در هفته کتاب و کتابخوانی، كتاب کوچک «گزيدهای از منشور عقايد اماميه» منتشر شد
كتاب «گزيدهای از منشور عقايد اماميه» به همت سازمان فعاليتهای قرآنی دانشجويان كشور و با همكاری مؤسسه همشهری در قالب کتاب هفته این موسسه منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فعاليتهاي قرآنی دانشجويان كشور، كتاب «گزيدهای از منشور عقايد اماميه» كه به معرفی اجمالی كتاب «منشور عقايد اماميه: بيان يكصد و پنجاه اصل از عقايد شيعه اثنیعشری» نوشته آيتالله العظمی «جعفر سبحانی» پرداخته، تحت عنوان كتاب همشهری منتشر شد.
بنا بر اين گزارش، «گزيدهای از منشور عقايد اماميه» در 7 هزار نسخه 20 آبانماه به همراه روزنامه همشهری در سطح تهران پخش شده است و همچنين 3 هزار نسخه از آن توسط سازمان فعاليتهای قرآنی دانشجويان كشور به مراكز استان ارسال میشود.
در اين اثر به معرفی اجمالی كتاب منشور عقايد اماميه در 30 صفحه پرداخته شده و اصول مطرح شده در اين كتاب آمده است. در درآمد كتاب به بحث گرايش بشر معاصر به دين و لزوم تدوين منشور عقايد پرداخته شده و در ادامه ضمن معرفی ساختار كتاب، 10 بخش اصلی موجود در اين كتاب بهطور اجمالی بيان شده است.
همچنين، در بخش نخست به معرفی راههای شناخت در اسلام، هستی از ديدگاه اسلام و انسان از ديگاه اسلام پرداخته و 26 اصل اين كتاب را به طور اجمالی معرفی میكند. بخش دوم به مباحثی همچون توحيد و مراتب آن اصول آن پرداخته است. بخش سوم، صفات خداوند و بخش چهارم، بحث عدل الهی، قضا و قدر، انسان و اختيار و اصول مربوط به آن را بررسی میكند.
بخش پنجم، دلايل لزوم بعثت پيامبران و عصمت پيامبران و بخش ششم، نبوت خاصه و ويژگیهای نبوت پيامبر اسلام(ص) و اصول ذيل اين مطالب را بهطور اجمالی معرفی میكند. بخش هفتم اين كتاب به مباحث امامت و خلافت، امام دوازدهم، غيبت و ظهور و بخش هشتم به بررسی بحث جهان پس از مرگ و اصول آنها پرداخته است.
همچنين در بخش نهم به معرفی ايمان، كفر، بدعت، تقيه و توسل و در بخش دهم به مباحثی همچون حديث، اجتهاد و فقه و برخی احكام فقهی مورد اختلاف و اصلهای آنها پرداخته شده است.
يادآور میشود، سازمان فعاليتهای قرآنی دانشجويان كشور وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای دومين جشنواره ملی مطالعات قرآنی دانشجويان ايران، اقدام به برگزاری بخشهای مختلفی بر اساس كتاب «منشور عقايد اماميه» نوشته آيتالله العظمی جعفر سبحانی كرده است كه از آن جمله میتوان به مسابقه حضوری كتبی، مسابقه غيرحضوری (مكاتبهای، پيامكی و اينترنتی)، كرسیهای آزادانديشی در 10 دانشگاه كشور و سلسله نشستهای تخصصی اشاره كرد.الف/ر
١٩:٢٩ ٢٤/٠٨/١٣٨٩