گفت در سبك خود در سطح بين‌الملل كم‌نظير است. رستم‌زاده ادامه داد: اين همايش‌ الگويي بسيار مناسب براي رويش‌ها و اتفاق‌هاي علمي با رويكرد كارآفريني در استان مي‌تواند باشد و مي‌توان در ساير استان‌ها بصورت ريزتر و تخصصي‌تر حوزه‌هاي مختلف را تبيين كرد. دبير كميته علمي و اجرايي جشنواره ملي ايده‌هاي كارآفريني و فرصت‌هاي جديد كسب و كار در ادامه، برگزاري اين جشنواره در اروميه را نكته عطفي دانست كه مي‌تواند زمينه‌ساز تداوم اينچنين مجامعي علمي بصورت بين‌المللي در استان باشد و نگاه‌ها و تفكرهاي جديد را در مدل‌هاي شغلي بديع‌تر براساس نيازهاي جامعه در سطح كشور متبلور سازد.

 وي با اشاره به اينكه تعريف و طراحي و تداوم كار براي برگزاري اينچنين همايش‌هايي در سالهاي بعدي از ملزومات امر است خاطر نشان ساخت: رويش و اجراي اينچنين همايش‌ها و جشنواره‌هاي تخصصي و علمي در استان نمو شخصيت و تراز علمي استان است و با توجه به گستره ملي موضوع و كاربردي بودن آن براساس نياز كشور جايگاه ويژه‌اي را به منطقه از اين حيث خواهد افزود. وي بااشاره به اهداف جشنواره گفت: بحث فرهنگ‌سازي و تنوير افكار جامعه در راستاي سمت سو دادن فرهنگ كارآفريني بسوي مشاغلي كه پنهان بوده قابليت اجرايي براساس نياز جامعه دارند را و تلفيق ايده‌هايي كه به جشنواره رسيده‌اند مي‌تواند باعث وسعت يافتن تفكر جامعه نسبت به طراحي مشاغل جديد شود كه يكي از اهداف اولويت‌دار جشنواره است.

 در ادامه جلسه دكتر فرهودي عضو شوراي شهر اروميه با تاكيد بر اهميت اين‌چنين جشنواره‌هاي علمي و كارآفريني با رويكرد فرهنگي كه بصورت ملي در اروميه برگزارمي‌شود، گفت: استانداري آذربايجان‌غربي و اداره‌كار و ساير ادارات مرتبط بايد حضوري فعالانه و مشاركتي قوي در برگزاري اين جشنواره ارزشمند و پراهميت با جهاددانشگاهي داشته باشند تا بتوانيم نام استان را در اينچنين حوزه‌هاي تخصصي بكر نام آور نماييم.

 عضو شوراي شهر اروميه ايجاد عزمي راسخ براي برگزاري اين جشنواره ملي در شان استان آذربايجان‌غربي را يكي از ضروريات ذكر كرد و خاطرنشان‌ساخت: با حمايت استانداري اين جشنواره مي‌تواند بعنوان الگويي در برگزاري اينچنين جشنواره‌ها در سطح كشور باشد.

 در ادامه جلسه اعضاي شوراي سياستگذاري به بحث و تبادل نظر در خصوص برگزاري هر چه كيفي‌تر و نحوه مشاركت سازمان‌هاي همكار و ديگر مجموعه‌ها در برگزاري اين جشنواره ملي به ميزباني اروميه پرداختند.الف/ر

١٠:٤٧ ٢٤/٠٦/١٣٨٩
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد