رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان:
كاهش فاصله دانشگاه وصنعت یکی ازتکالیف جهاددانشگاهی است
رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان دردیدار با فرماندار و جمعی از مدیران بروجردگفت:مبنای توسعه دانش است و بدون دانش توسعه ممکن نیست. یکی از تکالیف جهاد دانشگاهی کم کردن فاصله دانشگاه و صنعت است.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد لرستان ،سیدعلی نادردهقانی گفت: با ورود نیروهای انقلابی و تثبیت مدیریت دانشگاهها وظایف دیگری به جهاددانشگاهی محول شد که مهمترین آنها تعریف فرآیند جدیدی مبتنی بردانش بومی نیازهای صنعت وتخصص در روابط بین دانشگاه وصنعت بود که در این زمینه قدمهای مثبتی برداشته شده است.
وی با تاکید براین نکته که یکی ازتکالیف جهاد دانشگاهی کم کردن فاصله دانشگاه وصنعت است، ادامه داد: جهاددانشگاهی دارای چهارده پژوهشکده کلان در سطح ملی بوده ودرحوزه های مختلف کار می کنند.
سیدعلی نادر دهقانی تصریح کرد:یکی ازافتخارات ما درمجموعه جهاددانشگاهی موسسه رویان است که درزمینه سلولهای بنیادی کار عمده را درسطح کشورکرده وکشور بواسطه رویان در حوزه سلولهای بنیادی رتبه دهم دنیارا کسب کرده است.
وی با اشاره به قابلیتها وپتانسیلهای این نهاد به آموزشهای مختلف وتخصصی در جهاد دانشگاهی اشاره کرد و عنوان داشت: دربخش آموزشهای کوتاه مدت حدود10هزار نفررا در استان آموزش می دهیم ودوره های نوینی که مورد نیازادارات بوده درجهاد دانشگاهی تدوین واجرا می شود.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان با اشاره به حوزه فرهنگی این نهاد اظهارداشت: یکی از کارهای شاخص در این حوزه خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) بوده که بزرگترین خبرگزاری غیردولتی کشوراست.
وی ادامه داد: این خبرگزاری دراستان لرستان به صورت منطقه خبری مستقل کارمی کند درحالیکه خیلی ازخبرگزاریهای ما درسطح کشورواستانهای بزرگ فعلا دفترهستند.
سید علی نادر دهقانی خاطرنشان کرد: روزانه 30خبر از استان توسط این خبرگزاری با موضوعات مختلف منعکس می شود و این خبرگزاری بازدیدکننده های بسیاری دارد.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان با بیان اینکه 3سال است که ایسنا دربروجرد نیز فعالیت دارد وتقریبا25 درصد ازاخبارخبرگزاری از این شهرستان است، تصریح کرد:این اخباردر سطح کشورنیزمورد توجه بوده وانعکاس ملی می شود.
سید علی نادر دهقانی عنوان کرد: خبرگزاری ایکنای این واحد نیزفعال بوده وطی2 سال متوالی رتبه اول را درکشورکسب کرده است.
وی درادامه با بیان اینکه پژوهش وفناوری مهمترین زمینه ای است که در بروجردمی توان کار کرد،اظهارداشت: دربحث پژوهش سه زمینه کاری شاملGIS و برنامه ریزی روستایی وشهری ، آسیب های اجتماعی وگیاهان دارویی وجود دارد.
وی افزود: آمادگی داریم دفتری در بروجردفعال کنیم تا تمام فعالیتهای جهاد در آنجا انجام گیرد اما تاکید ما پژوهش وفناوری است.
دهقانی با بیا اینکه شهرستان بروجرد دارای تعداد زیادی نخبه ودانشجو است،گفت: مبنای توسعه دانش بوده وتازمانیکه دانش را گسترش ندهیم شناخت مامحدود و توسعه غیر ممکن است.
در ادامه این جلسه معاون استاندارلرستان وفرماندارویژه بروجردگفت: شهرستان بروجرد دارای 8 دانشگاه وبیش از20هزاردنشجواست.
سجادمعین افزود: قطعا نیاز است که ازوجوددفترجهاد دانشگاهی و قابلیتهای این نهاد درشهرستان بهره مند شویم و آمادگی داریم فضای مناسب برای این منظوردرنظرگرفته شود.
گفتنی است،دراین جلسه پیرامون راه اندازی شعبه جهاد دانشگاهی در بروجرد بحث وتبادل نظر شد.ح/الف
٠٩:١٠ ١٠/٠٧/١٣٨٩